Siapa gerangan Atirahsakura94 ni?

10:01:00 PM 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum kalian :)


ingat tadi nak jadi silent readers je hari ini
malas nak update sebab penat..
daku kena ofis hour pulak harini..
rupanya ofis hour ni lagi penat dari keje syif kan...huhuhu

tapi
tiba-tiba terpanggil pulak nak buat entry kerana cik jijah
tengah mencari siapakah gerangan
Atirahsakura94 ni
yang follow blog daku ke 700!

jijah susah nak follow balik sebab
ATIRAH tak bagi LINK pon!!


contoh; klik untuk tumbesaran yang sihat


ini lah masalahnya apabila kalian tak de pon letak URL BlOG kalian kat Profile
jadi sungguh jijah susah sangat nak follow blog kalian tu!
kalau kalian letak link kat shoutbox atau mastery gajet boleh la lagi jijah terjah balik..huhuhu

jadi jika ATIRAHSAKURA94 ada terbaca entry cik jijah ni
sila bagi LINK anda!
tak pon atirah letak kat shoutbox pon jadi lah yer..

~TERIMA KASIH~


p/s : jijah bukan blogger sombong oke :P



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

2 insan comel komen

Write insan comel komen
lisha nabilah
AUTHOR
3/09/2011 10:54 PM delete

prihatin kak jijah ;)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/10/2011 9:24 AM delete

@lisha~ mestilah dik..lau tak follower akak je yg meningkat..die punya msh kurang..kesian...huhu

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!