Thursday, March 3, 2011

DISEBALIK TABIR BLOG




mari berkenalan pula dengan Tuan tanah blog ni namanya

♥Cik Nur Azizah♥


ringkasan tentang daku
:
v
nama yang diberi Nur Azizah Binti Yahaya
dilahirkan di Kuching Sarawak kerana ayah seorang bekas askar
lahir 24 may 1988
sekarang menetap di Port Dickson
mempunyai kerjaya sebagai seorang jururawat di sebuah hospital kerajaan
bercinta dengan seorang tentera laut
yang sudah mengenali satu sama lain hampir 9tahun sejak di bangku sekolah lagi
daku seorang yang emo,cembeng[kuat nangis]
hate hipokritos! hate sombong2! damn!
dan suka tido selepas makan dengan hati nak naikkan berat badan
lalalala :P

Jumlah Follower sekarang ini..
638 orang
sejak dari Februari 2010

Soalan dari Abg Ben Ashaari

Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?

  • sudah pasti masa yang lebih kepada MukaBuku..hehe
  • buat nota info kesihatan kat MukaBuku jugak

Ceritakan kepentingan blog kepada anda?

blog?
  • sudah pasti 1 medium untuk daku memberi info kesihatan dalam label eMEDIK
  • kongsi perbagai jenis petua atau tips dalam eTIPS
  • disebabkan lama bercinta kongsikan dalam eCINTA
  • boleh join contest GA,Contest,Segmen
  • dan pasti lah join segmen abg ben!

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?


Blog Abg ben
sebab nak join segmen dari abg ben
sambil tu dapat ramai kenalan dari blog abg ben tau
sebab
abg ben penuh ilmu dalam berblogging ni

Ayun
sis ayun mempunyai bisnes shawl yang cantik2!
serta toturial utube berkenaan pemakaian shawl dan mekap..
sis ayun ade juga buka booth kat mane-mane event
dan tak lama lagi sis ayun nak buka booth kat Politeknik Port Dickson..
sudah pasti nak beli shawl n suh sis ayun ajarkan untuk pakai! hehee

Ardini Humaira

suka sis dni sebab gorjes
selalu mengupdatekan blog!
dan paling penting tak sombong!
dia suka bagi komen tau blog daku..


ok sekian :)

DISEBALIK TABIR BLOG ABG BEN

11 comments:

  1. salam,
    mengunjungi disebalik tabir blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D

    disebalik tabir apisv2

    ReplyDelete
  2. jenjalan tengok rakan segmen en. ben

    http://diarialeesya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Semangat untuk terus berblogging...
    Semoga kita semua berjaya...yeah...
    *wink

    ReplyDelete
  4. singgah n follow dari segmen abg ben
    salam perkenalan~

    ReplyDelete
  5. hehehe thanks..salam perkenalan juga..hapy berblogging :)

    ReplyDelete
  6. dtg melawat disebalik blogger..:)

    http://riez1004.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

    *jgn lupa follow yer..:)

    ReplyDelete
  7. jenguk2 dari di sebalik tabir blogger dr abg ben. kwn , oke ?

    ReplyDelete
  8. singgah dari blog abang BA...
    salam perkenalan...

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...
    datang jalan2 dari belog abg ben...

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. salam kenal...menjenguk dari segmen abg ben...nice 2 noe u..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!