nak side income dengan heartbeat? tak perlu trafik tinggi pon!

7:57:00 PM 16 Comments A+ a-

Assalamualaikum kalian :D

u click me i click u olite?
click here
entry ni sengaja di publishkan untuk kalian yang belum join lagi Heartbeat
kalau yang dah join sila lah klik i punya heartbeat ya... ngee :P

bagi yang newbie mungkin tak tahu lagi kan..
jadi jijah saja nak share untuk dapat duit sampingan dengan berblogging..
0.04 sen untuk 1 klik jer

TAK PERLU trafik yang tinggi!
TAK PERLU dengan follower beriban-riban!
TAK PERLU entry banyak-banyak 1 hari pon
sume TAK PERLU!

cuma hanya perlu klik kat gambar ni



kalian akan di bayar 0.04 sen per klik!
kalau 100 orang klik kalian hari ni = RM4
kalau 30 days pasti akan dapat RM120!
wah! suka tak? suka tak?

jangan risau tak menganggu nuffnang kalian pon..
tapi heartbeat ni lagi senang untuk dapat duit!

ok?
nak join jugak?
Klik TUTORIAL HEARTBEAT ni


ni bukan jijah punya! orang lain punya k! jijah masih ciput jer...

benda baik eloklah kita kongsi-kongsi..
REZEKI JANGAN DI TOLAK


tak pon klik kat sidebar paling atas belah kanan
earning untuk kahwin


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
GeminiGurlz
AUTHOR
3/03/2011 8:29 PM delete

da join juga..
n da klik untuk cik azizah...heheh

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/03/2011 10:24 PM delete

thanks :) jijah pon da klik2 da u punya :)

Reply
avatar
apleous25
AUTHOR
3/03/2011 11:08 PM delete

da klik da :)
klik kte pnya alek.hee:)
http://terataknadia.blogspot.com/

Reply
avatar
3/04/2011 4:05 PM delete

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/05/2011 12:48 PM delete

@dni~ heheheeh best gak kak...heheh tapi masih ciput lagi...ngeeee

Reply
avatar
Fizalinolie
AUTHOR
3/07/2011 8:18 PM delete

675 mai... hehehe. Slmt berkenalan. Saya singgah dan follow awak... Hurmm, best2 pasa1 heartbeat ni.. Saya pun ada join gak.

Reply
avatar
aDieyZa
AUTHOR
3/08/2011 3:20 PM delete

zana dah click cik azizah punya heartbeat.. hihi

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/08/2011 3:24 PM delete

zana terima kasih :) klik ur hb jugak :P

Reply
avatar
man yusoef
AUTHOR
3/10/2011 4:15 PM delete

nak kena org register under kita baru income heartbeat ni kencang..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/10/2011 9:48 PM delete

@man~ takde sape nk register pon..hukhuk tu yg tak naik2 pon..

Reply
avatar
Queen of Love
AUTHOR
3/11/2011 6:28 PM delete

u click i, i click you..hehehheh

Reply
avatar
Nasuha Salleh
AUTHOR
3/12/2011 11:47 PM delete

dah register..memang berbaloi ! =p

Reply
avatar
mr vampire
AUTHOR
3/15/2011 10:27 AM delete

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/my-love-at-first-sigh-was-contest.html

di tag..mesti jijah suka punya..btw, kalau org daftar under kita, kita kan dpt 2 inggt

Reply
avatar
fyna
AUTHOR
3/16/2011 12:07 PM delete

br join jugak....
da klik2 hb kamoo....




jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Reply
avatar
sarah
AUTHOR
6/16/2011 1:46 AM delete

wah yeke..sara baru tau.
sedihkan..
sara kilk zizah nyer..
nnt singgah blog sara
zizah klik ek:)

baru nak buat nih:)


love,
sarahata

http://sarahata.blogspot.com

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!