Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is.

by - 8:30:00 PM


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


ehem..ehem...


Daisypath Anniversary tickers


nampak tak.. nampak tak..

mahu hampir ke 9th Anniversary..
eh bukan 9th month!! no 9th week!! 9th years ok!

kalau tak nampak tu sah la pendek umur la jawabnya. muahaha~~


ya. sejujurnya daku ingin memberitahu yang daku sudah pun mempunyai teman mesra dengan si jejaka berbadan taf encik tentera laut!!! kahkahkah sila jangan jeles oke.


ala jangan la jeles. daku dengan dia pon dah hampir 9 tahun. sejak bercinta zaman monyet dulu. dah banyak dugaan dah tempuhi. ni kalau dah kawin ni mesti dah beranak 3 kan. haha gatai dah.


if single. tak tahu nak describe macamner sebab tak pernah lagi single. bahaha~~ Alhamdulilah setia pada yang satu! dia lah cinta pertama dulu hingga la sekarang.


baiklah jejaka taf berbadan sasa tu ialah:




taraaaaaaaa!!




dah dah. jangan tengok lama-lama. nanti terpikat pulak sebab dia ni miang keladi sikit. hahaha sory ye cik abg. awak fofular dalam blog kudus cik jijah ni. wink wink ^^


sok dia balik semenanjung!! suke suke!



You May Also Like

19 insan comel komen

  1. tahniah kak jijah.
    cewah cewah. x sabar eh nak jumpa ?
    hehe..kem salam kat cik abg syg kak jijah tu ek nnt~

    ReplyDelete
  2. hahaha.badan taf la encik tentera laut..tapi pegang sudiplah kak.hikhikhik....senang hidup akak nanti.dia je masak.haha :))

    p/s:: orang tu nak dating dah nanti..mesti lagi banyak entry jiwang2 neyh :P

    ReplyDelete
  3. misssandwich;

    alamak! jgn smpai terpikat sudah la yer...hehe

    ReplyDelete
  4. linaz;

    ok..sok akak smpaikan slm adik manis fiqa ni...dia gatai...pasti akan jwb balik..hehe

    ReplyDelete
  5. shiema sufian;

    terima kasih syg :)

    ReplyDelete
  6. ecadwinkyasha;

    haha malu ai. mesti la pasti banyak gambar akan di tonjolkan..bahaha~~

    sudip pon sudip la..janji tolong duk dapur..kahkahkah

    ReplyDelete
  7. sasa . nak ngowat . kita jd madu okay ?
    hahaha

    ReplyDelete
  8. semoa berbahagia selalu dear :)

    ReplyDelete
  9. cik jijah tgh bahgia.....kikikiki

    ReplyDelete
  10. wah...hati tgh bunga2 la ni...kih3

    ReplyDelete
  11. wahhh..lame dah tu jijah weh..hehe

    ReplyDelete
  12. selamat berdating cik jijah..^^ 9 tahun tu..mahu 6 anak pon boleh..haha

    ReplyDelete
  13. bilalah boleh mkan nasi minyak kak jijah nih ?;)

    ReplyDelete
  14. Jgn terpikat..tergoda jer Boleh ye.. Hehe

    ReplyDelete
  15. Jgn terpikat..tergoda jer Boleh ye.. Hehe

    ReplyDelete
  16. @Riena Haiqal ewahewah... boleh tergoda pulak yer..hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!