apasal bila nak ping blog kat FB jadi camni ni!!

by - 6:53:00 PM


kalian...

kenapa yer sejak akhir-akhir ni bila daku dah siap update blog dan kemudian nak PING entry tersebut kat group facebook tiba-tiba keluar security ni wei????!! leceh lah benda alah ni. kalau dah 3 group daku nak ping entry semua jadi macam ni. tension lah wei. nak ping kat facebook sendiri pon ade security gak. pe citer ni. ce citer ce citer apasal jadi cam gini yer..


kalian sama jugak mengalami cam daku ni tak. macam ni makin leceh lah kan nak ping kat group. ade sesiapa tahu macamaner tak nak bagi security tu keluar. mungkin boleh buat kat setting ke. tolong bagitahu daku yer. tolong sangat-sangat! leceh betul...

ke kalian tak mengalami macam ni? daku tengok ramai je kat group tersebut. tolong yer... huhhu T_____T



You May Also Like

8 insan comel komen

  1. penat kan nktulis satu2..sengal fb nie

    ReplyDelete
  2. sme r kte...
    qiella pon kne mcm nie...
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. @CWL wanie LovelA~ grrrrr...sengal dah sekarang FB ni!! meyusahkan lah yunk..

    ReplyDelete
  4. hah btol la br td kene gak

    ReplyDelete
  5. hamba pun tgh alami ni... cedih cedih...

    ReplyDelete
  6. aku pon tak thu kenapa..
    tp aku pon terlibat gak..
    fb dh gila..
    yg penting hang kantoi bdk2 DSB..hehe..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!