Secret Recipe HALAL lah!!

by - 6:49:00 PM


hai kalian.. amboi. amboi. siapa yang kata my favorite kek Secret Recipe ni tak halal wei... dah lama dah secret recipe ni beroperasi tak kan lah tak halal kot. 

dah. dah. jangan gadoh isu Secret Recipe ni. nanti semua orang yang suka kek dia jadi down tau. Secret Recipe sememangnya HALAL ok!

sini information yang di terima dari Fan Page Secret Recipe Malaysia 



dah baca kan. jadi kalian paham kan. So kalian jangan lah percaya sewenang-wenangnya dengan kandungan blog atau surat khabar lain tapi penjelasan dari pihak Secret Recipe dulu. 


lepas ni boleh makan kek Secret Recipe banyak-banyak eh. yang penting bacalah selawat nabi dulu.


bukti daku peminat setia Secret Recipe!! paling suka makan kek Chocolate Fudge tak pernah jemu beli yang sama je. bahaha ^^






ok.. jom makan kek. kek semalam tak habis lagi ni. kahkahkah~~



You May Also Like

6 insan comel komen

  1. entah, favourite aku jugak tu, kalau tak halal, siap lah secret recipe tu.! ahahaha

    ReplyDelete
  2. @izbeta shyah~ halal dah..jgn takut!

    ReplyDelete
  3. wah happy birthday..wish u luck in everytin u do..:D

    ReplyDelete
  4. tulah...macam2 hal sekarang,,,kalau cam tu letak je semue haram kan...he3


    betul, kene selidik betol2, kekadang orang saje je nk menjatohkan business sesuatu company tu...ntah lah uncle tak tahu nk cakap...sebab bende ni agak sensitive bagi orang2 muslim


    uncle suke secret recipe

    ReplyDelete
  5. sori lmbt wish..
    hepi belated besday cik jijah..=)
    sedap nya kek yg dia dpt..=p

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!