Ashiteru...I LOVE YOU!!

8:35:00 PM 28 Comments A+ a-


hai kalian...


weee~~
kalau kita dapat berjalan-jalan dengan kekasih hati mesti seronok bukan.
teheee ^^


macam entry daku yang lalu daku balas dendam sebab dah lama tak jumpa encik tentera laut. dan ini lah peluang kami jumpa apabila dia sudah pulang ke semenanjung. siapa kata jemu jumpa hari-hari? bagi daku jumpa hari-hari lah best boleh tatap muka selalu. kahkahkah~~ mungkin sebab daku jarang berjumpa dengan dia kot.


macam biasa kami rajin melepakkan diri di pantai. almaklumlah Port Dickson kat terkenal dengan pantai. lalalala dan daku bawak lappy dan dia akan mengonline kan diri. dia lah. sebab dia tak de lappy nak on9. kahkahkah




nak amik gambar berdua guna time tapi tak jadik. ni yang dapat. kahkahkah~~


ok kami sangat sweet bukan. orang kata muka kami sama. ape maksudnya ye. kahkahkah



cinta sampai syurga~~


dalam hari yang lain kami berjumpa lagi. kali ni menikmati ABC,cendol dan rojak! memang sedap woo..


walaupon di gerai kecil tapi memang sedap makanan ni!

bila dah kenyang program kami mesti lah pergi pantai lagi. hahahaha~~ bukan tempat yang sama ok. ni tempat lain-lain. hehehe



gigit kuku takpe. jangan gigit saya dah la ye. hehehe



bila terbenamnya matahari kami terus beransur pulang..


143... I LOVE YOU!!



p/s; masih meneruskan aktiviti mengedate saat-saat terakhir. hari ni nak pergi mane pulak ye.. teheeeee :P


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

28 insan comel komen

Write insan comel komen
AYuNG
AUTHOR
6/18/2011 8:47 PM delete

wah, berbunga2 la jijah kan..hehe..:)
dapat jumpa buah ati..

Reply
avatar
6/18/2011 9:15 PM delete

wahaha..bestnya dia..ida ntah la bila nk jmp ngn ehem..dh 6 bulan tak jumpa..sedih tau..heheee...

sj je nk emo kat cni =)

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/18/2011 9:28 PM delete

bawalah paparazzi sekali masa keluar date..tak payah guna "time capture" nak ambil gambar tu....hahaha

Reply
avatar
6/18/2011 9:50 PM delete

jumpa buah hati mmg best babe! i pun suka. hihi. semoga berkekalan tau ^_^

Reply
avatar
6/18/2011 9:51 PM delete

hepinye cik jijah...hehe..Jeles eza...Sweet laa....! bukan sweet sikit je, tapi sweet berjuta lemon! hehe...kalau Eza g semenanjung, bawa la Eza jalan-jalan jgk k...G pntai..hik3..

Reply
avatar
Green Apple
AUTHOR
6/18/2011 9:57 PM delete

moga jiejah bahgia dismping tersayang... jgn tunggu lama2....

Reply
avatar
EB
AUTHOR
6/18/2011 10:56 PM delete

Waaa bestnya..
I hope i can find one who can understand me.. hehehe..

Reply
avatar
yaya_flanella
AUTHOR
6/18/2011 11:07 PM delete

sweetnyee~ jeles. :p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/18/2011 11:57 PM delete

ayung;

haha bunga2 cinta...ala...sokojap jo..pastu dah bpisah balik..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/18/2011 11:58 PM delete

norlida;

xpe emo la syg..jijah memahami..sebab jijah pon alami camtu..6 bulan tak jumpa rindu sgt2 kan..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/18/2011 11:58 PM delete

khairil;

haah tu la pasal..lupa nak bawak tu yg jadi gini..hahhaa rugi betol!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/18/2011 11:59 PM delete

asfira;

mekasih dear..InsyaAllah ade jodoh berkekalan hendaknya..:)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 12:00 AM delete

eza boom boom;

boleh..boleh..kita jalan2 kat pantai nak..t jijah g sana..bawak jijah g gunung pulak..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 12:01 AM delete

green apple;

jangan tunggu lama2 nanti lama2 dia di ambil orang..wakaka :P insyaAllah..mekasih syg..

Reply
avatar
6/19/2011 12:01 AM delete

bestnyerrr :) sweetttt gituu.hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 12:01 AM delete

EB;

hehehe i hope so..gudluck ya :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 12:02 AM delete

nelly;

jijah lawa eh...maceh..maceh..kembang semangkuk! haha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 12:03 AM delete

yaya;

haha jgn jeles..nanti suh bf amik gambar banyak2 eh...lalalala :P

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 12:20 AM delete

nurfatiha;

hehe maceh dear...biasa2 je lah syg..

Reply
avatar
apik pehe
AUTHOR
6/19/2011 2:07 AM delete

hahaha..banyaknyer tempat dia pegi..tapi semua penuh dengan laut..hehehe

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
6/19/2011 3:20 AM delete

ehem2 dating rupenye .. hehehe :D
semoga berbahgia selamanya bersama cik tntera laut ..hehe

Reply
avatar
amir aizat
AUTHOR
6/19/2011 11:21 AM delete

wah2 askar da mcm model pon boleh,hehe

Reply
avatar
Miss A
AUTHOR
6/19/2011 9:39 PM delete

woww,sedapnye cendol tuhhh huhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 10:40 PM delete

aoik pehe;

hahaha tu la pasal..Pee Dee penuh gan laut je tmpt dating...tak tahu nak g mane yg dekat2 lagi..kahkahkah

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 10:40 PM delete

alif haris;

terima kasih..doakan sentiasa bahagia..dan kamu juga kan bahagia..Amin..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 10:41 PM delete

amir aizat;

tu la pasal..tak nampak gaya askar..dah makan hero remaja pulak!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 10:41 PM delete

Miss A;

memang sedap cendol n ABC tu..mkan time panas..mmg best lah..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!