Wednesday, May 11, 2011

Dah follow ke belum ni yer


blogwalking..blogwalking..rajin bebenor nak bw hari ni. 
oh ya.. memang lah rajin sebab daku cuti hari ni. muahaha 
tadi sambil blogwalking sambil menfollow blog orang lain gak. 
tapi terjumpa situasi begini. sebelum ni daku dah jumpa dah. 
follow jugak situasi ni tapi sekarang baru nak pikir.. punya lah lama memikirkannya. huhuhu

sebabnya bila nak follow sesuatu blog tu akan keluar begini





jadi daku pon klik button FOLLOW tu
akan keluar begini pulak



jadi ini tandanya dah FOLLOW ke tak eh..
daku macam kurang pasti dah follow ke tak.

kalau tak memang kesian lah blog ni sebab dia dah follow blog kita yang sememang button follower macam biasa tapi bila kita follow balik blog dia button follower dia jadi macam ni pula.
ape yang daku risaukan ialah takut ape yang daku follow tu tak masuk dalam senarai follower dia.
jadi memang kesian lah kan.

daku tak kesah nak follow blog lain tapi biarlah kita sama-sama dapat manfaatnya.
jangan dia je dapat follow daku tapi daku tak.

jadi nak tanya pendapat yang lain lah yang mungkin mengamalkan button begini
ni tanda nya kita dah follow eh?
ce citer ce citer..
sebab banyak blog lain guna button macam ni. hehehe


10 comments:

  1. follow dh kot mksudnye..huhu

    ReplyDelete
  2. da follow lha tu kak :)

    ReplyDelete
  3. owh.. sy pun selalu tgk blog org cam tue.. button folo kat atas 2..n then kuar lagi kt bar,,sy folo lg... ngee..~~ macam x plak..haha

    ReplyDelete
  4. kurang pasti..dah lama tak follow memolo nih..hehehe

    ReplyDelete
  5. owh yg cmnie ehh...rse2 nye dh follow dh kot nie.. (^.^)

    ReplyDelete
  6. 2 kra dh folo...cba nti cik jijah refresh blk...msti da kt follower dia...xpn, c.jijah klik follow kt ats 2 blk, nti akn kuar ayt 'already follow n stop following' cm2 la...

    ReplyDelete
  7. tu kire da follow tu cik jijah..
    t kn, page dy akn load sndri pic cik jijah as follower dy...

    ReplyDelete
  8. mesti dah follow nye..takpon cuba tengok kat dashbord..ada tak list yang kita follow

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!