Jijah di Belog Mereka...

by - 7:51:00 PM


hai kalian...

jap nak tengok...wah...7 jam jijah tinggalkan blog. adeh... ni rasa malam ni nak belogpecut ni...huhuhu


jijah pergi mana hari ni ye 7 jam tak on9.. emm masih keluar dengan encik tentera laut sebab nak bincang pasal kawin vs beli rumah. teheeeeeeeee :P


dia pon siap baca lagi komen kalian dalam entry Kahwin atau Beli Rumah Dulu. emm dari situ dia dah bulatkan keputusan yang dia nak kawin dulu.. hehehhee malu ai @_@


betul kata orang lain. insyaAllah bila kawin nanti akan bertambah rezeki. benda yang baik jangan di lengahkan lagi. jangan mengejar harta dunia. mendirikan masjid lebih utama. InsyaAllah. doakan jijah ya. :)


baiklah bukan itu nak citer sebenarnya. jijah tengok makin hari makin ramai berminat dengan blog jijah. satu petanda yang bagus. sebab sebelum ni langsung tak di kenali. huhuhu T_T lebih-lebih lagi jijah sekarang rajin belogpecut berbanding dengan tulis entry banyak-banyak. hehehe


dan hari-hari juga jijah jumpa orang yang sama je yang belogpecut. ekeke :P tak kira pagi petang siang malam. memang orang yang sama. dan secara tak langsung trafik jijah datangnya dari kawan baik jijah.[jijah gelarkan mereka] sebab bukan belogpecut je tapi kami berbual bual lagi kat shoutbox tu. teheeeeeee~~


kawan baik yang jijah maksudkan bukan saja belogpecut sama-sama tapi juga jijah di beloglist mereka! cayalah kan!


mereka adalah

eddie:

bro khairil:

noh;

wuming:

uncle syaf;

cikgu wan

abg teror

terbelog

zureen

mankete


p/s asal ramai lelaki ni. grrrrrrr!!


eh ramai lagi lah sebenarnya. tak larat nak jumpa satu satu belog. muahaha ^^ yang dah ada pon kat si debar Ahli Kempen Kesihatan dan Ahli Kesihatan Baru.


maaf lah kalau ada nama tak tersenarai. rata-rata nama kalian kat blog list Ahli Kesihatan tu. dan siapa yang ada letak belog jijah kat bloglist kalian. tell me ok!


tanpa kalian siapalah jijah. ekeke :p


dah dah. nak pergi belogpecut dengan mereka semua yang terkandung di atas ni. lalalala


jom kongsi blog kat sini :)
ping la ikut suka. lalalala
:
v



You May Also Like

7 insan comel komen

  1. wah2..t dh nk mkn nasi myk,jgn lpe jemput sume blogger..hekhek.

    ReplyDelete
  2. wahhh cepat2 lah dirikan rumah tangga tu ye. nanti jangan lupa jemput kami. ^___^

    ReplyDelete
  3. yeye cik jijah nak kahwin dah...yeye..tahniah...

    thanks for the list tu...;)

    ReplyDelete
  4. tahniah buat jijah, ramai yg berminat,


    sorry uncle lately ni busy sikit, memang tak cukup mase nk blogwalking... bile sempat je uncle boleh terjah... congratz jijah

    ReplyDelete
  5. jangan lupa jemput oshin ye :)

    ReplyDelete
  6. jijah pecut molek2 deh..jangan laju ngat..nanti eksiden

    ReplyDelete
  7. Uit!

    Cik Jijah, pehal tersama lak ni??
    Mar pon ada wat gak entri cenggini...
    Asek same jek..
    Buhsan lah-_-"
    Hahahaha:D

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!