3 Hari Malam 3 Hari Cuti

8:00:00 AM 7 Comments A+ a-


Hari ni...minggu ni...minggu ke 4 bulan 3
Start malam ni daku keje syif malam sehingga 2 hari seterusnya...
tugas misi sentiasa untuk bersedia bila-bila masa
bahkan Oncall sekalipon..
huhuhu

9pm-7am
syif malam waktu yang agak panjang 10 jam bersengkang mata..
menjaga,merawat dan mengubati pesakit
tanpa mengira umur,jantina,penyakit...
emm tak lupa juga kenangan hantu di hospital..
almaklumlah nama pon hospital katakan..
setakat ni Alhamdulilah daku tak pernah lagi mengalaminya..
harap-harap tak mengalaminya langsung..

dengar nama hospital masuk wad semua gerun kan...
semua tak nak masuk hospital kan..ke ade yang nak??
emm kalau bukan sebab sakit tak ingin langsung nak jejak kaki kat hospital..
macam-macam tanggapan ada...
tak nak cakap ape lah..rata-rata semua cam tu...
bau ubat busuk lah..takut darah lah..
ah..!! 
daku dah lali lah dengan perkataan kalian semua! huhuhu

ops...ape daku membebel ni...

cukup!!

dan 3 hari malam di beri 3 hari cuti..
tersangat lah ok
dapat berehat puas-puas...hehehe

sebelum daku nak pergi bertugas..
haruslah mengamalkan
agar segala perjalanan hidupku dipermudahkan..


ape-ape pun,hanya jururawat saja faham perasaan seorang jururawat.


peace no war ya :D

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
ardinihumaira
AUTHOR
3/28/2011 10:18 PM delete

selamat bertugas :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/29/2011 7:54 AM delete

kak dni~ insyallah..mekasih kak.. :D

Reply
avatar
arryani
AUTHOR
3/30/2011 7:56 AM delete

Cik zizah yg cun....

tido mlm dikatakan tak sama ngan tido siang ..

Apa bezanya?? ;D

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/30/2011 8:01 AM delete

cik arryani~ tdoo malam tdoo lebih berkualiti sebab nyenyak...sbb malam mmg dikhaskan untuk tdoo

tapi tdoo siang pulak..skadar melelapkan mata sbb malam tak dapat nak tdoo...hohoho

Reply
avatar
♥sophie♥
AUTHOR
3/30/2011 7:42 PM delete

jage diri =)
heeeeeeeeee,, ^_^

Reply
avatar
syazwani
AUTHOR
6/08/2011 2:50 PM delete

askum akak
akak dlu stdy kat SPA ke ????
sye bermnat nk msuk sane dlm bdang makmal perubatan , x ray and nurse
bila kah pengambilan nyer ???
saye tak thu mcm mane nk memohon nyer
and adakah semua bdang yg saye nk nie kena intiview ????

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/08/2011 10:44 PM delete

syazwani;

study kat KKM under support SPA.
tak silap panggilan bulan 7 ni.semua bidang kena interview dan exam..nak mohon dekat SPA8

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!