Selamat Pagi! Jijah mulakan hari dengan semangat usia 23 tahun!!

7:30:00 AM 12 Comments A+ a-


Assalamualaikum...


Selamat pagi. mari kita bersyukur kepada Allah kerana kita masih hidup pagi ini. begitu juga dengan daku. kerana daku masih berkesempatan menyambut hari lahir ke 23 tahun pada 24 may bersamaan hari ni. weee~~ Alhamdulilah..Alhamdulillah..

saat berusia sebelum 22 tahun.,

seawal jam 6am daku bangun sebabnya hari ni daku ada KURSUS PENYUSUAN SUSU IBU selama 3 hari. kena bersemangat pagi-pagi membaca sedikit info tentang penyusuan susu ibu. tak la blur blue je masa ceramah nanti. ekeke :p


oh ya pagi ni kejutkan encik tentera laut juga sebab dia ada appoitment dengan doktor nak scan buah pinggangnya. sebab sebelum ni dia mengadu yang dia kencing berdarah. dah makan ubat semua. jadi hari ni nak scan lah takut ade batu dalam buah pinggangnya! Semoga my hubby baik-baik je. doakan kesihatan dia juga ya!


ha...siapa nak jijah call ? haha free call ni selama 7 hari ni untuk celcom upax. tapi pastikan kalian guna no upax juga ya. then maxis untuk 1 hari. wakakaa :p nak call siapa la eh selain encik tentera laut tu. bahaha~~


baiklah..nak siap-siap gerak pergi kursus ni. selama 8 jam daku tak update ya. baca lah entry-entry sebelum ni. terima kasih ^^ sayang kalian semua!!


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
AYuNG
AUTHOR
5/24/2011 8:06 AM delete

hepi bufday jijah...
smg pnjg umo n murah rezki...:)

Reply
avatar
sarah mohamad
AUTHOR
5/24/2011 8:23 AM delete

baju cantiiiik dear :)

Reply
avatar
5/24/2011 8:37 AM delete

hapy buffday cik jijah.hehehe

Reply
avatar
osHin
AUTHOR
5/24/2011 9:07 AM delete

utk kamu :)

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/05/special-entry-buat-cik-azizah.html

Reply
avatar
5/24/2011 9:14 AM delete

wahh.. alhamdulillah.. epy bfday tau.. :)

Reply
avatar
5/24/2011 9:14 AM delete

tepon yui jela ea..

mxis leh,clcom leh,dg pon leh..hehehe..

Reply
avatar
5/24/2011 10:09 AM delete

wahhhhhhhhh hepy bday jijah......moga hepy2 slalu k......saya guna upax gak...hehe

Reply
avatar
nick_riena
AUTHOR
5/24/2011 10:28 AM delete

hepi besday cik jijah!!!

Reply
avatar
cik kacak
AUTHOR
5/24/2011 5:23 PM delete

happy befday cik Azizah - befday kite same . HEHEHEHE

Reply
avatar
5/24/2011 7:56 PM delete

cecepat kawen ye hehehe :D

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
2/27/2013 10:06 AM delete

jijah guna upax ye..ciksu guna 8pax..


sama la mcm ciksu pernah juga jumpa org pakai bju sama dgn kita.. hihi
selalunya suami yg perasan sbb ciksu ni rabun jauh

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!