Alhamdulilah Rezeki Ramadhan BE ke-10

10:00:00 PM 18 Comments A+ a-




Alhamdulilah syukur atas bulan Ramadhan yang mulia. 
encik nuffnang sudi hadiahkan BE baru.
BE baru ni adalah BE ke-10 buat jijah iaitu
 MAXIS BLACKBERRY PLAYBOOK LAUNCH(GRAPEVINE)




Grapevine pulak tu wei. Alhamdulilah rezeki.


dah sebulan blog kudus jijah ni tak mempunyai BE setelah U-Mobile telah menamatkan tawarannya menjadi ME. rupanya encik nuffnang ni dengar luahan hati jijah nak beli baju raya menjelang hari raya akan datang ni. hehehehe


baiklah. terima kasih kepada semua yang rajin tinggalkan komen,belogpecut kat teratak jijah yang tak menarik ni. terutama kat kawan-kawan yang rajin blogwalking dan klik-klik iklan yang ada. 
terima kasih kalian 


pada sesiapa yang tak tahu perbezaan BE,ME dan Kempen CPC sila klik SINI laju-laju. dan bagaimana nak dapatkan earning masyuk aka BE klik SINI.
harap penerangan itu mencukupi. 
Terima Kasih semua ^^



oh ya. jijah ada pasangan hidup blog yang baru!! i like dia tau. wah boleh jadi skandal jijah ni.. opsss :p  kami sama-sama merelakan antara 1 sama lain..hehe akhirnya jijah dan dia sepakat bertukar blog feed kat blog masing-masing. Meletop dari KizMyself!! atas persetujuan kami berdua tau. jemput baca dari jiran sebelah. i like u lah kiz!!

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
damha
AUTHOR
8/13/2011 10:14 PM delete

tahniah jijah atas hadiah BE tu...teruskan usaha...

Reply
avatar
8/13/2011 10:16 PM delete

baru sebulan try nuffnang..masih tak phm istilah2 tu..BE...dll...hmm...

Reply
avatar
kiz
AUTHOR
8/13/2011 10:32 PM delete

tahniah laa dapat BE..semoga bertambah rezeki... thanks Jijag Blogpecut..jgn laju sangat nanti jatuh..haha

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
8/13/2011 11:14 PM delete

tahniah jiejah dapat BE ke10 :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
8/13/2011 11:47 PM delete

hehe mekasih semua :) harap2 tak metered lagi..

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
8/14/2011 12:16 AM delete

tahniah jijah dapat BE ke 10

Reply
avatar
8/14/2011 12:26 AM delete

congratz dpt BE ^^

sy tggu new BE sbb semua dh jadi ME, huh...

Reply
avatar
8/14/2011 12:31 AM delete

wah! tahniah dear^^

Reply
avatar
sop
AUTHOR
8/14/2011 12:41 AM delete

tahniah.. murah rezeki

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
8/14/2011 1:00 AM delete

dah berjiran ye..hehe..tahniah..:)

nape be tak masuk2 dah blog wanie ni..huhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
8/14/2011 1:21 AM delete

wanie: sabar dear..tengok iklan dah ade..tak lama lagi ade lah tu...InsyaAllah

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
8/14/2011 1:21 AM delete

terima kasih semua yang sudi datang blog picisan jijah ni...

Reply
avatar
Abdul Farique
AUTHOR
8/14/2011 1:45 AM delete

Alhamdulillah .. rezeki bulan Ramadhan :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
8/14/2011 8:59 AM delete

wah.. bestnya.. blog jijah dpt BE lagi.. blog akak xpernah dpt BE.. hahha

tahniah

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
8/14/2011 11:50 AM delete

intanberlian: mekasih kak! hehe baru je dapat tahun ni kak.. akak try update survey,hantar tiket dll

Reply
avatar
- zuriey -
AUTHOR
8/14/2011 4:09 PM delete

alhamdulillah..boleh belanja nnti..he3

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!