Ashiteru...I LOVE YOU!!

by - 8:35:00 PM


hai kalian...


weee~~
kalau kita dapat berjalan-jalan dengan kekasih hati mesti seronok bukan.
teheee ^^


macam entry daku yang lalu daku balas dendam sebab dah lama tak jumpa encik tentera laut. dan ini lah peluang kami jumpa apabila dia sudah pulang ke semenanjung. siapa kata jemu jumpa hari-hari? bagi daku jumpa hari-hari lah best boleh tatap muka selalu. kahkahkah~~ mungkin sebab daku jarang berjumpa dengan dia kot.


macam biasa kami rajin melepakkan diri di pantai. almaklumlah Port Dickson kat terkenal dengan pantai. lalalala dan daku bawak lappy dan dia akan mengonline kan diri. dia lah. sebab dia tak de lappy nak on9. kahkahkah




nak amik gambar berdua guna time tapi tak jadik. ni yang dapat. kahkahkah~~


ok kami sangat sweet bukan. orang kata muka kami sama. ape maksudnya ye. kahkahkah



cinta sampai syurga~~


dalam hari yang lain kami berjumpa lagi. kali ni menikmati ABC,cendol dan rojak! memang sedap woo..


walaupon di gerai kecil tapi memang sedap makanan ni!

bila dah kenyang program kami mesti lah pergi pantai lagi. hahahaha~~ bukan tempat yang sama ok. ni tempat lain-lain. hehehe



gigit kuku takpe. jangan gigit saya dah la ye. hehehe



bila terbenamnya matahari kami terus beransur pulang..


143... I LOVE YOU!!



p/s; masih meneruskan aktiviti mengedate saat-saat terakhir. hari ni nak pergi mane pulak ye.. teheeeee :P


You May Also Like

28 insan comel komen

  1. wah, berbunga2 la jijah kan..hehe..:)
    dapat jumpa buah ati..

    ReplyDelete
  2. wahaha..bestnya dia..ida ntah la bila nk jmp ngn ehem..dh 6 bulan tak jumpa..sedih tau..heheee...

    sj je nk emo kat cni =)

    ReplyDelete
  3. bawalah paparazzi sekali masa keluar date..tak payah guna "time capture" nak ambil gambar tu....hahaha

    ReplyDelete
  4. jumpa buah hati mmg best babe! i pun suka. hihi. semoga berkekalan tau ^_^

    ReplyDelete
  5. hepinye cik jijah...hehe..Jeles eza...Sweet laa....! bukan sweet sikit je, tapi sweet berjuta lemon! hehe...kalau Eza g semenanjung, bawa la Eza jalan-jalan jgk k...G pntai..hik3..

    ReplyDelete
  6. moga jiejah bahgia dismping tersayang... jgn tunggu lama2....

    ReplyDelete
  7. Waaa bestnya..
    I hope i can find one who can understand me.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. ayung;

    haha bunga2 cinta...ala...sokojap jo..pastu dah bpisah balik..

    ReplyDelete
  9. norlida;

    xpe emo la syg..jijah memahami..sebab jijah pon alami camtu..6 bulan tak jumpa rindu sgt2 kan..

    ReplyDelete
  10. khairil;

    haah tu la pasal..lupa nak bawak tu yg jadi gini..hahhaa rugi betol!

    ReplyDelete
  11. asfira;

    mekasih dear..InsyaAllah ade jodoh berkekalan hendaknya..:)

    ReplyDelete
  12. eza boom boom;

    boleh..boleh..kita jalan2 kat pantai nak..t jijah g sana..bawak jijah g gunung pulak..hehe

    ReplyDelete
  13. green apple;

    jangan tunggu lama2 nanti lama2 dia di ambil orang..wakaka :P insyaAllah..mekasih syg..

    ReplyDelete
  14. bestnyerrr :) sweetttt gituu.hehe

    ReplyDelete
  15. EB;

    hehehe i hope so..gudluck ya :)

    ReplyDelete
  16. nelly;

    jijah lawa eh...maceh..maceh..kembang semangkuk! haha

    ReplyDelete
  17. yaya;

    haha jgn jeles..nanti suh bf amik gambar banyak2 eh...lalalala :P

    ReplyDelete
  18. nurfatiha;

    hehe maceh dear...biasa2 je lah syg..

    ReplyDelete
  19. hahaha..banyaknyer tempat dia pegi..tapi semua penuh dengan laut..hehehe

    ReplyDelete
  20. ehem2 dating rupenye .. hehehe :D
    semoga berbahgia selamanya bersama cik tntera laut ..hehe

    ReplyDelete
  21. wah2 askar da mcm model pon boleh,hehe

    ReplyDelete
  22. woww,sedapnye cendol tuhhh huhu

    ReplyDelete
  23. aoik pehe;

    hahaha tu la pasal..Pee Dee penuh gan laut je tmpt dating...tak tahu nak g mane yg dekat2 lagi..kahkahkah

    ReplyDelete
  24. alif haris;

    terima kasih..doakan sentiasa bahagia..dan kamu juga kan bahagia..Amin..

    ReplyDelete
  25. amir aizat;

    tu la pasal..tak nampak gaya askar..dah makan hero remaja pulak!

    ReplyDelete
  26. Miss A;

    memang sedap cendol n ABC tu..mkan time panas..mmg best lah..hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!