Sunday, March 20, 2011

nak side income dengan heartbeat? tak perlu trafik tinggi pon!

Assalamualaikum kalian :D

u click me i click u olite?
click here
entry ni sengaja di publishkan untuk kalian yang belum join lagi Heartbeat
kalau yang dah join sila lah klik i punya heartbeat ya... ngee :P

bagi yang newbie mungkin tak tahu lagi kan..
jadi jijah saja nak share untuk dapat duit sampingan dengan berblogging..
0.04 sen untuk 1 klik jer

TAK PERLU trafik yang tinggi!
TAK PERLU dengan follower beriban-riban!
TAK PERLU entry banyak-banyak 1 hari pon
sume TAK PERLU!

cuma hanya perlu klik kat gambar ni



kalian akan di bayar 0.04 sen per klik!
kalau 100 orang klik kalian hari ni = RM4
kalau 30 days pasti akan dapat RM120!
wah! suka tak? suka tak?

jangan risau tak menganggu nuffnang kalian pon..
tapi heartbeat ni lagi senang untuk dapat duit!

ok?
nak join jugak?
Klik TUTORIAL HEARTBEAT ni


ni bukan jijah punya! orang lain punya k! jijah masih ciput jer...

benda baik eloklah kita kongsi-kongsi..
REZEKI JANGAN DI TOLAK


tak pon klik kat sidebar paling atas belah kanan
earning untuk kahwin


16 comments:

  1. da join juga..
    n da klik untuk cik azizah...heheh

    ReplyDelete
  2. thanks :) jijah pon da klik2 da u punya :)

    ReplyDelete
  3. da klik da :)
    klik kte pnya alek.hee:)
    http://terataknadia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Hi! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. @dni~ heheheeh best gak kak...heheh tapi masih ciput lagi...ngeeee

    ReplyDelete
  6. 675 mai... hehehe. Slmt berkenalan. Saya singgah dan follow awak... Hurmm, best2 pasa1 heartbeat ni.. Saya pun ada join gak.

    ReplyDelete
  7. zana dah click cik azizah punya heartbeat.. hihi

    ReplyDelete
  8. zana terima kasih :) klik ur hb jugak :P

    ReplyDelete
  9. nak kena org register under kita baru income heartbeat ni kencang..

    ReplyDelete
  10. @man~ takde sape nk register pon..hukhuk tu yg tak naik2 pon..

    ReplyDelete
  11. u click i, i click you..hehehheh

    ReplyDelete
  12. dah register..memang berbaloi ! =p

    ReplyDelete
  13. http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/my-love-at-first-sigh-was-contest.html

    di tag..mesti jijah suka punya..btw, kalau org daftar under kita, kita kan dpt 2 inggt

    ReplyDelete
  14. br join jugak....
    da klik2 hb kamoo....




    jom singgah n follow belog saya...
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. wah yeke..sara baru tau.
    sedihkan..
    sara kilk zizah nyer..
    nnt singgah blog sara
    zizah klik ek:)

    baru nak buat nih:)


    love,
    sarahata

    http://sarahata.blogspot.com

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!