Day 2 – My Favourite Movie

by - 8:06:00 PM


favourite lagu sudah. kini favourite movie pula ya. actually daku jarang layan muvie sebenarnya sebab daku jarang nak pergi panggung wayang. almaklumlah takde geng. encik tentera laut pun jauh beribu batu. hee


tapi walaupon jarang-jarang sekali daku tengok movie, tapi ade juga download movie kegemaran daku. tak puas tonton jutaan sekali pun. ok daku tipu. walaupon beberapa kali berulang tonton muvie ni tapi tak pernah jemu. sebab movie ni memang best! lebih-lebih lagi daku suka hero dan heroin ni. :D




daku minat betul dengan brad pitt dan angelina jolie. memang pasangan yang sepadan sangat!





tak payah terangkan lagi la eh. daku tahu semua dah tengok movie ni. dah lama dah pun movie ni keluar tahun 2005 tak silap.





masih ada dalam simpanan. kalau ada masa terluang daku tengok la. tapi dah lama tak tengok sebenarnya. ni tiba-tiba rasa nak tengok ni. bahaha~ opssss ada 18sx tau. bahaya. bahaya. kahkahkah~~


dah tu je favourite daku kalau cerita pasal movie. tapi daku layan je movie semua yang keluar kat panggung. tak caya sila rujuk entry ini  =,=


eh kalau nak tahu daku buat ape ni. rujuk entry ini jugak. 


sekian ^^


You May Also Like

11 insan comel komen

  1. cite ni mmg cambest.. romantic prabis.

    ReplyDelete
  2. hahaha..cian pd yui..

    xpnh tgk..lalalala..

    ReplyDelete
  3. hehhe..

    p/s: aish,len kucing len sikapnya tau..

    ReplyDelete
  4. a pis of art~ mmg pon..romantik sgt tau! hehe

    nuyui~ tak pernah tengok ke..rugi2..hehe

    abu~ angelina mmg gorjes..superb!

    ReplyDelete
  5. nuyui~ haha oh yeker...tapi still takut..hhee

    ReplyDelete
  6. suka dgn brad pitt dan angelina jolie...best!!!

    ReplyDelete
  7. khairil~ memang best pasangan ni :D

    ReplyDelete
  8. suka sgt hero gn heroinnye . uhuhu

    ReplyDelete
  9. lilypelangi~ cantik kan brad pitt dan angelina! gorjes~

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!