Bloglist Cik Azizah's Blog l Jom Letak Link Kat Komen ni..

by - 11:59:00 PM


Assalamualaikum kalian...

Alhamdulilah dah mencapai 1500 Ahli Kesihatan Cik Azizah's Blog ni.. hehe~~
Tinggal lagi 500 nak 2k.
rasa-rasa tercapai tak sebelum bulan puasa nanti. ekeke ^^
berangan je lebih kan. boooooooo -_-


macam blogger lain cakap ramai follower tak penting sangat asalkan ada pembaca setia. tapi kalau kita tak baca blog seseorang tu macamaner la orang nak setia gan blog kita. ye dak. jadi perlu lah kita menjadi pembaca setia blog seseorang itu baru lah dorang akan drop komen kat blog kita. dan sentiasa menunggu entry yang kita postkan. 


dalam semua follower jijah hanya dapat kesan beberapa je yang rajin drop komen, blogwalking dan tinggalkan jejak. sebab tu jijah suka letak Widget Top Commentar iaitu Jejari Pantas Komen nama lain dalam Cik Azizah's Blog. kat situ jijah nampak siapa yang rajin sangat komen. hehe secara tak langsung jijah akan rajin komen blog mereka jugak! hehehe bukan pilih kasih ek. kalian boleh nampak sendiri lah. bahahaha~~~



sumber atuk gugel



ha...caranya

1. follow blog ni dan LIKE. of course la kan
2. kalau boleh letak jugak dalam bloglist kalian. tak nak pon xpe.^^
3. tak payah buat entry pon
4. terus letakkan URL BLOG kalian kat ruangan komen ni
5. Siap!!

terbuka sehingga 11.59malam ni ye. 



p/s : jangan pulak kalian terus drop link je tak baca entry kat atas ni. bahahaa ^^ 
lagi 1 jangan lupa birthday jijah 24 mei nanti. hari selasa ni. nak hadiah!!! wakakaa :p
facebook deactived atas hal-hal tertentu cuba tanya Myung Dae admin Diari Sahabat Blogger ^_^

ops..ops..entry autopublish. ketika ni jijah syif pagi. ekeke ~~~


sekian...


You May Also Like

26 insan comel komen

  1. join ;)

    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/05/bloglist-cik-azizah.html

    ReplyDelete
  2. meh nak masuk gak...
    http://mizzanies.blogspot.com
    dah like page.. ^___^

    ReplyDelete
  3. syarat 1,2 & 3 followed...sekarang syarat no4. http://maidaribendang.blogspot.com

    syarat no5. Siap!!

    ReplyDelete
  4. hyep! ida nak =)

    http://norlida89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. http://fireoffame.blogspot.com
    :D nanti lah tunggu hari selasa ni , baru ucap happy birthday . X nak wish awal . hehehe :D

    ReplyDelete
  6. salam....saya boleh x termasuk dlm list awak :)

    ReplyDelete
  7. kita dah lame letak jijah dalam bloglist kita tau..huhu..(kat kawan baru,kan?)

    http://coretanmissnad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. minta izin join bloglist awk..jom singgah...

    http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/05/assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  9. dni jon skali.. :D hehe
    http://www.ardinihumaira.com

    ReplyDelete
  10. nak join jugak ye kak jijah ngee .:D
    u're my 1st follower ;)
    www.miszeyza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. ops terlupa nk bg link.tengs ingtkan :)
    http://miela-tahril.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. http://www.dianayusof.blogspot.com/
    diana baru jep follow jijah .
    diana tak sempat nak wish beday jijah nanti , so , diana wih siap2 k , hepy besday jijah . semoga murah rezeki dan dirahmatiNYA :)

    ReplyDelete
  13. ni aku pelik, kenapa dalam stats aku ada pengunjung dari entry ni walhal tak de pon kau tag tag ke, or mention blog aku kat sini,

    argh tapi heran pulak kan.. tape tape, jijah aku nak join, tapi nak like tak boleh lah. aku tak main FB. ehehe.

    ehh 24 mei, sama tarikh tampat tempoh road tax motor ayah aku pulak., ehehehe.! :p

    ReplyDelete
  14. alamak, aku rasa, macam aku lupa tinggalkan URL aku kat sini tadi. dem.


    http://fenderofizbetalife.blogspot.com/

    haaaa, sekarang baru betol.! ehehehe

    ReplyDelete
  15. Cute Mum nak join yer...

    http://mamiuyun.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-cik-azizah.html

    TQ

    ReplyDelete
  16. Hey nak masuk! heehe

    Http://notabuku.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. SY JOIN..SALAM UKHUWAH :)

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Ibu Alisha join..

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/05/bloglist-cik-azizah.html

    TQVM

    ReplyDelete
  19. Ibu Alisha join..

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/05/bloglist-cik-azizah.html

    TQVM

    ReplyDelete
  20. wah bnyaknya org join. babe tahniah sbb dah bnyak follower tau. :)

    ReplyDelete
  21. http://zarinazarikona.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. hehe.. walaupon baru je kenal tapi teringin nak duk dalam bloglist jijah.. ;)


    www.sitisafiyyah.com

    ReplyDelete
  23. wah byk la follower.sy pun nak tlg meramaikan follower awk le,blog ni menarik

    ReplyDelete
  24. join! :)

    http://sayasyamimi.blogspot.com

    sy suke sindarella kay komen box tuh!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!