Kad Raya Special dari Blogger

10:45:00 AM 5 Comments A+ a-


hai. hai kalian...


teruja pertama kali dapat kad raya dari blogger. walaupon dah setahun lebih dalam blogging tapi jijah tak pernah lagi dapat kad raya khususnya dari blogger lain. almaklumlah tahun lepas jijah tak seaktif macam sekarang. kawan blog pon tak ramai. dan tak ramai juga yang kenal cik jijah ni.  dengan nada poyo je. huhuhu


walaupon zaman makin maju. kad raya tetap menjadi tradisi kita berutusan bukan. ya feel mendapat kad raya ni memang sangat terbaik dan excited! satu-satunya benda yang boleh di jadikan kenangan. 





kad raya ini datangnya dari pembaca setia blog jijah iaitu blogger Corat coret Nusha bernama nuyui. setiap entry jijah pasti di komennya dan setiap entry dia pasti jijah komen jika ada masa terluang. sekali komen semua entry dia beb! kalau 4 entry. 4 entry la komentar daku. ngehngehngeh


blogger yang tak pernah kedekut toturial, cerita menarik, personal dan isu-isu semasa. sesuai la gan kami ni yang muda remaja. ek..?? weee~~


sila klik tumbesaran yang sihat


yang ini pula jijah suka bertandang kat blog sis keyphochee sebab hubby sis ni TLDM. jijah suka barang-barang TLDM dari sis keypochee.. sis CCK ni suka buat GA. dan pasti jijah join. hehe bukan ape. nak dapat semua barangan dari navy macam sis ni bukan senang. encik navy jijah pon tak pernah nak bagi. huhu


jijah dapat hadiah ni sebab jijah join Giveaway sis CCK. so sis CCK hadiahkan jijah kad raya kapal selam tu.  special dari TLDM. jangan main-main. memang jijah suka yang teramat sangat berkaitan navy. ngeee~~
dan lagi satu bookmark TLDM. sebelum ni jijah dapat setem kapal selam. muahaha ^^



baiklah.. ribuan terima kasih jijah ucapkan kepada mereka yang sudi bagi jijah kad raya ni. terharu sangat. boleh di gantung di rumah sebagai perhiasan orang bertandang. hehe


Selamat Menyambut Lebaran
Ampun Maaf Di pinta >_<

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

5 insan comel komen

Write insan comel komen
8/26/2011 11:13 AM delete

sama2 dear..heheh..

alhmdulillah,dh smpai juge =)

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
8/26/2011 1:00 PM delete

selamat hari raya jijah..
ampun maaf jika ada salah silap sepanjang kita kenal kat blog nie ye..

kad raya nusha tu kiut.. ^^

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
8/26/2011 1:14 PM delete

weee..dah dapat kad raya..shida baru dua setakat nih hehe ^_^

ish kad raya shida xsmpai lg yer.. :)

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
8/26/2011 2:43 PM delete

jijah kena tuka keje ni
jd navy jugak hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
8/26/2011 7:46 PM delete

nuyui: dah sampai dah..terima kasih dear!

cunndaa: selamat hari raya juga my laling..jijah pon minta maaf jika pernah terlanjur kata..maaf zahir batin.

shida'R: shida. kad raya shida tak sampai pon lagi...huhuhu

terbelog: hahaha misi kat hosp navy ok gak kan. lalala :P

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!