Pening nak pikir step nak menari esok

4:15:00 PM 5 Comments A+ a-


salam kalian...


kini daku bersiaran secara langsung di Hospital. ekeke :p


sebenarnya daku berada di hospital kerana berlatih untuk
Pertandingan Senam Tari 


ihsan pakcik gugel

tapi daku tengah pening ni. tak jumpa lagi step dan lagu yang nak di bawa esok ni. adooii... ingat nak bawak lagu Wondergirls_Nobody. tapi step nya susah oo nak ingat dalam masa yang singkat ni.

nak bawak lagu Sway_Pussy Cat Doll tapi terasa keseksian la pulak. yang masuk bukannya muda macam daku pon. ekeke :p

tolong.. suggest lagu ni. tak jumpa langsung. tak berlatih satu pon ni. padahal esok nak perform. adoiii!! buat lagu poco-poco di haramkan pulak kan. emm entah ler.

sekian ^^


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

5 insan comel komen

Write insan comel komen
AYuNG
AUTHOR
5/20/2011 4:21 PM delete

buat jer lagu cindai..
bezapin kita besok..hehe
xsusah pun nak buat tarian zapin tuh..:)

Reply
avatar
misz fae
AUTHOR
5/20/2011 4:22 PM delete

blogwalking!;)
singgah baca n3!;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com/

Reply
avatar
5/20/2011 4:22 PM delete

alaaaa takpe.poco2 dh dibolehkan balik dh.ehehehe

Reply
avatar
mykhalis
AUTHOR
5/20/2011 4:27 PM delete

tarian kuda la..duduk atas kuda je..kan kan?

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/21/2011 12:14 AM delete

akhirnya jijah bawak lagu saloma..chik chik boom

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!