Day 2 – My Favourite Movie

8:06:00 PM 11 Comments A+ a-


favourite lagu sudah. kini favourite movie pula ya. actually daku jarang layan muvie sebenarnya sebab daku jarang nak pergi panggung wayang. almaklumlah takde geng. encik tentera laut pun jauh beribu batu. hee


tapi walaupon jarang-jarang sekali daku tengok movie, tapi ade juga download movie kegemaran daku. tak puas tonton jutaan sekali pun. ok daku tipu. walaupon beberapa kali berulang tonton muvie ni tapi tak pernah jemu. sebab movie ni memang best! lebih-lebih lagi daku suka hero dan heroin ni. :D




daku minat betul dengan brad pitt dan angelina jolie. memang pasangan yang sepadan sangat!





tak payah terangkan lagi la eh. daku tahu semua dah tengok movie ni. dah lama dah pun movie ni keluar tahun 2005 tak silap.





masih ada dalam simpanan. kalau ada masa terluang daku tengok la. tapi dah lama tak tengok sebenarnya. ni tiba-tiba rasa nak tengok ni. bahaha~ opssss ada 18sx tau. bahaya. bahaya. kahkahkah~~


dah tu je favourite daku kalau cerita pasal movie. tapi daku layan je movie semua yang keluar kat panggung. tak caya sila rujuk entry ini  =,=


eh kalau nak tahu daku buat ape ni. rujuk entry ini jugak. 


sekian ^^


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
a pis of art
AUTHOR
6/02/2011 8:26 PM delete

cite ni mmg cambest.. romantic prabis.

Reply
avatar
6/02/2011 8:34 PM delete

hahaha..cian pd yui..

xpnh tgk..lalalala..

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
6/02/2011 8:51 PM delete

gojesnya dia...

Reply
avatar
6/02/2011 9:13 PM delete

hehhe..

p/s: aish,len kucing len sikapnya tau..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/02/2011 9:45 PM delete

a pis of art~ mmg pon..romantik sgt tau! hehe

nuyui~ tak pernah tengok ke..rugi2..hehe

abu~ angelina mmg gorjes..superb!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/02/2011 9:46 PM delete

nuyui~ haha oh yeker...tapi still takut..hhee

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/03/2011 12:10 AM delete

suka dgn brad pitt dan angelina jolie...best!!!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/03/2011 12:21 AM delete

khairil~ memang best pasangan ni :D

Reply
avatar
lilypelangi
AUTHOR
6/03/2011 12:25 AM delete

suka sgt hero gn heroinnye . uhuhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/03/2011 12:41 AM delete

lilypelangi~ cantik kan brad pitt dan angelina! gorjes~

Reply
avatar
Ieqa Swetluv
AUTHOR
6/03/2011 12:05 PM delete

i love angelina jolie huhu

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!