Sunday, May 8, 2011

ok fine!! semua BE dah metered.



salam kalian.. selamat hari ibu kepada semua. akhirnya kesemua BE jijah dah metered. aduhai...ME pulak BE HP yang ke-7 yang baru dapat bulan lepas. HP IPG MMOTR lah satu-satunya harapan  untuk menaikkan semangat jijah berblogging tapi kini dah ME dah BE jijah yang 1 ni. huhuhu makanya BE jijah yakni 7 BE semuanya dah jadi 7 jugak ME. sedih wei..dah takde BE blog jijah lagi.

entah kenapa yer.. ramai merungut yang BE susah tul nak dapat tahun 2011 ni. jijah tak pasti lah sebabnya jijah dapat First Buffered earning [BE] pon masa 16 mac lalu. selama setahun membuat blog tu lah first time dapat BE. sedih bukan. trafik tak gempak pon. earning ciput je dapat. tah bila lah nak cashout duit nuffnang ni. simpan lah kasi banyak-banyak untuk tabung jijah nak kawin. huhu


ok fine!! semua 7 BE dah jadi 7 ME jugak

kesemua 7 earning tak gempak. tak leh nak cashout pun. mesti kalian bayangkan betapa sikit nya earning daku kan. huhuhu BE HP ni start 11 april. kira nak dekat sebulan jugak lah dia bergojet-gojet dalam blog daku. tapi tu lah sayang. earning tak gempak. huhu




sila jangan gelak tengok trafik uv blog jijah ni ha. tak tahu lah kenapa makin lama mood kurang betul nak buat entry. tu pasal lah trafik jatuh mendadak dari bulan lepas-lepas..adoi..tension tul tengok!

encik nuffnang tolong la bagi BE yang best-best kan blog jijah ni ha. lagi banyak lagi bagus. sebab ramai kan dah beralih alih dari nuffnang. so boleh jadikan jijah anak emas. muahahaha :p jeles lah tengok blog lain banyak BE. jijah baru je 7 nak mula. huhu boleh kan kan. sebab blog jijah ni dah ketandusan BE. nak lagik BE nak lagik! hohoho

6 comments:

  1. salam.....



    tak berapa nak faham....

    ReplyDelete
  2. nape nuffnag sy xbergerak langsung !need ur help plez !:(

    ReplyDelete
  3. @bigdaddyz~ alamak..tak paham ke..boleh baca ni kalau nak tahu lebih lanjut
    Perbezaan kempen,BE dan ME

    ReplyDelete
  4. @lynda~ tak gerak ek..maknanya awak punya kempen tu..tak dapat BE lagi..kalau BE cepat je duit masuk
    Perbezaan kempen,BE dan ME

    ReplyDelete
  5. wahh byk BE die...
    dklu akk selalu gak cmnih.kdg2 11 beratur...tp sjk malas, hampehhh.hu

    ReplyDelete
  6. @soffya cik bulan ~yeker kak..ni baru jijah nak naik kak..tapi sekrang dah xde BE pon..huhu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!