Alhamdulilah Rezeki Ramadhan BE ke-10

by - 10:00:00 PM




Alhamdulilah syukur atas bulan Ramadhan yang mulia. 
encik nuffnang sudi hadiahkan BE baru.
BE baru ni adalah BE ke-10 buat jijah iaitu
 MAXIS BLACKBERRY PLAYBOOK LAUNCH(GRAPEVINE)




Grapevine pulak tu wei. Alhamdulilah rezeki.


dah sebulan blog kudus jijah ni tak mempunyai BE setelah U-Mobile telah menamatkan tawarannya menjadi ME. rupanya encik nuffnang ni dengar luahan hati jijah nak beli baju raya menjelang hari raya akan datang ni. hehehehe


baiklah. terima kasih kepada semua yang rajin tinggalkan komen,belogpecut kat teratak jijah yang tak menarik ni. terutama kat kawan-kawan yang rajin blogwalking dan klik-klik iklan yang ada. 
terima kasih kalian 


pada sesiapa yang tak tahu perbezaan BE,ME dan Kempen CPC sila klik SINI laju-laju. dan bagaimana nak dapatkan earning masyuk aka BE klik SINI.
harap penerangan itu mencukupi. 
Terima Kasih semua ^^



oh ya. jijah ada pasangan hidup blog yang baru!! i like dia tau. wah boleh jadi skandal jijah ni.. opsss :p  kami sama-sama merelakan antara 1 sama lain..hehe akhirnya jijah dan dia sepakat bertukar blog feed kat blog masing-masing. Meletop dari KizMyself!! atas persetujuan kami berdua tau. jemput baca dari jiran sebelah. i like u lah kiz!!

You May Also Like

18 insan comel komen

  1. tahniah jijah atas hadiah BE tu...teruskan usaha...

    ReplyDelete
  2. baru sebulan try nuffnang..masih tak phm istilah2 tu..BE...dll...hmm...

    ReplyDelete
  3. tahniah laa dapat BE..semoga bertambah rezeki... thanks Jijag Blogpecut..jgn laju sangat nanti jatuh..haha

    ReplyDelete
  4. tahniah jiejah dapat BE ke10 :)

    ReplyDelete
  5. hehe mekasih semua :) harap2 tak metered lagi..

    ReplyDelete
  6. tahniah jijah dapat BE ke 10

    ReplyDelete
  7. congratz dpt BE ^^

    sy tggu new BE sbb semua dh jadi ME, huh...

    ReplyDelete
  8. tahniah.. murah rezeki

    ReplyDelete
  9. dah berjiran ye..hehe..tahniah..:)

    nape be tak masuk2 dah blog wanie ni..huhu

    ReplyDelete
  10. wanie: sabar dear..tengok iklan dah ade..tak lama lagi ade lah tu...InsyaAllah

    ReplyDelete
  11. terima kasih semua yang sudi datang blog picisan jijah ni...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah .. rezeki bulan Ramadhan :)

    ReplyDelete
  13. wah.. bestnya.. blog jijah dpt BE lagi.. blog akak xpernah dpt BE.. hahha

    tahniah

    ReplyDelete
  14. intanberlian: mekasih kak! hehe baru je dapat tahun ni kak.. akak try update survey,hantar tiket dll

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah..boleh belanja nnti..he3

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!