Day 4 – Your Favorite Photograph of Your Best Friend

by - 5:45:00 PM


auw cak! kalau nak tahu ape jijah buat klik entry ni




wah terasa pulak semakin hebat cabaran ni. ehehe

bercerita pasal favourite pitca dengan kawan baik. jijah memang suka. sebab kebetulan dulu kan jijah ada keluar gathering dengan besfren jijah. dah lama jijah tinggalkan dunia poli. tapi besfren jijah still ingat jijah lagi. hehe
so kami decide buat gathering. wee~~ pergi muzium tentera darat klik sini


jadi layan kan je pitca favourite jijah with bestfren



walaupon dah lama jijah tinggalkan dunia poli sampai sem 2 je selama setahun. tapi kenangan dengan mereka semua tetap terpahat dalam kotak ingatan.


hingga sekarang walaupon masing-masing semakin besar tapi perangai gila-gila kami membuatkan kami tetap ceria bersama.




jarak perhubungan bukan penghalang untuk kami terus berhubung.




sedihnya buat entry ni. huhuhu T_T


mereka lah insan yang banyak menceriakan hidup jijah suatu ketika dahulu berkongsi segala hal.

semoga hubungan persahabatan ini kekal hingga akhir hayat!!


Selemah-lemah manusia ialah orang yang tidak boleh mencari sahabat..
orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari...

You May Also Like

12 insan comel komen

  1. zureen;


    best g muzium..hehe jom la buat 30 day's challenge

    ReplyDelete
  2. ^^ cantik gambar . haha . jeles ni , rase nak g situ gak

    ReplyDelete
  3. maisarah;

    nanti kalau pergi rojer2 eh..hehe

    ReplyDelete
  4. best tak ke muzium tentera darat tu?...

    ReplyDelete
  5. khairil;


    ala biasa2 je pon..tgk sejarah lama.

    ReplyDelete
  6. cik jijah....relax sudah.....=p

    ReplyDelete
  7. sooooooor;


    relax2..im mmg touching sikit orgnya..hehe

    ReplyDelete
  8. babe, kalo dapat hangout dgn member2 sekepala, mmg syok abes!

    ReplyDelete
  9. asfira;

    mmg syok yunk...tu yg best jumpa mereka semua ni..msg2 sengal..haha

    ReplyDelete
  10. mrs.farhan;

    hehe best. best keluar dgn kawan2..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!