Day 4 – Your Favorite Photograph of Your Best Friend

5:45:00 PM 12 Comments A+ a-


auw cak! kalau nak tahu ape jijah buat klik entry ni




wah terasa pulak semakin hebat cabaran ni. ehehe

bercerita pasal favourite pitca dengan kawan baik. jijah memang suka. sebab kebetulan dulu kan jijah ada keluar gathering dengan besfren jijah. dah lama jijah tinggalkan dunia poli. tapi besfren jijah still ingat jijah lagi. hehe
so kami decide buat gathering. wee~~ pergi muzium tentera darat klik sini


jadi layan kan je pitca favourite jijah with bestfren



walaupon dah lama jijah tinggalkan dunia poli sampai sem 2 je selama setahun. tapi kenangan dengan mereka semua tetap terpahat dalam kotak ingatan.


hingga sekarang walaupon masing-masing semakin besar tapi perangai gila-gila kami membuatkan kami tetap ceria bersama.




jarak perhubungan bukan penghalang untuk kami terus berhubung.




sedihnya buat entry ni. huhuhu T_T


mereka lah insan yang banyak menceriakan hidup jijah suatu ketika dahulu berkongsi segala hal.

semoga hubungan persahabatan ini kekal hingga akhir hayat!!


Selemah-lemah manusia ialah orang yang tidak boleh mencari sahabat..
orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari...

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
zureen
AUTHOR
6/04/2011 5:45 PM delete

wahhh! cambest je! :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/04/2011 5:49 PM delete

zureen;


best g muzium..hehe jom la buat 30 day's challenge

Reply
avatar
6/04/2011 6:00 PM delete

^^ cantik gambar . haha . jeles ni , rase nak g situ gak

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/04/2011 6:04 PM delete

maisarah;

nanti kalau pergi rojer2 eh..hehe

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/04/2011 6:06 PM delete

best tak ke muzium tentera darat tu?...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/04/2011 6:40 PM delete

khairil;


ala biasa2 je pon..tgk sejarah lama.

Reply
avatar
soooooour
AUTHOR
6/04/2011 6:41 PM delete

cik jijah....relax sudah.....=p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/04/2011 6:57 PM delete

sooooooor;


relax2..im mmg touching sikit orgnya..hehe

Reply
avatar
6/04/2011 7:55 PM delete

babe, kalo dapat hangout dgn member2 sekepala, mmg syok abes!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/04/2011 11:30 PM delete

asfira;

mmg syok yunk...tu yg best jumpa mereka semua ni..msg2 sengal..haha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/05/2011 11:38 AM delete

mrs.farhan;

hehe best. best keluar dgn kawan2..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!