Saturday, May 28, 2011

Tupperware Brands


Assalamulaikum kalian..

bila menyebut tentang bekas makanan,jenama Tupperware sememangnya cukup sinonim dengan masyarakat kita berbanding dengan jenama lain. ala...sesuai la dengan materialnya yang tahan lama dan selamat di gunakan kan. patutnya harganya berpatutan. ekeke ~~


jadi hari ni jijah nak bergerak untuk menyertai event company ni. sebelum ni memang jijah dah dapat jemputan dari akak nurse kat hospital jijah untuk sertainya


Event:
Directors Recognition Rally

Date:
28 May 2011

Time:
2-6pm

Venue:
One World Hotel


ni pon sebab akak nurse kat hospital ajak jijah join kebetulan jijah cuti hari ni. so tak buat ape. jijah join lah event ni mane tahu dapat hadiah menarik dari Tupperware Brands. nak beli bukannya murah wei.


peh..peh. hotel 5 Star wei. bukan senang-senang nak masuk. ni buat jijah terasa kerdilnya di samping orang vvip ni. tapi terasa bangga jugak lah sebab bukan senang nak masuk hotel 5 Star macam ni. sekali seumur hidup kot. bahaha ^^




kira bertuah juga dapat join event ni. harap-harap event ni menyeronokkan! 


so jijah nak bergerak la ni nak pergi. kami naik bas ramai-ramai dari Branch Tupperware kat Pee Dee ni ha. doakan perjalanan jijah selamat ye. sebab takut jalan jem KL tu. hohoho


nampaknya hari ni belog kena tinggal tanpa kasih sayang lagi la ni. dah lah lama pulak tu. huuuuuuu T_T



6 comments:

  1. wah ..join party tupperware...hihi
    dah lama dah brand ni sejak saya masih kecil2 lagi...
    sampai skrg kalau bekas plastik (plastic container) orang akan panggil tupperware walaupun brand itu brand lain...

    ReplyDelete
  2. @khairiL~ ala jijah bukan ahli pon..join je..haah mmg pon..bekas makanan yg di jual kat kedai rm2 pon di panggil tupperware..bahaha~

    ReplyDelete
  3. Ok le tu..boleh juga buat side income...that's good!

    ReplyDelete
  4. akak dah follow..cari shoutbox x jumpe..huhu..akak minat tepawe gak..baru je grap snowflakes..

    ReplyDelete
  5. @khairil~ hehe...boleh lah..

    ReplyDelete
  6. @kak sal~ shoutbox jijah kat pitca puteri kaler pink belah kanan ni kak..hee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!