Oh semua tentang handphone!



hai kalian...giler lah. ni entry repost yang cik belog buat hal 13 mei hari tu. daku publish je lah yer. kalian bosan tak. jom kita sama-sama jawab soalan ni soalan mengenai handset o handphone o phone o telefon dan nama lain lah seangkatan dengan telefon. muahaha ^^

mari kita mulakan..


Phone apa yang anda guna sekarang?

Sony Ericsson C510


Dah berapa lama guna phone tu?

lebih kurang  1 tahun 5 bulan sejak disember 2009


Mesej pertama anda dapat hari ni?

sudah pasti encik tentera laut. takde orang lain dah. muahaha


Siapakah orang paling atas dalam list missed call?

encik tentera laut lagi lah. die suka buat missed2 call ni.. weeeeee~~


Mesej paling last sekali and it's from?

jap..cek phone yer.. ha ni ha 
"takut r..abg tak pernah sakit p hospital" dari encik tentera laut. hahahaha


Ringtone yang anda guna sekarang?

lagu TheLipstik- Malam yang Indah


Wallpaper phone yang anda gunakan sekarang?

Bear peluk bunga ros dari theme sony


Orang yang pertama dalam contact list?

Abg Zul a.k.a encik tentera laut. muahaha senang nama teratas sekali


Orang last dalam contact list?

Zul ayah a.k.a bapa encik tentera laut. hehehe


Phone yang di idam-idamkan?

nak beli handset Nokia C6 sekarang. still menyimpan dana untuk membelinya. 

nak support ke tanya ni?? boleh jer...kecik tapak tangan nyiru saya tadahkan, muahaha


dah habis dah soalan lah.......


sekian ^^



Previous
Next Post »

6 insan comel komen

Write insan comel komen
ecadwinkyasha
AUTHOR
5/12/2011 10:22 PM delete

c6 xbest..haha.c3 pink baru cute...hahaha :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/12/2011 10:27 PM delete

@ecadwinkyasha ~ nak c3 tapi rugi sebab takde 3G yunk..

c6 tu lengkap wifi,3G,touch screen dll

Reply
avatar
Dekcik
AUTHOR
5/12/2011 10:48 PM delete

eh2..phone kite same lah..hehe..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/12/2011 10:52 PM delete

@dekcik~ ya Allah sama ke..jijah tak perasan pon nset kamu yunk...hehehe ade jodoh ni..weee~~

Reply
avatar
AnisZahra
AUTHOR
5/12/2011 11:10 PM delete

C6 comel ! Member ada guna, best jugak. hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/12/2011 11:22 PM delete

@anis zahra~ best eh nset tu...nak jugak lah beli..hehe

Reply
avatar