Saturday, May 14, 2011

Entry 12 Mei Tak Publish dan Komen semua hilang


selamat pagi kalian...

bangun pagi-pagi ni tengok blog dah boleh buka. kalau tak semalam 1 hari blogger.com meroyan langsung tak boleh buka! huh sengal tul..



Semalam 13 Mei seharian tak boleh nak sign blog. bila tak boleh nak sign blog secara automatiknya tak leh lah nak buka dashboard kan. Daku perasan pon masa tu daku baru balik syif pagi semalam. dalam jam 2.30 dah buat hal blogger ni. sebelum tu daku tak tahu lah sebab keje.

Memang ramai kata entry kena delete. ya.. ya.. daku pon sama. langsung tak jumpa entry sebelumnya.

Alhamdulilah pagi ni blogger.com dah boleh buka rupanya-rupanya entry 12 mei tak publish. entry 12 mei daku pasal Selamat Hari Jururawat 2011, Kami Sedia Membantu dan  Sambut Hari Jururawat sebagai Staff Nurse walaupon dah publish tapi still tulis schedule gara-gara blogger.com buat hal. so terus daku publish je lah hari ni. malangnya entry tu sebenarnya banyak komen langsung hilang komen tu. sengal bukan.

buka buka dashboard daku tengok bukan post baru blogger lain post harini punya tapi post yang sebelum-sebelum ni maknanya latest post 12 mei tapi time sekarang ni,

wei...kenapa jadi macam tu?? pelik lah blogger.com ni. benda free macam ni la kan. grrrrr....memang sengal lah. huhuhu

dah lah. mesti entry ni pon akan kena delete juga kalau blogger.com buat hal lagi. damn lah!!


4 comments:

  1. @ika~

    heheh tu la kena lah sabar..benda free..muahaha

    ReplyDelete
  2. tu la pasal.. selamat hari jururawat Jijah...

    ReplyDelete
  3. huhuhu ps pon kene .. grrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!