Secret Recipe HALAL lah!!

6:49:00 PM 6 Comments A+ a-


hai kalian.. amboi. amboi. siapa yang kata my favorite kek Secret Recipe ni tak halal wei... dah lama dah secret recipe ni beroperasi tak kan lah tak halal kot. 

dah. dah. jangan gadoh isu Secret Recipe ni. nanti semua orang yang suka kek dia jadi down tau. Secret Recipe sememangnya HALAL ok!

sini information yang di terima dari Fan Page Secret Recipe Malaysia 



dah baca kan. jadi kalian paham kan. So kalian jangan lah percaya sewenang-wenangnya dengan kandungan blog atau surat khabar lain tapi penjelasan dari pihak Secret Recipe dulu. 


lepas ni boleh makan kek Secret Recipe banyak-banyak eh. yang penting bacalah selawat nabi dulu.


bukti daku peminat setia Secret Recipe!! paling suka makan kek Chocolate Fudge tak pernah jemu beli yang sama je. bahaha ^^






ok.. jom makan kek. kek semalam tak habis lagi ni. kahkahkah~~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

6 insan comel komen

Write insan comel komen
Izbeta Shyah
AUTHOR
5/25/2011 7:00 PM delete

entah, favourite aku jugak tu, kalau tak halal, siap lah secret recipe tu.! ahahaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/25/2011 7:15 PM delete

@izbeta shyah~ halal dah..jgn takut!

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
5/25/2011 8:45 PM delete

wah happy birthday..wish u luck in everytin u do..:D

Reply
avatar
5/25/2011 8:51 PM delete

tulah...macam2 hal sekarang,,,kalau cam tu letak je semue haram kan...he3


betul, kene selidik betol2, kekadang orang saje je nk menjatohkan business sesuatu company tu...ntah lah uncle tak tahu nk cakap...sebab bende ni agak sensitive bagi orang2 muslim


uncle suke secret recipe

Reply
avatar
ishiko
AUTHOR
5/25/2011 9:26 PM delete

wuwuu... sedapnyaa

Reply
avatar
Nour Akmal
AUTHOR
5/25/2011 9:49 PM delete

sori lmbt wish..
hepi belated besday cik jijah..=)
sedap nya kek yg dia dpt..=p

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!