Bloglist Cik Azizah's Blog l Jom Letak Link Kat Komen ni..

11:59:00 PM 26 Comments A+ a-


Assalamualaikum kalian...

Alhamdulilah dah mencapai 1500 Ahli Kesihatan Cik Azizah's Blog ni.. hehe~~
Tinggal lagi 500 nak 2k.
rasa-rasa tercapai tak sebelum bulan puasa nanti. ekeke ^^
berangan je lebih kan. boooooooo -_-


macam blogger lain cakap ramai follower tak penting sangat asalkan ada pembaca setia. tapi kalau kita tak baca blog seseorang tu macamaner la orang nak setia gan blog kita. ye dak. jadi perlu lah kita menjadi pembaca setia blog seseorang itu baru lah dorang akan drop komen kat blog kita. dan sentiasa menunggu entry yang kita postkan. 


dalam semua follower jijah hanya dapat kesan beberapa je yang rajin drop komen, blogwalking dan tinggalkan jejak. sebab tu jijah suka letak Widget Top Commentar iaitu Jejari Pantas Komen nama lain dalam Cik Azizah's Blog. kat situ jijah nampak siapa yang rajin sangat komen. hehe secara tak langsung jijah akan rajin komen blog mereka jugak! hehehe bukan pilih kasih ek. kalian boleh nampak sendiri lah. bahahaha~~~



sumber atuk gugel



ha...caranya

1. follow blog ni dan LIKE. of course la kan
2. kalau boleh letak jugak dalam bloglist kalian. tak nak pon xpe.^^
3. tak payah buat entry pon
4. terus letakkan URL BLOG kalian kat ruangan komen ni
5. Siap!!

terbuka sehingga 11.59malam ni ye. 



p/s : jangan pulak kalian terus drop link je tak baca entry kat atas ni. bahahaa ^^ 
lagi 1 jangan lupa birthday jijah 24 mei nanti. hari selasa ni. nak hadiah!!! wakakaa :p
facebook deactived atas hal-hal tertentu cuba tanya Myung Dae admin Diari Sahabat Blogger ^_^

ops..ops..entry autopublish. ketika ni jijah syif pagi. ekeke ~~~


sekian...


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

26 insan comel komen

Write insan comel komen
osHin
AUTHOR
5/22/2011 9:31 AM delete

join ;)

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/05/bloglist-cik-azizah.html

Reply
avatar
miss anies
AUTHOR
5/22/2011 9:31 AM delete

meh nak masuk gak...
http://mizzanies.blogspot.com
dah like page.. ^___^

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
5/22/2011 10:03 AM delete

syarat 1,2 & 3 followed...sekarang syarat no4. http://maidaribendang.blogspot.com

syarat no5. Siap!!

Reply
avatar
5/22/2011 10:24 AM delete

hyep! ida nak =)

http://norlida89.blogspot.com/

Reply
avatar
5/22/2011 11:19 AM delete

http://fireoffame.blogspot.com
:D nanti lah tunggu hari selasa ni , baru ucap happy birthday . X nak wish awal . hehehe :D

Reply
avatar
Miela Tahril
AUTHOR
5/22/2011 12:51 PM delete

salam....saya boleh x termasuk dlm list awak :)

Reply
avatar
MissNadh
AUTHOR
5/22/2011 2:08 PM delete

kita dah lame letak jijah dalam bloglist kita tau..huhu..(kat kawan baru,kan?)

http://coretanmissnad.blogspot.com/

Reply
avatar
fazRina
AUTHOR
5/22/2011 2:46 PM delete

minta izin join bloglist awk..jom singgah...

http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/05/assalamualaikum.html

Reply
avatar
5/22/2011 3:36 PM delete

dni jon skali.. :D hehe
http://www.ardinihumaira.com

Reply
avatar
misz eyza
AUTHOR
5/22/2011 3:56 PM delete

nak join jugak ye kak jijah ngee .:D
u're my 1st follower ;)
www.miszeyza.blogspot.com/

Reply
avatar
Miela Tahril
AUTHOR
5/22/2011 4:15 PM delete

ops terlupa nk bg link.tengs ingtkan :)
http://miela-tahril.blogspot.com/

Reply
avatar
diana
AUTHOR
5/22/2011 4:49 PM delete

http://www.dianayusof.blogspot.com/
diana baru jep follow jijah .
diana tak sempat nak wish beday jijah nanti , so , diana wih siap2 k , hepy besday jijah . semoga murah rezeki dan dirahmatiNYA :)

Reply
avatar
Izbeta Shyah
AUTHOR
5/22/2011 7:15 PM delete

ni aku pelik, kenapa dalam stats aku ada pengunjung dari entry ni walhal tak de pon kau tag tag ke, or mention blog aku kat sini,

argh tapi heran pulak kan.. tape tape, jijah aku nak join, tapi nak like tak boleh lah. aku tak main FB. ehehe.

ehh 24 mei, sama tarikh tampat tempoh road tax motor ayah aku pulak., ehehehe.! :p

Reply
avatar
Izbeta Shyah
AUTHOR
5/22/2011 7:59 PM delete

alamak, aku rasa, macam aku lupa tinggalkan URL aku kat sini tadi. dem.


http://fenderofizbetalife.blogspot.com/

haaaa, sekarang baru betol.! ehehehe

Reply
avatar
Cute MuM
AUTHOR
5/22/2011 8:00 PM delete

Cute Mum nak join yer...

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-cik-azizah.html

TQ

Reply
avatar
Fatin Najwa
AUTHOR
5/22/2011 8:07 PM delete

Hey nak masuk! heehe

Http://notabuku.blogspot.com

Reply
avatar
5/22/2011 8:09 PM delete

SY JOIN..SALAM UKHUWAH :)

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
5/22/2011 9:26 PM delete

Ibu Alisha join..

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/05/bloglist-cik-azizah.html

TQVM

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
5/22/2011 9:26 PM delete

Ibu Alisha join..

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/05/bloglist-cik-azizah.html

TQVM

Reply
avatar
5/22/2011 9:37 PM delete

wah bnyaknya org join. babe tahniah sbb dah bnyak follower tau. :)

Reply
avatar
zarina zainal
AUTHOR
5/22/2011 9:49 PM delete

http://zarinazarikona.blogspot.com/

Reply
avatar
5/22/2011 9:51 PM delete

musicbrilliant.blogspot.com

Reply
avatar
Siti Safiyyah
AUTHOR
5/22/2011 10:16 PM delete

hehe.. walaupon baru je kenal tapi teringin nak duk dalam bloglist jijah.. ;)


www.sitisafiyyah.com

Reply
avatar
saifulhamdan
AUTHOR
5/22/2011 10:30 PM delete

wah byk la follower.sy pun nak tlg meramaikan follower awk le,blog ni menarik

Reply
avatar
saya syamimi
AUTHOR
5/22/2011 11:59 PM delete

join! :)

http://sayasyamimi.blogspot.com

sy suke sindarella kay komen box tuh!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!