Pendrive Unik Dah Sampai!

by - 2:30:00 PM


Assalamualaikum kalian..


hari tu jijah ada beli Pendrive Unik ni yang ada design kita sendiri macam dalam entry ini. masa tu ada promotion 2gb rm32 design sendiri. kalau tak memang tak dapat harga ni. memang jijah excited la nak beli dan siap email design yang jijah nak macam dalam entry itu. demand tak jijah nak design macam-macam bila korang baca entry tu. muahaha ^^


jadi hari ni pendrive tu selamat sampai ke tangan jijah melalui Pos ekspress. yeah! sangat excited. sebelum tu owner Akmal dah sms jijah yang mengatakan pendrive dalam proses penghantaran.


ini bukti resit pembelian Pendrive Unik ni. oh ya. jijah beli 2 yer. satu untuk jijah. satu lagi untuk encik navy. hehe



gambar yang berlainan. dengan tulisan yang berlainan. gagagaga


Amacam?? mantoooppp kan! muahaha ^^


ni design depan 
"Happy Ever After since 2002"


ni design belakang
"We love each other so much"


 tu dia. cip pendrive ni bila di gunakan. 


sekali pandang memang tak nampak pendrive bukan. sangat menarik tau. boleh buat kenangan je ni. memang style abis lah. macam kad kredit pon ada. so jijah dah pikir pendrive ni untuk koleksi gambar kami berdua je. letak dalam purse boleh bawak ke mana-mana. hehehe


tapi koleksi gambar jijah tersangat la banyak. hoho tak muat pulak 2gb ni. nampaknya kena skip2 la gambar yang terbaik. kahkahkahkah



baiklah mari buat tempahan beramai-ramai yer.


terima kasih Tasseri Enterprise!





You May Also Like

21 insan comel komen

  1. cntekk jugak kan...:)
    saiz ic kan....

    ReplyDelete
  2. woooooooaaaaaaaaaHHHHHHHHHHHHH~~
    JELES!!
    Wa tak sempat nak buat-_-"

    ReplyDelete
  3. whoaaa sangat comel....

    ReplyDelete
  4. gempak2.. huhu . kalau buat design credit card lagi style..kihkih..

    ReplyDelete
  5. lawa jugak pendrive tu jijah :) kirim salam kat encik navy skali..hahaha..dah masuk tahun ke 9 dah tu, huhu

    ReplyDelete
  6. mantap ah design cik jijah...
    mmg unik PD tu..cumell....

    smg berbahagia ngn abg navi ye..

    ReplyDelete
  7. pendrive pny la kecik.. kad je besar..hahaa!! kelakar.. tp cantik la..haha!!

    ReplyDelete
  8. hehe ape lagi berminat tempah la..hehe mekasih semua ^^

    ReplyDelete
  9. cantik dan unik sekali le...huhu pendrive saya baru saja hilang...nak kena cari baru...

    ReplyDelete
  10. comel tul la....sweet je eh.

    ReplyDelete
  11. kreatif laa cara design pendrive ni ^^

    ReplyDelete
  12. hehe..shida terasa nk tempah ler..hehe..mahal x jiejah?

    ReplyDelete
  13. wah,menarik ni dear..leh order g tak?

    ReplyDelete
  14. shida'R: kalau design kad kredit biasa 1 2gb rm25.tp kalau design sendiri jijah rs xde dah kot promosi tu.


    nuyui: order yg promosi mcm jijah ni xde lagi kot. tunggu promosi lagi. skrg yg biasa2 je.

    ReplyDelete
  15. cantik..
    baru igt penD azri hilang ntah ke mana
    lama x pakai huhu

    ReplyDelete
  16. terbelog: wah lama tak pakai pendrive yer,bagusnya...ngee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!