Thursday, June 9, 2011

Day 9 – A Photo of The Item You Last Purchased.



rujuk entry ini kalau nak tahu daku buat.


wah tajuk ni pun masuk cabaran. nampak je benda remeh temeh. muahaha ^^ tapi daku masih memikirkan barang apa ya baru daku beli. emmm


oh ya barang apa yang terakhir daku beli ialah


taraaaaa...




daku beli atau pakai sebab baru je 3 hari lepas daku ada pergi facial kat ustazah ni. lepas buat facial memang lembut betul muka daku. ngeee~~ daku tergerak hati nak buat facial sebab sejak semenjak ni kulit daku nampak kusam je.bila ustazah buat kan facial memang nampak muka daku tak sekata.

dia juga buatkan daku resdung. memang banyak betul hama yang keluar. grr!! ingatkan daku ni takde resdung. rupanya banyak jugak. nasib bukan yang pakai lintah tu. eeeeee geli tau!

jadi sekarang ni atas nasihat ustazah daku cuba dengan produk ni. nak hilangkan lebam bawah mata ni ha. nak hilangkan parut-parut jerawat. macam-macam. setiap wanita kan mahu kan kecantikkan. tak salah mencuba ye dak. ni bukan yang kimia2. yang buat pon seorang ustazah.


ok dah dah. banyak pulak membebel. harap-harap nampak la keberkesanan nanti. InsyaAllah setiap sebulan sekali daku nak buat facial la. ala leh dapat rm35++ je. biar nampak aura seri tu. ngeee~~


15 comments:

  1. huhu..lame dah x buat facial..sebelum konvo ni nak buat la seround..hehe

    agak2 minat tak nak join segmen kite?kalu sudi jengah2 la ye.. :)

    http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/miss-j-pon-nak-buat-segmen-jugak-boleh.html

    ReplyDelete
  2. miss jannah:


    tu pon first time buat yunk...

    ReplyDelete
  3. saya pakai bedak sejuk saja buat facial...huhu...

    ReplyDelete
  4. khairil:

    haha aik pakai bendak sejuk jugak ke..ngee~

    ReplyDelete
  5. kira bagus juga buat cabaran cam gini ..hekhek ntah2 akk pun ade resdung

    ReplyDelete
  6. puanbee2;

    semua org ade resdung gak..ade yg resdung kelemumur..ade yg jerawat kat blkg badan dll

    ReplyDelete
  7. facial resdung buat skali jer dlu...xthn....pedih....:P

    ReplyDelete
  8. Mak ooii... Mahal nyaa... sampai RM35++.. Boleh beli sebiji motor 2nd hand....Kaya..kaya...

    ReplyDelete
  9. wah buat facial, tak pernah lagi buat facial.. kim salam kat ustazah tu.. tak pernah lagi tgk ustazah facialkan muka orang..

    ReplyDelete
  10. wahwah..t tunjuk kan hasil selepas pakai produk nie..leh try pulak..heee..:)

    ReplyDelete
  11. apik tak penah wat facial..maybe kalo skali wat..terkeluar semua daki2 kot..hehehe

    ReplyDelete
  12. HEEE..KITE PAKAI SABUN BUKU SUSU KAMBING JEKKKK :P

    ReplyDelete
  13. Cik Azizah : org lelaki pun kena jaga penampilan diri juga huhu...

    ReplyDelete
  14. sejak2 exam segala penjagaan rutin muka terabai tau. dni kena start balik dah ni hehehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!