I Love My Followers!

6:12:00 PM 21 Comments A+ a-


auw cak! jijah sergah sini nak belogpecut! lalalalaa


mesti kalian dah sinonim dengan trademark ni kan. hahaha


dah dah. bukan citer blogwalking sebenarnya. saban hari jijah tengok makin bertambah pulak follower blog jijah ni. ehehe sebab jijah rajin belogpecut kot. tapi jijah masuk blog orang jijah pecut je bukan follow. cis!! kantoi pulak. hahaha ade kalanya jijah akan baca entry yang menarik dan drop komen.. tu yang selalu lah.


memang jarang jijah terlekat kat blog jijah. sebab jijah pergi pecut merata. haha so kadang-kadang terskip follower yang follow. adeh!! mati aku.... grrrr!!


maaf ye pada pada sesiapa yang jijah tak follow lagi. memang terlepas pandang. bila mereka drop komen entry jijah, baru jijah perasan ade link jijah dan terus jijah follow.


jijah memang tak gemar pon
I follow u, follow me back!
dan jijah tak follow terus balik kecuali dorang drop komen.
baru jijah follow...hahaha


dan kadang-kadang juga jijah akan buat
"Aku minat aku follow
BUKAN
Aku follow Kau follow"
hahaha aci tak macam tu?


tak tak. jijah tak buat tu semua tau!! jijah akan follow sesiapa je. sebab jijah ni bukan blog hebat pon nak sombong-sombong! tidak!! sebab jijah


pastikan kalian ade link untuk jijah jejak balik ye. sebab memang terlepas pandang kat shoutbox tu. tu yang nak sangat-sangat link kalian.


kalau tak tahu nak buat link kat profile. sila klik totur ni laju-laju Masukkan UrlBlog Display





p/s: pada saat ni dah ade 2180 follower. hehehe terima kasih kalian semua! muaaahh.... malam nanti nak post pasal encik nuffnang. tunggu yer. ni gempak tau!! bahaha~~


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

21 insan comel komen

Write insan comel komen
6/24/2011 6:41 PM delete

i love u 2 cik jijah .. HAHAA :)

Reply
avatar
Nour Akmal
AUTHOR
6/24/2011 6:45 PM delete

ramai tu follower blog jijah..
bestnya lah..
apa2 pun..i follow u, u follow i blk ye..huhuhu...gurau je..=p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 6:58 PM delete

lella: me love u~~ lalala

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 6:59 PM delete

nour akmal;

hehe amal dah mmg folo kan..haha jgn unfollow sudah la yer..

Reply
avatar
Sunshine
AUTHOR
6/24/2011 7:03 PM delete

huhu , follow jijah !

Reply
avatar
6/24/2011 7:10 PM delete

wahhhh bile lah nk jd hebakkk cm cik jijah ni kn.haih~

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 7:14 PM delete

sunshine;

eh ade button folo ke ats tu..jijah tak nampk la..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 7:15 PM delete

rara;

hish! mane ade hebat la rara! aduh rara ni jgn gitu dong..

Reply
avatar
6/24/2011 7:18 PM delete

wawawa..follower ribu2..hehe

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
6/24/2011 7:25 PM delete

kena tukar nama ni..jijah ratu pecut hehe

Reply
avatar
~Jue Aziz~
AUTHOR
6/24/2011 7:27 PM delete

pin2...pon2... ketepi2..ambulance nak lalu...pesakit kritikal nie..
gila sangat nak loncat kat blog orang lain...nk 4low2..komen2..jalan2...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 7:33 PM delete

syarifahsidrus;

aduh.ok lah tu yunk...hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 7:33 PM delete

terbelog;

haha nanti jijah tukar kat shoutbox ye...lalla

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 7:34 PM delete

jue azizl

ha cepat2 masuk emergancy ni nurse jijah dtg! hahaha

Reply
avatar
cikguden
AUTHOR
6/24/2011 8:26 PM delete

tunggu next entri cik jijah...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 8:28 PM delete

cikguden:

dah update baru! hehe

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/24/2011 10:49 PM delete

suka dengan blog cik Azizah yang ramah tamah...tapi sekali cik Azizah pecut tak larat nak ligan...hahaha

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
6/25/2011 5:20 AM delete

betul2 .. alif pn gune prinsip "aku follow sbb aku suke" hehe ..

nk jadi follower yg ikhlas :D

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/25/2011 9:55 AM delete

khairil;

hahaha nanti lah ye..jijah tak pecut lagi..bahaha~~

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/25/2011 9:56 AM delete

alif haris;

yup..jd follower yg ikhlas yg kita setia baca entry dia...

Reply
avatar
~mrs ruzaini~
AUTHOR
6/25/2011 8:09 PM delete

luv u 2 cik jijah=)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!