Menang Kontest Makeover Free by Sofina Touch Mekap

by - 3:55:00 PM


Assalamualaikum kalian!


wah teruja giler jijah sebab menang 
Kontest Makeover Free by Sis Sofina Touch Mekap! 

sungguh tak sangka wei.

Sofina Touch Mekap

klik banner ya


nak tahu ape slogan jijah buat masa kontest tu.



Saya suka kalu dapat dimakeoverkan free oleh Sofina Touch Mekap kerana serius sebelum nih jijah  tak pernah mekap! jadi bila dapat dimakeoverkan oleh sis sofina ini adlah peluang untuk jijah melihat bagaimana muka jijah setelah dimekapkan. sebelum ini memang muka jijah bermasalah dengan eye bag yang nampak ketara, parut-parut di muka jelas kelihatan membuatkan jijah teringin sangat dapat melihat muka jijah bebas dari perkara-perkara tersebut.


nak baca lebih lanjut pasal contest tu klik SINI



so jijah rasa nak tebus bulan Ogos la kak. Putrajaya dekat sikit dengan Negeri Sembilan. 
boleh kan. kan. heee~~

boleh jijah pergi sama-sama dengan pemenang lagi satu tu ayung. hehe

tak sangka pulak kita menang sama-sama kan ayung. lalala



Alhamdulilah Syukur dapat di Makeover kan.

pe lah jadi muka jijah nanti.
dah la tak pernah mekap. huhuhu


ni hadiah yang jijah dapat
:
v

2 PEMENANG yang  bertuah akan dapat DI 'MAKEOVER'KAN FREE jer yang nilainya worth than RM150!!  

Please noted that im using MAC, KRYOLAN, ESTEE LAUDER BRAND PLUS DRUG STORE BRAND For this Makeover Contest



terima kasih sis Sofina!

 







You May Also Like

10 insan comel komen

  1. boleh2..nti kita g sesama eh..hehe..:)

    pastuh kita ambek gmbo bebanyak..ngeee~~~~

    ReplyDelete
  2. @ayung~~ weee!! i like u ayung...

    ReplyDelete
  3. wahh best la menang n dpt mekap free lak 2....msti nt lawa kn muke jijah....

    ReplyDelete
  4. miss anis~ kahkahkah~ sekarang mmg tak lawa...kalau mekap semua orang mmg lawa la yunk..hee ala rezeki tu..

    ReplyDelete
  5. wah..best2..heheee...
    ida pon x penah mekap lg da...hahaaa...
    nanti tgkp gambo bebanyak tau..tingin nk tgk =)

    ReplyDelete
  6. Wah.. best tu.. tahniah ye jijah.. :-)

    ReplyDelete
  7. norlida~ alamak..amik gambar byk2..malu lah jijah kena makeover..tak pernah muka bermekap ni..hehe

    ReplyDelete
  8. intanberlian~ mekasih kak.. malu lah..hee

    ReplyDelete
  9. besntnyeeeeeee. mesti cantik. (:

    ReplyDelete
  10. Salam Dear,

    Sofina Touch Here

    - nak bgtau yang sy tak jadi pindah putrajaya. Rumah masih di ampang.

    - U all ada pilihan samaada nak redeem 'hadiah' di Ampang atau di Seremban.
    - if Seremban - i ada sepanjang minggu pertama raye. mungkin i dah free sikit dalam raya ke - 4.
    ( jadi boleh lah u all g melaram after mekap )

    so what u all say bincang2 lah yea : )

    anything terus sms/ call me di 014-3262127 ( today my hp tertinggal kt umah, anything just text k )

    TQ dearest :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!