Tuesday, May 24, 2011

Poem Sempena 23 tahun Buat Cik Azizah Rasa Nak Menangis!!


terharu jijah apabila seorang blogger sanggup tunggu detik 12mn 24 may 2011 semata-mata untuk wish birthday jijah! sungguh terharu.. 


Syukur sangat ramai juga blogger lain wish jijah kat facebook dan siap buat entry sempena birthday jijah hari ni. ucapan kalian membuatkan jijah berasa diri di hargai. dan memberikan jijah semangat untuk terus berblog kerana masih ada juga orang sukakan penulisan jijah.


jutaan lemon to ecadwinkyasha kerana sudi buat entry khas sempena birthday jijah kat blog beliau. kalian singgah lah blog beliau. kerana beliau jugak lah blog jijah semakin cantik dan kemas! terima kasih sifu!


mari kita terjah entry penghargaan itu---> Happy Birthday Cik Azizah




cerita dari hati 



dan poem/wish yang membuatkan jijah terharu. kembang kempis hidung ni.. hehe


the butterflies fly to you,
as the rainbow shows for you,
and all the birds will sing for you.
23 years breathing,
23 years of loving,
23years of crying
23years of happiness,
and 23years of saddness.


all the past time,
and the past road,
u've been comes so long,
don't stop believing,
don't stop loving.
all the way around
all the love spreading
and the believing,its all yours.


as the day comes to you,
pray to Allah for everything,
pray for your love and life,
pray for your lovely family
and yet for the lovely one.


the trust u given,
the friendship u've creating,
it makes the world wonderful,
yet,its makes a million reason
for us to smile :)


thanks dear ecadwinkyasha!!

7 comments:

  1. oh birthday cik jijah yer? selamat hari lahir cik nur azizah..semoga kebahagian menjadi milik awak.. happy selalu okay...

    ReplyDelete
  2. haha.menyampah sungguh dengan orang yang tulis poem itu :P

    btw..jom jom jom join segmen pertama eca :))

    ReplyDelete
  3. wah best2..sy pun turut terharu..:)

    ReplyDelete
  4. @siti nurul ain

    hehe..hari ni...mekasih syg..:)


    @ecadwinkyasha

    eleh..menyampah la sgt...ekeke :P


    @halila~

    best poem dia..


    @puan kutu~

    terharu kan kak..rasa nak ngis je..T_T

    ReplyDelete
  5. semoga bahagia dunia wal akhirat, amin

    :)

    ReplyDelete
  6. @ardini humaira~ Amin Ya Rabbal Alamin...mekasih kak!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!