Day 16 – Your view on homosexuality.

by - 12:00:00 PM


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


aduh! takde modal nak tulis tajuk entry ni. isu ni sangat sensitif. tapi cabaran tetap cabaran. ekeke :P


sumber kat gugel ok!



apa yang daku nak tekankan kat sini ialah kalian jangan la terjebak dalam gejala sosial ni pulak.sebelum ni gejala dadah dan arak kan. kali ni gejala homoseksual. memang ada kat mana-mana tempat pon. tapi biar lah kita dengan cara kita. dan dia dengan caranya. asalkan mereka tak menganggu kehidupan seharian kalian pon.


walau ape-ape pon. kalau boleh elakkan dari melakukan gejala sosial ni sebab ia bukan saja memusnahkan keruntuhan moral masyarakat Malaysia tetapi juga masyarakat akan menjadi tidak sihat dan unsur unsur negatif akan timbul dalam institusi kekeluargaan homoseksual.


semua ni terletak pada pokok pangkal masing-masing. tepuk dada tanya iman.


sekian...



You May Also Like

4 insan comel komen

  1. a ah sape terjebak kita babap ye :)

    ReplyDelete
  2. Orang ada masalah mental tuu homo/lesbian

    ReplyDelete
  3. isk2..nk jugak same jenis..aper yg best tu tak tahu la..haishh

    ReplyDelete
  4. tolak gay dan lesbian...sedih dan risau dengan bilangan orang kita yang banyak cenderung kearah kelakuan yang tidak sihat ini terutama golongan remaja skrg ni...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!