Day 17 – How you hope your future will be like.

by - 8:30:00 PM



30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


hai kalian...


emm...nak citer pasal future?? jijah yakin ramai dah tahu ape future jijah nanti kan. err...emm malunya nak cakap!!...huhuhu InsyaAllah nak kawen!! teheeeeeeee :P


dalam perancangan jijah mungkin tahun depan sebab encik tentera laut sekarang ni masih berkhusus. kena tunggu dia habis kursus baru leh kawen. hehee kalau tak susah nak apply cuti dan menganggu pelajaran dia.




sumber kat google tau!


apa yang jijah impikan sebenarnya nak kawen bawah pedang. peh. lalu bawah pedang ikut adat istiadat tentera! mesti gempak! cuma tu je impian jijah dari kecik lagi nak kawen bawah pedang. bukan calang-calang orang boleh buat majlis begini.


tapi errrr

encik tentera laut jijah bukannya pegawai pon nak lalu bawah pedang. huhuhu takpe biarkan yang simple je. mungkin dia pakai uniform ke. automatik la encik tentera laut nampak hensem dan smart!! dan jijah pakai gaun muslimah. walaweii.. mesti smart wei!! even tak lalu bawah pedang pun. hahaha



mula dah berangan dah ni. grrrrrr!!



berangan je tau! tak nak bebankan encik tentera laut.. huhuhu

You May Also Like

25 insan comel komen

  1. xpe..nanti azri bawa parang kontot..boleh ke hehe. takat pedang tu apa la sgt :)

    ReplyDelete
  2. kadang-kadang impian boleh jadi kenyataan..So, x mustahil la cik jijah untuk merasai apa yang cik jijah impikan..Hehe..Hope jodoh korang smpai ke syurga,amiin~

    ReplyDelete
  3. kalo nak, suruh sepupu sepapat pegang pedang. :D

    ReplyDelete
  4. huhu. insyaallah boleh Sis Jijah~
    doa banyak banyak :)

    ReplyDelete
  5. berangan tak salah....mcm lagu joget angan tak sudah pulak yer...

    ReplyDelete
  6. GudLuck For Your Future Undertaking~~

    ReplyDelete
  7. hehe.. tu la, best kawin bwh pedang, kte pun insyaAllah, kte pun army jugak hehe

    ReplyDelete
  8. hehe.. tu la, best kawin bwh pedang, kte pun insyaAllah, kte pun army jugak hehe

    ReplyDelete
  9. terbelog:

    parang kontot cmner nak lalu bawah tu..huuuuuu

    ReplyDelete
  10. eza boom boom;

    Amin..InsyaAllah syg....impian nak dia bersanding pakai uniform boleh..tapi bawah pedang tu mmg tak mustahil..

    ReplyDelete
  11. fathiah;

    wuaaaaaaa :( tu bukan istiadat askar dah tu..huhuhu T_T

    ReplyDelete
  12. isk..xckp pn kte kawin bwh pedang =p hehe
    kte kawin ngan org awam kot,xminat army.. hehe,lau navy @ airforce suka gak.. kt melaka ni xde la pulok.. jijah jmpa navy katne tu?nk tgkap sorg hehehe

    ReplyDelete
  13. amyzana;

    InsyaAllah boleh pakai uniform bsanding nanti..hehhe

    ReplyDelete
  14. khairil:

    hahaha berangan je lah kan..mustahil nak dapat..kihkihkih

    ReplyDelete
  15. shopping2u;

    tu la best istiadat tu..tapi mustahil la jijah sebab dia bukan pegawai pon..huhuhu :(

    ReplyDelete
  16. ala xpe la cik jijah, pegawai ke apa.. sama je.. ,jijah wat la kelainan,kwin bwh cangkul.. lgi ganas hehehe

    ReplyDelete
  17. cik jijah..huuuu..jeles nye nanti dapat kwin bwh pedang..nak jugaaaakkk..hehe..anis selalu berangan gitu bile tngk org kwin bwh pedang..heee

    ReplyDelete
  18. shopping2u;

    bawah cangku?? ade yg tetamu datang dorang kata pengantin giler! hahahhaha

    ReplyDelete
  19. anismelon;

    hahaha mustahil la syg jijah nak kawen bawah pedang...dia bukan pegawai pon..pakai uniform boleh la..hikhik

    ReplyDelete
  20. hee. confirm pakai baju putih la ni yea..

    ReplyDelete
  21. hihi...akak suka berangan,dr berangan jd impian,br leh jd kenyataan kan jijah?

    ReplyDelete
  22. walalweii..x pyh nk
    walaweii sangat lah kn..
    hahaha..peh peh..org
    dah katam 3 kali dah kusus
    kawen tu..hahahaha =p..
    selamat mendirikn masjid ye..=)

    ReplyDelete
  23. hehehe..berangan tu boleh tapi biar membina..hehehe..

    ReplyDelete
  24. kawin bawah pdng..best tu..:)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!