24 may Happy Birthday Nur Azizah

by - 8:10:00 PM



Allah selamatkan jijah
Allah selamatkan jijah
Allah Selamatkan Nur Azizah
Allah selamatkan jijah....

yey!!




Alhamdulilah syukur kepada Allah SWT kerana memberikan peluang sehingga ke hari ni untuk jijah terus bernafas di dunia ini. Alhamdulilah ^^


Walau awal-awal lagi jijah dah di duga dengan pelbagai dugaan dalam hidup. tetapi Alhamdulilah berkat doa keluarga dan semua sokongan. jijah dapat teruskan liku-liku kehidupan dengan jayanya.


dan hari ni.. 24 may 2011.. rupa-rupanya jijah dah menjangkau usia 23 tahun. siapa sangka jijah dah semakin dewasa sekarang. dah ade encik tentera laut pun selama 9 tahun maknanya dah boleh sangat-sangat kawen kan. bahaha~~ *yes!! dah gatal * tapi jijah rasa 

rasa sunyi sangat 

sebab jijah terlalu rindukan dia! setiap tahun tak pernah dapat keluar sama-sama meraikan samaada hari jadi jijah mahupon dia. dia pon tak pernah wish! sedihnya... eh. eh.  kenapa jijah emo sangat ni. airmata dah meleleh. sob. sob. sob T__T


dengan nada terharu ni.. jijah mengucapkan ribuan terima kasih pada mereka yang mengucapkan birthday jijah kat facebook. terima kasih sebab setia menyokong jijah dalam dunia blogger. kali pertama jijah menyambut suasana birthday dengan wish para blogger sekalian. memang terharu! terutama sekali buat ecadwinkyasha sifu ai! siap buatkan Poem Sempena 23 Tahun Jijah. ade juga yang buatkan Special Entry Buat Cik Azizah dan Punca Aku Nyanyok almaklumlah dah tua. ekeeke :p


dan sempena ulang tahun kelahiran jijah ni. cuma jijah mintak cukuplah sekadar DOA dari kalian supaya jijah 

DI MURAHKAN REZEKI, 
DI BERI KESIHATAN YANG BAIK, 
DI PANJANGKAN USIA,
DI CEPATKAN KAHWIN [dengan encik tentera laut. yes!! gatal lagi]
dan 
DI PERMUDAHKAN SEGALA URUSANKU..
InsyaAllah ^^


doa dari kalian semua perlu untuk kejayaan jijah. kalau jijah berjaya atas doa kalian. Maka InsyaAllah kalian juga di muliakan oleh Allah SWT ^_^



SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN ke-23, Cik Azizah!!


You May Also Like

31 insan comel komen

  1. lupa nak cakap cik jijah punya befday sama dgn abg una .
    heheh tak smpat nk celebrate beliau dah p kl . heheh

    ReplyDelete
  2. Cik Jijah...
    Maybe terlambat tapi...
    Happy Birthday..
    Sorry lewat Cik Jijah...

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir.
    Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday to you cik azizah . hopefully long life and if you want to marry , don't forgot to invite me yaww :) hehe

    ReplyDelete
  5. selamat ulang tahun cik jijah! smoga dipanjangkan umur and murah rezeki sentiasa! :D

    ReplyDelete
  6. @una budak baeq ~ la abg ke..umur berapa tu..leh ngorat tak..hehe

    ReplyDelete
  7. @ardini humaira~ selamat..selamat..terima kasih kak!

    ReplyDelete
  8. @my name is mar~ thanks..xlewat pon...lom masuk 25hb lagi..hehe

    ReplyDelete
  9. @hazirahmahadzir~ Amin. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  10. @aqilah kamarudin~ auww!! of course ai invite dear! doakan yer..

    ReplyDelete
  11. @syahirah suhaili~ Amin..semoga diberkati!

    ReplyDelete
  12. miss SDA , aminkan doa jijah supaya cepat kawen! hahaha . .
    die ta pena wish ? die bz kowtt . .
    tkpe2 . .sbr k . . ..

    ReplyDelete
  13. @miss secreto de amor~ Amin...hehe bz dan kdg2 gadoo tak wish la..huhu

    ReplyDelete
  14. selamat ulang tahun hari lahir Cik Azizah yang ke 23..semoga panjang umur murah rezeki dan cepat ke jinjang pelamin...amin....

    ReplyDelete
  15. @khairil~ Amin..semoga termakbul doa tu! InsyaAllah

    ReplyDelete
  16. @fatin6789~ terima kasih syg,,

    ReplyDelete
  17. Happy besarday :) semoga berjaya dalam hidup dan menjadi gadis solehah :)

    ReplyDelete
  18. happy birthday cik jijah. sebaya la kita.. =)

    ReplyDelete
  19. HAPPY BIRTHDAY cik azizah hehe awk muda dr sy rupanya :)

    semoga pjg umo yeaa :)

    ReplyDelete
  20. babe happy bday jijah. semoga apa yg diimpikan jijah dpt menjadi kenyataan. amin :)

    ReplyDelete
  21. lupa soryy..lupa ke memang aku tk tau..hahaha... slamt hri jd..smoga pnjng umo..murh rezeki...

    ReplyDelete
  22. tak lama lagi nak masuk 26 dah kan.. jap je.. dan tak lagi juga nak jadi ibu :D

    alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  23. @QasehnyaRania hehe tak lama lagi 25tahun la kak.. hehe Alhamdulilah..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!