Event Tupperware Brands l Directors Recognition Rally

by - 8:00:00 PM


dalam entry yang lalu daku pergi Event Tupperware Brands sempena pemilihan director-directors mereka tu. tu semua untuk stokis-stokis dia la tu. daku bukan ahli. beli pon tak. bahaha~~ tapi datang sana sebab akak nurse tempat keje daku ajak dan berpeluang dapat barang dari Tupperware Brands.


seawal jam 11am dah bergerak dengan menaiki bas persiaran dari branch Tupperware kat Pee Dee ni ha. sebab  jalan kat damansara tu selalu jem. lebih-lebih lagi driver ni tak tahu jalan ke One Utama. fail betul la.. hoho


muka eksited giler dalam bus. ekeke :p


sesudah sampai One World Hotel

suasana dalam hotel. ni lah event tu


Act Bold Grow Big
Directors Recognition Rally


setiap seorang di beri tag Tupperware Brands yang di lekatkan kat tangan untuk pemberian doorgift masa tamat event nanti


pembukaan oleh para gimnas negara. eh tak tak. gimnas je


alamak wei. lady gegar buat persembahan tau! rarararara~~


kembali ke zaman zoro~~


beralih ke Medan Indonesia


gimnas pon dah. menari dari lady gegar,zoro hingga lah ke tarian Medan Indonesia semua pun dah. kini tiba masa cabutan bertuah. apa lah malang nasib ni langsung tak kena nombor. adoi..memang tak lucky pon. huu T_T


lucky draw ke-2 hamper Tupperware berjumlah hampir rm500 o rm1000 kot.


ni sesi cabutan untuk Juara Lucky Draw. punya lah banyak kertas cabutan tu. T_T

makcik bawah ni dapat Juara Lucky Draw
berpulang bawak balik
Nano Water Filter 



malanglah  nasib tak dapat Filter ni. huuuuu :(


dah tamat event jam 6pm. setiap seorang dapat doorgift macam plastik jijah pegang ni. kira walaupon tak dapat lucky draw tapi semua berpeluang dapat doorgift kan.kebajikan ahli tupperware terjaga jugak. 




dan ni lah doorgift yang jijah dapat masa event tu. semestinya tupperware jugak.


nampak je macam kecil tapi ni pun harga dah berpuluh kan. wee~~ jenama tupperware la katakan.


last but not least. 

setiap seorang yang naik bus jugak dapat doorgift lagi.



kotak dia cantik! i like tau. muahaha ^^


dan ini lah isi-isinya.


walaupon event ni agak membosankan tapi bila dapat doorgift kira berbaloi gak lah. wee~~




You May Also Like

7 insan comel komen

  1. wooo..bestnya boleh pergi event macam ni...dapat lagi giveaway...nanti kalau ada lagi event mcm ni bagtau yer...

    ReplyDelete
  2. akak,gamba akak yg ats sekali tuh,ade iras2 tiz zaqyah lah :)

    ReplyDelete
  3. @khairil~ hehe sesekali g...nak kan doorgift tu je

    ReplyDelete
  4. nuyui~ kihkihkih tahu xpe,,

    ReplyDelete
  5. @jellybeans~ hish tiz z ke..adoii jauh la dik oi...tak secantik tiz z pon..ekeke :P

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!