Tuesday, May 24, 2011

Selamat Pagi! Jijah mulakan hari dengan semangat usia 23 tahun!!


Assalamualaikum...


Selamat pagi. mari kita bersyukur kepada Allah kerana kita masih hidup pagi ini. begitu juga dengan daku. kerana daku masih berkesempatan menyambut hari lahir ke 23 tahun pada 24 may bersamaan hari ni. weee~~ Alhamdulilah..Alhamdulillah..

saat berusia sebelum 22 tahun.,

seawal jam 6am daku bangun sebabnya hari ni daku ada KURSUS PENYUSUAN SUSU IBU selama 3 hari. kena bersemangat pagi-pagi membaca sedikit info tentang penyusuan susu ibu. tak la blur blue je masa ceramah nanti. ekeke :p


oh ya pagi ni kejutkan encik tentera laut juga sebab dia ada appoitment dengan doktor nak scan buah pinggangnya. sebab sebelum ni dia mengadu yang dia kencing berdarah. dah makan ubat semua. jadi hari ni nak scan lah takut ade batu dalam buah pinggangnya! Semoga my hubby baik-baik je. doakan kesihatan dia juga ya!


ha...siapa nak jijah call ? haha free call ni selama 7 hari ni untuk celcom upax. tapi pastikan kalian guna no upax juga ya. then maxis untuk 1 hari. wakakaa :p nak call siapa la eh selain encik tentera laut tu. bahaha~~


baiklah..nak siap-siap gerak pergi kursus ni. selama 8 jam daku tak update ya. baca lah entry-entry sebelum ni. terima kasih ^^ sayang kalian semua!!


12 comments:

  1. hepi bufday jijah...
    smg pnjg umo n murah rezki...:)

    ReplyDelete
  2. hapy buffday cik jijah.hehehe

    ReplyDelete
  3. utk kamu :)

    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/05/special-entry-buat-cik-azizah.html

    ReplyDelete
  4. wahh.. alhamdulillah.. epy bfday tau.. :)

    ReplyDelete
  5. tepon yui jela ea..

    mxis leh,clcom leh,dg pon leh..hehehe..

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhhh hepy bday jijah......moga hepy2 slalu k......saya guna upax gak...hehe

    ReplyDelete
  7. happy befday cik Azizah - befday kite same . HEHEHEHE

    ReplyDelete
  8. jijah guna upax ye..ciksu guna 8pax..


    sama la mcm ciksu pernah juga jumpa org pakai bju sama dgn kita.. hihi
    selalunya suami yg perasan sbb ciksu ni rabun jauh

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!