Wednesday, May 18, 2011

Oh semua tentang handphone!



hai kalian...giler lah. ni entry repost yang cik belog buat hal 13 mei hari tu. daku publish je lah yer. kalian bosan tak. jom kita sama-sama jawab soalan ni soalan mengenai handset o handphone o phone o telefon dan nama lain lah seangkatan dengan telefon. muahaha ^^

mari kita mulakan..


Phone apa yang anda guna sekarang?

Sony Ericsson C510


Dah berapa lama guna phone tu?

lebih kurang  1 tahun 5 bulan sejak disember 2009


Mesej pertama anda dapat hari ni?

sudah pasti encik tentera laut. takde orang lain dah. muahaha


Siapakah orang paling atas dalam list missed call?

encik tentera laut lagi lah. die suka buat missed2 call ni.. weeeeee~~


Mesej paling last sekali and it's from?

jap..cek phone yer.. ha ni ha 
"takut r..abg tak pernah sakit p hospital" dari encik tentera laut. hahahaha


Ringtone yang anda guna sekarang?

lagu TheLipstik- Malam yang Indah


Wallpaper phone yang anda gunakan sekarang?

Bear peluk bunga ros dari theme sony


Orang yang pertama dalam contact list?

Abg Zul a.k.a encik tentera laut. muahaha senang nama teratas sekali


Orang last dalam contact list?

Zul ayah a.k.a bapa encik tentera laut. hehehe


Phone yang di idam-idamkan?

nak beli handset Nokia C6 sekarang. still menyimpan dana untuk membelinya. 

nak support ke tanya ni?? boleh jer...kecik tapak tangan nyiru saya tadahkan, muahaha


dah habis dah soalan lah.......


sekian ^^




6 comments:

  1. c6 xbest..haha.c3 pink baru cute...hahaha :)

    ReplyDelete
  2. @ecadwinkyasha ~ nak c3 tapi rugi sebab takde 3G yunk..

    c6 tu lengkap wifi,3G,touch screen dll

    ReplyDelete
  3. eh2..phone kite same lah..hehe..

    ReplyDelete
  4. @dekcik~ ya Allah sama ke..jijah tak perasan pon nset kamu yunk...hehehe ade jodoh ni..weee~~

    ReplyDelete
  5. C6 comel ! Member ada guna, best jugak. hehe

    ReplyDelete
  6. @anis zahra~ best eh nset tu...nak jugak lah beli..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum... Hai Blogger Hebat!
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini...
Korang Komen Jijah, Jijah Akan Komen Blog Korang Pula Yer.

Tq

Copyright © ♥Cik Azizah♥ Designed by azhafizah.com