Tuesday, March 29, 2011

Program Latihan Separa Perubatan Sesi Kemasukan Julai 2011




Bagi Calon lepasan SPM dan kepada sesiapa yang berminat dalam bidang perubatan
dipelawa mengikuti Program Latihan Diploma ini

Iklan Latihan Separa Perubatan

Tempoh latihan 3 tahun oleh KKM

biasiswa disediakan oleh KKM semasa latihan

biasiswa bulanan rm621.21
elaun buku rm250 setahun
elaun alat perkakas rm25.00 sekali jer
elaun kertas kerja rm90 setahun
penginapan dan uniform disediakan


Kalian pasti di serap terus berkhidmat dalam Kementerian Kesihatan Malaysia
apabila tamat belajar kelak...

sila mendaftarkan diri di www.spa.gov.my

dan tak lupa juga pada 4 April-12  April 2011
Sesi Temu Duga Latihan Jururawat Masyarakat untuk Calon Sarawak




21 comments:

  1. bestnye kalo dapat sertai :)

    ReplyDelete
  2. bestnye kalo dapat sertai :)

    ReplyDelete
  3. da ikot... hehe.. skrg da sem 2 da...

    ReplyDelete
  4. kak dni~ hehehe sampai umur 25 kak lau nak mohon..tapi lau xde keje lagi la...

    ReplyDelete
  5. geminigurlz~ hehe tahniah...mui amik kos ape tu??

    ReplyDelete
  6. enviromental health... hehe

    ReplyDelete
  7. geminigurlz~ wah...i like!! nanti boleh lah kita bergabung...hehehe

    ReplyDelete
  8. iNI MASUK TERUS KE DALAM PERUBATAN KE??? SAYA BERMINAT!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. @calvin~ ye calvin...apply terus masuk dalam perubatan..tapi beljar la 3tahun then terus dpt keje

    ReplyDelete
  10. kawan adam ada blaja kat SPA ipoh

    ReplyDelete
  11. adam fikri: bukan SPA ipoh tu..kolej sains kesihatan ipoh kan. hehe

    ReplyDelete
  12. saya dah dpt interview, bg tips skit utk sy ?

    ReplyDelete
  13. saya baru dpt tawaran temuduga, sila bg tips (:

    ReplyDelete
  14. saya dah dpt interview, bg tips skit utk sy ?

    ReplyDelete
  15. @mohd haslam tips.. emm pastikan tahu isu2 semasa dlm malaysia.. masa jijah dulu soalan yg di tanya syif nurse ada berapa syif.. macamner boleh jadi hiv/aids, usia emas berapa tahun..

    ReplyDelete
  16. Sy ada interbiu jurrwt msyrkt bulan 4 ne.. share la tips bnyk lg :-)

    ReplyDelete
  17. Sy ada interbiu jrrwt msyrkt bln 4 ne.. share la tips lg :-)

    ReplyDelete
  18. ble intake julai 2013 ni ye..?akk tau tak?

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!