24 may Happy Birthday Nur Azizah

8:10:00 PM 31 Comments A+ a-



Allah selamatkan jijah
Allah selamatkan jijah
Allah Selamatkan Nur Azizah
Allah selamatkan jijah....

yey!!




Alhamdulilah syukur kepada Allah SWT kerana memberikan peluang sehingga ke hari ni untuk jijah terus bernafas di dunia ini. Alhamdulilah ^^


Walau awal-awal lagi jijah dah di duga dengan pelbagai dugaan dalam hidup. tetapi Alhamdulilah berkat doa keluarga dan semua sokongan. jijah dapat teruskan liku-liku kehidupan dengan jayanya.


dan hari ni.. 24 may 2011.. rupa-rupanya jijah dah menjangkau usia 23 tahun. siapa sangka jijah dah semakin dewasa sekarang. dah ade encik tentera laut pun selama 9 tahun maknanya dah boleh sangat-sangat kawen kan. bahaha~~ *yes!! dah gatal * tapi jijah rasa 

rasa sunyi sangat 

sebab jijah terlalu rindukan dia! setiap tahun tak pernah dapat keluar sama-sama meraikan samaada hari jadi jijah mahupon dia. dia pon tak pernah wish! sedihnya... eh. eh.  kenapa jijah emo sangat ni. airmata dah meleleh. sob. sob. sob T__T


dengan nada terharu ni.. jijah mengucapkan ribuan terima kasih pada mereka yang mengucapkan birthday jijah kat facebook. terima kasih sebab setia menyokong jijah dalam dunia blogger. kali pertama jijah menyambut suasana birthday dengan wish para blogger sekalian. memang terharu! terutama sekali buat ecadwinkyasha sifu ai! siap buatkan Poem Sempena 23 Tahun Jijah. ade juga yang buatkan Special Entry Buat Cik Azizah dan Punca Aku Nyanyok almaklumlah dah tua. ekeeke :p


dan sempena ulang tahun kelahiran jijah ni. cuma jijah mintak cukuplah sekadar DOA dari kalian supaya jijah 

DI MURAHKAN REZEKI, 
DI BERI KESIHATAN YANG BAIK, 
DI PANJANGKAN USIA,
DI CEPATKAN KAHWIN [dengan encik tentera laut. yes!! gatal lagi]
dan 
DI PERMUDAHKAN SEGALA URUSANKU..
InsyaAllah ^^


doa dari kalian semua perlu untuk kejayaan jijah. kalau jijah berjaya atas doa kalian. Maka InsyaAllah kalian juga di muliakan oleh Allah SWT ^_^



SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN ke-23, Cik Azizah!!


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

31 insan comel komen

Write insan comel komen
5/24/2011 8:20 PM delete

lupa nak cakap cik jijah punya befday sama dgn abg una .
heheh tak smpat nk celebrate beliau dah p kl . heheh

Reply
avatar
5/24/2011 8:24 PM delete

selamat ulangtahun ke-23!
:)

Reply
avatar
5/24/2011 8:28 PM delete

Cik Jijah...
Maybe terlambat tapi...
Happy Birthday..
Sorry lewat Cik Jijah...

Reply
avatar
5/24/2011 8:35 PM delete

selamat hari lahir.
Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki :)

Reply
avatar
5/24/2011 8:58 PM delete

happy birthday to you cik azizah . hopefully long life and if you want to marry , don't forgot to invite me yaww :) hehe

Reply
avatar
5/24/2011 9:44 PM delete

selamat ulang tahun cik jijah! smoga dipanjangkan umur and murah rezeki sentiasa! :D

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 10:07 PM delete

@una budak baeq ~ la abg ke..umur berapa tu..leh ngorat tak..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 10:08 PM delete

@ardini humaira~ selamat..selamat..terima kasih kak!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 10:08 PM delete

@my name is mar~ thanks..xlewat pon...lom masuk 25hb lagi..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 10:09 PM delete

@hazirahmahadzir~ Amin. InsyaAllah..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 10:10 PM delete

@aqilah kamarudin~ auww!! of course ai invite dear! doakan yer..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 10:10 PM delete

@syahirah suhaili~ Amin..semoga diberkati!

Reply
avatar
5/24/2011 11:00 PM delete

miss SDA , aminkan doa jijah supaya cepat kawen! hahaha . .
die ta pena wish ? die bz kowtt . .
tkpe2 . .sbr k . . ..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 11:12 PM delete

@miss secreto de amor~ Amin...hehe bz dan kdg2 gadoo tak wish la..huhu

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
5/24/2011 11:14 PM delete

selamat ulang tahun hari lahir Cik Azizah yang ke 23..semoga panjang umur murah rezeki dan cepat ke jinjang pelamin...amin....

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 11:21 PM delete

@caliph~ thanks awak :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 11:22 PM delete

@khairil~ Amin..semoga termakbul doa tu! InsyaAllah

Reply
avatar
fatin6789
AUTHOR
5/24/2011 11:32 PM delete

happy bezday awak=)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 11:42 PM delete

@fatin6789~ terima kasih syg,,

Reply
avatar
AkieZecky
AUTHOR
5/24/2011 11:44 PM delete

Happy Besday Jijah

Reply
avatar
Ain Zulaikha
AUTHOR
5/24/2011 11:45 PM delete

Happy besarday :) semoga berjaya dalam hidup dan menjadi gadis solehah :)

Reply
avatar
5/25/2011 12:17 AM delete

happy birthday cik jijah. sebaya la kita.. =)

Reply
avatar
5/25/2011 12:57 AM delete

HAPPY BIRTHDAY cik azizah hehe awk muda dr sy rupanya :)

semoga pjg umo yeaa :)

Reply
avatar
5/25/2011 1:02 AM delete

babe happy bday jijah. semoga apa yg diimpikan jijah dpt menjadi kenyataan. amin :)

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
5/25/2011 5:43 PM delete

lupa soryy..lupa ke memang aku tk tau..hahaha... slamt hri jd..smoga pnjng umo..murh rezeki...

Reply
avatar
AYIE ABAS
AUTHOR
5/25/2011 5:45 PM delete

SELAMAT HARI LAHIR...^_^

Reply
avatar
cik ayin
AUTHOR
5/26/2011 1:38 AM delete

hepi besday too :P

Reply
avatar
el-janna
AUTHOR
5/26/2011 5:56 AM delete

heyy eppy besdayyy

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
2/27/2013 10:08 AM delete

tak lama lagi nak masuk 26 dah kan.. jap je.. dan tak lagi juga nak jadi ibu :D

alhamdulillah :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
2/27/2013 12:26 PM delete

@QasehnyaRania hehe tak lama lagi 25tahun la kak.. hehe Alhamdulilah..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!