Wednesday, May 18, 2011

Widget Follower Hilang


wooot..wooot...



kalian perasan tak widget follow hilang kat blog kalian tu. mungkin ada sesetengah blog la kot. tapi blog daku ce kalian tengok. memang tak de keluar kat bawah header ayat "Ahli Kesihatan" tu.

emm nampaknya blogger.com nak buat hal lagi ni. lepas ni. o malam kang widget lain pulak hilang. adoii.. makin melampau dah blogger.com eh tak tak makin manja lah blogger.com ni. nak mintak perhatian lebih ek. huhuhu sungguh ngada-ngada!

ke line berukband daku yang selow. tapi tak jugak sebab kat facebook ramai pon mengalami macam ni. emm. nasib baik kat dashboard angka follower masih ada. cuma widget je yang tak keluar. ntah ape hal pulak blogger.com kali ni. emm

malas tol nak amik tahu. siapa bijak pandai. tell me why??



22 comments:

  1. mmg xder la dear..

    blog kt pon sme ni..

    adois...

    ape g blog ni pasni..

    ReplyDelete
  2. eh same la gan blog kite . knp la agaknye ehh ..

    ReplyDelete
  3. Cik azizah,

    Tadi kotak follower msred pun ilang.tapi da sign out sign in ada balik.tekejut perut msre...hehee....

    ReplyDelete
  4. samala kito..hehe
    nanti ada la tuh kot..:)

    ReplyDelete
  5. miza punya pun hilang jugak.
    ingatkan line tenet problem. hehe

    ReplyDelete
  6. ala..apa susah..kan ada widget navbar tu..ada tulis "follow'.
    klik je kat situ..kan senang

    ReplyDelete
  7. adwa bru perasan la..aishh tensen2!

    ReplyDelete
  8. blogwalking :)
    come to visit my page yea..:)

    ReplyDelete
  9. sy punya pun hlang la~T_____T nak wat camne ni?):

    ReplyDelete
  10. tutorial follow blogger menggunakan kaedah lain, boleh terjah kat sini


    http://uncle-syaf.blogspot.com/2011/05/gadget-follower-problem.html

    ReplyDelete
  11. ha3..suke kak long name die termasuk...boleh je.. :) sangat2 boleh

    ReplyDelete
  12. kt blog eda pn hilang jgk..haish

    ReplyDelete
  13. a'haaaaaaaaaaaaaaa . ngada ngada betul blog ni .

    ReplyDelete
  14. blogspot skraNG banyak masalah problem dh..

    ReplyDelete
  15. ingat kan sy sorang je. memang la blog ni. hoho

    ReplyDelete
  16. ingat kan sy sorang je. memang la blog ni. hoho

    ReplyDelete
  17. ingat kan sy sorang je. memang la blog ni. hoho

    ReplyDelete
  18. blog cunndaa pun xde dear...
    ingatkan line yg x clear..hikhikhik...
    rupenya blogspot problem lagi...hikhikhik

    ReplyDelete
  19. sudah terkena dgn blogspot..adoiii!!!nway thanks for the info..:-)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!