Victoria Beckham Menderita Sakit Tulang Belakang Selepas Bersalin

10:00:00 AM 7 Comments A+ a-




SELEPAS melahirkan bayi perempuan, Harper Seven Beckham, penyanyi Victoria Beckham dikhabarkan sedang menderita sakit tulang belakang.
Sebelum ini, ada sumber mendakwa bekas anggota kumpulan Spice Girls itu sengaja menyembunyikan diri dari orang ramai demi menurunkan berat badannya selepas melahirkan anak.
Bagaimanapun, ada sumber lain menafikan dakwaan itu dan menyatakan ibu kepada empat anak ini mengalami masalah tulang belakang yang cukup serius.
"Khabar angin mengatakan Victoria sedang gigih menurunkan berat badannya adalah tidak benar tetapi sebenarnya, victoria menderita sakit punggung semasa hamil dan masalah itu menjadi serius selepas dia melahirkan anak melalui pembedahan.
"Hasil pemeriksaan x-ray, terdapat salah satu tulang belakang bahagian bawahnya yang bergeser sehingga menimbulkan kesakitan dan menyebabkan dia gagal mendukung Harper," kata sumber.
 "Dia sangat sedih kerana dia ingin bermain dengan anak perempuannya itu seperti ibu lain. Malah ketika menyusui Harper, suaminya, David Beckham terpaksa memegang bayi itu.
"Bagaimanapun, Victoria tetap gembira kerana sangat bersyukur dengan kelahiran anak perempuan yang sangat cantik. Dia tidak akan membiarkan kecederaan itu menghalang kebahagiannya dengan Harper."
Sebagai langkah mengatasi kesakitan itu, Victoria selalu melakukan sesi urutan dan mengamalkan ubat tahan sakit secara teratur.

victoria semasa mengandung

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
Wanie
AUTHOR
8/21/2011 10:11 PM delete

sakit tulang belakang?huhu
efek lepas bersalin ye..

Reply
avatar
8/21/2011 10:12 PM delete

ada satu ikhtiar untuk meghilangkan sakit belakang iaitu dengan pemakaian korset premium beatiful,iaitu korset ber-FIR dan ia dapat menyokong kedudukan tulang belakang pada kedududkan yang betul.

Reply
avatar
ADAM FIKRI
AUTHOR
8/21/2011 10:19 PM delete

kesian victoria kan...ngeeeee

Reply
avatar
8/21/2011 10:25 PM delete

oit ..nmpk buah tuttt dia ..hehe opsss bln pose

Reply
avatar
8/21/2011 10:58 PM delete

Sedih bila baca sebab dapat rasa perasaan seorang ibu yang nak bermanja dengan anak dia tu..
HO-ho-ho!

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
8/21/2011 11:15 PM delete

ni sbb baby berat sgt time mengandung ke ?

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!