Day 26 – A photo of somewhere you want to go.

12:05:00 PM 6 Comments A+ a-


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..



sumber google



  • sejak encik tentera laut kena draft kat kota kinablu dulu! daku teringin sangat nak ikut dia draft kat sana jugak!!
  • serius! teringin sangat nak tengok dengan mata kepala seluruh jiwa dan raga dengan menikmati keindahan gunung kinabalu.
  • tak adil la kalau encik tentera laut je gi sana. huhu ai memang suka bersaing dengan dia. lalala :p



google cantiknya air laut dia. grrr!!

  • lepas dia balik semenanjung ni dia kata nak bawah honeymoon ke sini. hahaha~~ tah bila tahun la tu. ngeeee~~
  • tapi InsyaAllah dalam masa terdekat ni nak pergi Labuan sebab my sis dapat kursus kat sana.
  • harap-harap dapat la daku sampai ke Kota Kinabalu
  • daku bukan kaya sangat nak melancong kat luar negara. kat Malaysia ni pon tak habis jelajah. kahkahkah~


dia kasi gua jeles!



ok bye... :p


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

6 insan comel komen

Write insan comel komen
Khairil
AUTHOR
6/26/2011 12:36 PM delete

Sabah adalah satu destinasi yang best untuk dilawati...saya pun teringin nak ke sana...

Reply
avatar
6/26/2011 1:55 PM delete

nak itut g sana muleh tak ehehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/26/2011 9:57 PM delete

khairil;

kan kan..teringin la nak p sana..harap2 dapat..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/26/2011 9:58 PM delete

ardini;

boleh2..kak dni bayar sendiri..lalaa

Reply
avatar
6/27/2011 12:27 AM delete

tenang tgk gambar tu !

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/27/2011 2:48 AM delete

niena;

haah lagi2 air pantai tu kan..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!