Majlis Berbuka Puasa Anjuran 9 NAGA ( REUNION STPD )

by - 10:44:00 AM


Assalamualaikum..


wah semalam seharian jijah tak mengupdatekan blog ni. windu oo walau sehari. ini kerana en navy sudah pulang ke kampung dan masa untuk kami mengedatekan diri. ekeke :p orang dah lama tak jumpa katakan. chewah. rindu membara lalalala~~


semalam hari sabtu kan 27 ogos 2011. jijah dengan en navy menerima jemputan untuk Majlis Berbuka Puasa sambil tu reunion sekolah menengah sekali. kan jijah gan en navy bercintan sejak form 1 lagi. takkan tak ingat kot. hehe tu untungnya kapel gan kawan-kawan sekolah. semua kawan kenal. eh citer yang ni pulak. bahaha 


bertempat di Permaisuri Hotel & Resort acara buat kami berbuka puasa. sampai pon dah lewat masa tu. orang dah buka puasa pon. hehehe ambil makanan dan terus makan. sambil tu borak-borak dengan kawan lama. almaklumlah lama tak jumpa sejak tinggalkan sekolah dulu.




dah makan sampai perut kenyang tu. masa untuk posing.. posing dan posing lagi! yang free hair tu retis ok! seorang model namanya farhana. dia memang cantik,cun dan meletopp kau!! terharu ai nok sebab dia rajin baca blog jijah. sampai dia kata jijah blogger femes. muahaha ^^


tak sah kiranya jika tak ambil gambar beramai-ramai tanda kenangan kami ni. moh cuci mata jejaka tampan dan awek-awek cun. kihkihkih



tu retis duduk bersimpuh tutup mata. kihkihkih


ni jejaka paling tampan. ada yang nak cari calon tak. muahaha ce teka mane en navy. ekeke :p


ada juga rupanya lucky draw. nasib baik tak balik lagi masa tu. hehehe ada 6 hamper untuk lucky. dan salah sorang yang naik atas pentas menerima hamper adalah en navy. first time dia join majlis buka puasa ni dah bertuah. untung la ko abg! patut la beriya-iya ajak eh. hehe 




tukang cabut undi nama en navy yang bg hadiah


muka bangga betol! uweeeeeeeekk :p muntah hijau.



oh ya. ni dia manager 9 naga. orang besar event buka puasa ni. en hafizi . eh eh jijah diapit jejaka hijau lah. 



yang ni kawan jijah. selalu masuk blog jijah even dia takde blog pon. dia pon kata jijah blogger. dia kata lagi nak tolong jijah citer pasal kereta or bola. sebab dia tahu semua benda tu lagipon dia keje dengan syarikat kereta. boleh la dapat trafik tinggi ni. muahaha ^^ jijah nak liyas!!  boleh la nanti jijah dapat update terkini kan. pastu update kan blog. perrrghh.. terjah la FB liyas ni..


wah tak sah rupanya kalau blog ni takde rupa tuan tanahnya kan. memang tak patut betol. tapi kan kan. jijah tak suka gambar sensorang. so mesti cari partner nak posing posing manja gitu. siapa yang kena.....


taraaaaaa...



muka riang. tumpang bergambar dengan  en navy yang bertuah. hahaha



jangan tanya kenapa baju kami kaler lain. ni semua pasal en navy sebab tak bawak baju melayu dia kaler maroon. sumpah tak comel tau! huhuhu

Thanks a lot kat semua yang terlibat dalam menjayakan event berbuka puasa ni. lebih-lebih lagi kat manager jijah atas tu ha. pandai dia buat event setiap tahun. konvoi raya nanti InsyaAllah ada cuti jijah join k. tahun depan boleh la jijah join lagi event buka puasa ni. tapi bukan berdua lagi. mungkin berempat. ek kenapa bukan bertiga?.. jeng jeng jeng. gatalnya..........grrrrrr!! muahahahaha




Ampun maaf di pinta selama kita berkawan ni.
terlanjur kata harap di maafi,
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin..
ikhlas dari jijah & zul


You May Also Like

19 insan comel komen

  1. wewiittt..cik jijah ngan cik abe laaa..hehe..banyak tu gambar korang berdua..jeles2..:D
    semoga cepat disatukan..:)

    selamat hari raya ^_^

    ReplyDelete
  2. bestla jijah ! weeeeeee ~ :D

    ReplyDelete
  3. wah, mewah berbuka kat tempat grand..ehhe..

    selamat ari raya jijah,
    maaf zahir batin yerk..:)

    ReplyDelete
  4. wah.bestnya. mcm grand je majlis berbuka:-)

    ReplyDelete
  5. alalala tak kaler sama pun comel la kakk. hehe

    selamat hari raya!

    ReplyDelete
  6. wahh! bestnye buke pose reramai. :)

    kak jijah comell! selamat hari raye. ehh, merdeka jugak! so, jadi merdeka raya! hehe.

    ReplyDelete
  7. wahhh syok nye..hehehe selamat berhari raya cik jijah hehehehe

    ReplyDelete
  8. alolo. kiutttttnya. semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat. jemput tau kalau nak kenduri nnt~..:)

    ReplyDelete
  9. nak raya da ni....nak duit raya!

    ReplyDelete
  10. hensem ngat en. navy ye ...

    slmt hari raya ji :)

    ReplyDelete
  11. phewitt, bahagianya depaa..kihkih..
    selamat hari raya ^_^

    ReplyDelete
  12. wah ! majlis berbuka ! nyum2 !!

    ReplyDelete
  13. sukala dia ea dpt jumpe lalink..ngeh2..

    dah lem cam lalink kamu la jijah.. heheh..

    slmt hari raya..

    ReplyDelete
  14. kim salam kat farhana ye jijah ekekeke

    ReplyDelete
  15. salam lebaran di sini. ampun maaf di pinta yer semua..

    ReplyDelete
  16. sama juga jijah
    maaf zahir batin ye

    ReplyDelete
  17. jijah....hahahahahaaaa femes jijah ngan blog nye..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!