Semua Benda Nak Pakej Student!

10:00:00 PM 14 Comments A+ a-


zaman menjadi pelajar adalah zaman yang paling manis sekali. yelah tunjuk je matrik card semua benda boleh dapat percuma atau pon di berikan diskaun! siapa setuju angkat ketiak. eeeeeeee... busukkkkkkk!!! bahahaa~~


macam tu jugak dengan daku. masa student dulu suke menggunakan peluang yang ado. kalau nak menonton wayang. kalian bawak je kad matrik. peh ade half price lagi untuk student. begitu juga dengan bowling. pon ade half price juga. cuma karoke je takdo.. huuuuuuu :(


untung kan menjadi seorang student. ekeke :P jadi masa student dulu daku gunakan manfaatkan benda yang murah-murah dan ade diskaun. almaklumlah student. mana lah mempunyai wang yang banyak. heee benda itu adalah...


antaranya....

CELCOM UPAX!!



ape tu upax?? kahkahkah. University of Xpax la wei. walaupon tak belajar kat universiti tapi title university tu dah cukup membanggakan diri. hehe  Plan Prabayar Termurah dan Terjimat!! hanya kalian yang berusia 12-25 tahun. daku suka sebab tiada tempoh kredit maknanya kalian tak payah la takut nak topup-topup jika tamat tempoh. hal ini kerana upax tiada tamat tempoh kredit sehingga hari lahir kalian ke 25 tahun.  so kredit daku expired bulan 5 2014.. lamanya seronok bukan!



MAXIS YOUTHCLUB!!




sama juga dengan celcom upax. pakej student sehingga usia 25 tahun. so daku punya sehingga 2013. 1sen/sms je kat nombor maxis lain.


CELCOM BROADBAND




walaupon berukband vodafone daku ni kadang-kadang amat menyusahkan dengan tahap kelajuan dan over limitnya. tapi daku tetap sayangkannya sebab ianya pakej student. kalau tak harganya kan rm68 tapi disebabkan daku student lagi pada masa tu lah. so daku pergi celcom centre mintak pakej student yang harganya rm50. banyak beza tu 68 dengan 50. sampai usia 25 tahun lak tu. lagi 3 tahun. wink2


cuma terkilan jugak lah baru-baru ni kerajaan ada sediakan notebook untuk student kan. so daku tak dapat sebab tak jadi student lagi. kalau tak memang daku balon jugak tu. bahahaa~~


ok la rasanya tu kot pakej student daku. sebenarnya nak cakap yang daku dapat call free 7 hari masa birthday baru-baru ni! hehe maknanya lagi 2 tahun lah daku akan menggunakan perkhidmatan ini. harus lah di nikmati sebaiknya. selepas usia 25 tahun dah mahal dah.. kena la pakej macam biasa balik.. hoho daku memang suka barang yang murah-murah ni.. ekeke :P


sekian....



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
5/27/2011 10:13 PM delete

life masa student..semua nak jimat..biasa la..

Reply
avatar
GeminiGurlz
AUTHOR
5/27/2011 10:27 PM delete

u.o.x save kredit! hehe

Reply
avatar
5/27/2011 10:31 PM delete

sbb itu tym menjadi student adelah waktu yg paling menyeronokkan...hehehehe....sume dapt murah...wakakaka

Reply
avatar
emeera asnary
AUTHOR
5/27/2011 10:57 PM delete

tapi uPax saya dah x leyh guna.. saya x topup lama gak.. hmm... rugi rugi... x(

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
5/27/2011 11:36 PM delete

Heheee, awk dah bnyk dpt manfaat pakej student yg sy dulu xpenah dpt, tapi yg awk xdapat saya plak dapat iaitu

-netbook- heheee



Tolong Vote "Ada hadiah buat korang…"

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/27/2011 11:46 PM delete

akulah pak lan~ biasalah kan..student lagi..pe lah sgt duit ptptn tu..ekeke

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/27/2011 11:46 PM delete

geminigurlz~ sgt save yunk...tapi selalu msj dia je..huhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/27/2011 11:47 PM delete

lady ainaa~ yer betul! semua dapat murah..ekeke :p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/27/2011 11:48 PM delete

emeera asnary~ lor...nape tak topupnyer? bukan de tamat tempoh pon kan..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/27/2011 11:49 PM delete

@myra jay~ ala...x aci ni!! jijah nak netbook dari semua benda tu...huuuuuuuuu :(

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
5/28/2011 12:29 AM delete

hahaaa..bestkan waktu bergelar studen..
semua nk pakej studen....
sbb ade diskaun...kehkehkeh

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
5/28/2011 1:01 AM delete

jadi student ni banyak juga manfaat berbanding dengan student dulu......

Reply
avatar
5/28/2011 1:38 AM delete

hehe..memang best! ida pun guna pakej student jgk.. =)

Reply
avatar
Cik.Tedy
AUTHOR
5/28/2011 5:21 PM delete

zaman bergelar student adalah zamn paling indah~~=D

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!