Saturday, May 28, 2011

Event Tupperware Brands


fuhyoo 13jam belog daku di biarkan tanpa kasih sayang. kesiannya anakku ni ya. ha..kini mama dah balik terus jenguk bebelog tau. betapa sayangnya mama pada belog ni. hohohoho


daku baru je balik dari Event Tupperware Brands yang bertempat kat One World Hotel. ala yang bersebelahan dengan One Utama tu lah. hehe


beribuan jugak la yang hadir ke sana. jemputan ni sebenarnya untuk meraikan Director-director mereka. daku pon tak paham aliran-aliran penyampaian mereka tadi. yang pasti pergi sana sebab nak doorgift je. ekeke :p


eh. eh. mata dah layu plus kuyu ni. tak larat dah nak tengok lappy lama-lama tapi sempat jugak la heroin ni blogjogging malam hari.. bahaha~~


baiklah.. selamat malam semua. esok ya daku up entry pasal event ni. penat sangat. tak larat nak duduk lama-lama depan lappy ni. kepala pusing-pusing dah naik bas. nasib baik lah tak mabuk masa perjalanan tadi. hohoho


nite..nite..zzZzZzz

2 comments:

  1. somel la tupperware nie..pink kare lagi..i loike..buat bubuh garam gule ke..heee..:)

    ReplyDelete
  2. anismelon~ jenama tupperware semua cantik2 kan...buh garam gula ok gak..tapi syg sbb harga mahal woo..hee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!