Aku pangkah masuk blog ni!

by - 10:26:00 PM


nak blogwalking malam ni. tiba-tiba bila masuk 1 blog daku terus pangkah! kalian nak tahu kenapa??

MALWARE MENYERANG LAGIK!

daku serik wei. pernah gak dulu anne bagi tahu yang blog daku kena Malware. tapi daku rasa blog daku sihat walafiat je. so dia ajar daku scan malware tu. Alhamdulilah tak de ape-ape lepas tu.

anne cakap jugak kalau blog kita kena serang malware confirm-confirm lepas ni orang tak nak datang blog kita dah. dah silap haribulan memang blog anda dah dimusnahkan!!! wah...gerun mak nok oi..

Bila blog dah kena malware memang ramai lah tak berani nak masuk sebab takut di jangkiti virus ni!

daku guna Google Chrome jadi apabila sesuatu blog di serang virus. ia automatik akan detect malware tu. ala ada keluar kotak yang warna merah tu. Tapi daku kalau nak cari info dalam blog tu. daku belasah je masuk. kuikuikui sebab info tu penting sangat!




nah ni gambar malware tu!! sempat daku printscreen tadi.. kuikuikui pastu terus pangkah.. muahahaha

kepada blog yang kena..
sila scan blog kalian kat sini

kesian...nanti takde sape nak masuk blog kalian tu.

kalau kalian buka blog daku ade Malware ke ape. kalian terus bagi tahu daku tau. kalian kan caring. weeehuu~~ terima kasih ^^



You May Also Like

12 insan comel komen

  1. nasib baik CLEAN..selamat...so,bleh la ke blog saya selalu....hehe

    ReplyDelete
  2. adakah blog ku dipangkah? katakan tidak!

    ReplyDelete
  3. aah,rara pon kenaa td.takut giler kot kan.nasib pakai crome. =)

    ReplyDelete
  4. so far, blog dian blum penah lg kena report ada malware olh blogger lain.. hehehe.. selaaaamat :)

    ReplyDelete
  5. huuu eden pun slamat g...


    http://manjamiloo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. tengs for your info . blog sy virus-free . whee :D

    ReplyDelete
  7. follow sini..meh la datang slalu..blog CN bersih dari virus hhiih

    ReplyDelete
  8. dni pon dah semak. hehehe bebas malware yeay!

    ReplyDelete
  9. nak share boleh ?
    tkpe nnti anis kreditkan tk jijah yaa?
    http://mizzanies.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. knp x show je nama blog yang ade malware tue... bukan nak malukan...but the owner should know... mcm sy gune ubuntu OS... soo bab malware nie x la risau sgt :)

    ReplyDelete
  11. @eddy~ kat sini tak nak show..tapi jijah g blog dorang tu bagitahu!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!