tolong!! kenapa dashboard aku colour oren ni!!!

by - 7:18:00 PM

Assalamualaikum kalian..

16 jam daku meninggalkan blog. memang terbiar tanpa kasih sayang la. huhu hari ni daku pulak syif pagi. jadi seawal 6am dah bersiap-siap nak pergi keje. ni pun baru je balik. ok bukan itu nak citer sebenarnya.


daku balik terus buka blog. jadi buka dashboard macam biasa. tapi yang peliknya kenapa keluar macam ni eh.




ia menjadi warna oren dan sangat pelik


ia bukan seperti dashboard yang biasa. warna biru. eh kalian punya macam ni juga ke. ke daku je yang berproblema.


ada sesiapa tahu nak betulkan tak. daku betul-betul tak tahu. tak tahu mane nak tengok blogger lain update. tak tahu nak tengok komen macamner.


tolong tau! memang betul-betul tak tahu ni. ya lah daku kan baru balik keje. huhuhu

You May Also Like

21 insan comel komen

  1. "TOLONG KLIK!TABUNG JIJAH NAK KAWIN THN DPN'...Terbaaeeekkkk..!!!!

    Dah klik banyak kali dah..

    ReplyDelete
  2. xsilap ayung tuh dashboard yg baru...

    cuba jijah untick kat blogger in draft tuh..

    ReplyDelete
  3. blog aku pon lagi la problem...
    dari dulu masalah tak boleh bukak home...
    sampai skrg tak okey....

    ReplyDelete
  4. wuming:


    hahaha..bukan itu jawapannya..bahaha~~ thanks..main klik2 ya.

    ReplyDelete
  5. ayung:


    dah tick then tekan send feedback ya..

    ReplyDelete
  6. atsuko:

    lor gitu..pastu mcmner nak tgk blog update,komen dll?

    ReplyDelete
  7. ni dashboard baru kn?..
    x silap nnt mmg sume akan tukar cmni..
    idk..
    hehe
    :D

    ReplyDelete
  8. aik,yui xjd cmni ag..mintak2 xjd lau bnda pelik2 nie =)

    ReplyDelete
  9. fareez;

    semua akan btukar jd oren? xmo lah mcm susah je..tak paham!

    ReplyDelete
  10. nuyui:

    huhu jijah buka2 blog terus jadi mcmni..org kata ni design baru

    ReplyDelete
  11. sebenarnya ini hanya terjadi kepada sesetengah orang sahaja...Pihak blogger.com telah memilih Cik Azizah utk percubaan dashboard blogger versi terbaru ini...hanya orang yang bertuah sahaja yang dapat ni...seriously, ni Lucky Draw oleh blogger.com...

    nak tahu, tengok sini: Blogger in draft

    jom singgah blog saya!: SyafzMagz.com

    ReplyDelete
  12. untung lah!!

    hihi

    kite punya dashnoard baru buleh bukak arini sejak 2 minggu tak boleh bukak oka. sadiisssssssssss T_____T

    ReplyDelete
  13. wah,terplih oleh blogger rupanya..tahniah2!!

    p/s: dear,sje nk tgk cmne lau guna itu..coz nuff xbrubh2 lame dh..heheh..

    ReplyDelete
  14. blogspot ade nk update ape2 la tuh,. sbb tgok blogspot sjk kblkgn cm bnyk problem je,.

    ReplyDelete
  15. rasanya ini virus(biasala otak IT)--jangan caya..

    ni mesti blog awk ada wat dosa(biasalah otak pro ekstrem agama)--jangan caya..

    ni mesti art!! neh art!! art!!(biasalah otak seni)--jangan caya..

    yang saya plak..tengok sambil geleng kepala..aneh gak tuh..coz yang saya punye ok je..

    ReplyDelete
  16. dulu saya pun jadi macam tu sebab guna blogger in draft...lepas tu klik saja dia akan return kembali kepada blogger biasa...

    ReplyDelete
  17. erk.. apsal kte punya cam biasa je..cam takde pape yg jadik.. tetap biru.. hurm.. nway singgah sini & teru follow.. saye budak baru belajar (-.-)'

    ReplyDelete
  18. wahh. kenapa lawa n maju sangat dashboard cik azizah ni!

    sy punya macam niasa je. jeles -.-


    http://uzairkate.blogspot.com/2011/06/segmen-1-hitam-putih-bersama-friendster.html

    ReplyDelete
  19. hehe .. ieya tahu nape.. cbb ieya nye dashboard pun cmni gak .. huhu .. cbb nye .. mcti cik azizah wat blogger in draft an .. bile wat blogger in draft ... dashboard kite akn brubah jd wrna oren .. huhu ^_^ .. jgn isau .. xde pe pun .. lau nak kmbali cm blog lme uh .. just search je kt google .. cmne nak wat yg lame .. ok ^___^ .. mekacey .. hihi .. maaf menyebok jap .. hik3 ..

    ReplyDelete
  20. hehe .. ieya tahu nape.. cbb ieya nye dashboard pun cmni gak .. huhu .. cbb nye .. mcti cik azizah wat blogger in draft an .. bile wat blogger in draft ... dashboard kite akn brubah jd wrna oren .. huhu ^_^ .. jgn isau .. xde pe pun .. lau nak kmbali cm blog lme uh .. just search je kt google .. cmne nak wat yg lame .. ok ^___^ .. mekacey .. hihi .. maaf menyebok jap .. hik3 ..

    ReplyDelete
  21. eh eh..tu bukan dashboard baru tuk blogger in draft ke?.lama tunggu tu,tapi tak berubah-ubah juga dashboard eca.haha

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!