Aku pangkah masuk blog ni!

10:26:00 PM 12 Comments A+ a-


nak blogwalking malam ni. tiba-tiba bila masuk 1 blog daku terus pangkah! kalian nak tahu kenapa??

MALWARE MENYERANG LAGIK!

daku serik wei. pernah gak dulu anne bagi tahu yang blog daku kena Malware. tapi daku rasa blog daku sihat walafiat je. so dia ajar daku scan malware tu. Alhamdulilah tak de ape-ape lepas tu.

anne cakap jugak kalau blog kita kena serang malware confirm-confirm lepas ni orang tak nak datang blog kita dah. dah silap haribulan memang blog anda dah dimusnahkan!!! wah...gerun mak nok oi..

Bila blog dah kena malware memang ramai lah tak berani nak masuk sebab takut di jangkiti virus ni!

daku guna Google Chrome jadi apabila sesuatu blog di serang virus. ia automatik akan detect malware tu. ala ada keluar kotak yang warna merah tu. Tapi daku kalau nak cari info dalam blog tu. daku belasah je masuk. kuikuikui sebab info tu penting sangat!




nah ni gambar malware tu!! sempat daku printscreen tadi.. kuikuikui pastu terus pangkah.. muahahaha

kepada blog yang kena..
sila scan blog kalian kat sini

kesian...nanti takde sape nak masuk blog kalian tu.

kalau kalian buka blog daku ade Malware ke ape. kalian terus bagi tahu daku tau. kalian kan caring. weeehuu~~ terima kasih ^^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
5/10/2011 10:34 PM delete

nasib baik CLEAN..selamat...so,bleh la ke blog saya selalu....hehe

Reply
avatar
Cik Bib
AUTHOR
5/10/2011 10:42 PM delete

adakah blog ku dipangkah? katakan tidak!

Reply
avatar
AkieZecky
AUTHOR
5/10/2011 10:44 PM delete

safe... dah check

Reply
avatar
5/10/2011 10:45 PM delete

aah,rara pon kenaa td.takut giler kot kan.nasib pakai crome. =)

Reply
avatar
MiSzy DiaN
AUTHOR
5/10/2011 11:16 PM delete

so far, blog dian blum penah lg kena report ada malware olh blogger lain.. hehehe.. selaaaamat :)

Reply
avatar
senyum manis
AUTHOR
5/10/2011 11:41 PM delete

huuu eden pun slamat g...


http://manjamiloo.blogspot.com/

Reply
avatar
5/11/2011 2:15 AM delete

tengs for your info . blog sy virus-free . whee :D

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
5/11/2011 2:25 AM delete

follow sini..meh la datang slalu..blog CN bersih dari virus hhiih

Reply
avatar
5/11/2011 7:14 AM delete

dni pon dah semak. hehehe bebas malware yeay!

Reply
avatar
5/11/2011 3:05 PM delete

nak share boleh ?
tkpe nnti anis kreditkan tk jijah yaa?
http://mizzanies.blogspot.com

Reply
avatar
eddy
AUTHOR
5/11/2011 3:19 PM delete

knp x show je nama blog yang ade malware tue... bukan nak malukan...but the owner should know... mcm sy gune ubuntu OS... soo bab malware nie x la risau sgt :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/17/2011 3:31 PM delete

@eddy~ kat sini tak nak show..tapi jijah g blog dorang tu bagitahu!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!