Day 8 – A song to match your mood.

by - 9:00:00 PM


kalau nak tahu ape daku buat. rujuk entry ini


bercerita tentang lagu kegemaran daku memang banyak macam kat Day 1 challenge dulu. tapi lagu yang betul-betul menyentuh mood daku ni kala ni seperti bawah ni..

sebab daku lebih menyukai lagu ni yang penuh nilai sentimental dan penuh penghayatan.

ada maksud tersendiri..






  • walaupon terputus di pertengahan jalan. mungkin ada penghalangnya kita tak dapat bersama.
  • mungkin kita juga sebenarnya berbeza haluan
  • dan ada sebab kenapa Allah tak izinkan kita bersama
  • usah ragu..semuanya ketentuan Allah


kalian dah dengar kan. emm apabila daku dengar je lagu ni mood daku jadi sayu sangat. kalau boleh biarlah dia cinta daku pertama dan cinta terakhir.

tapi kalau tak de jodoh bagaimana kita nak menafikan takdir Tuhan kan. jadi mungkin ada sebab kenapa Allah tak inginkan kita bersama.

ok mood touching giler..huhu semoga jodoh kami berkekalan..


selamat mendengar ^^




You May Also Like

5 insan comel komen

  1. mge jodohmu berpnjgan ea..

    mkn ns myk t jgn lpe jemput yer =)

    ReplyDelete
  2. nuyui:

    Amin. InsyaAllah dear...yui pon sama tau..jgn lupa roger2..

    ReplyDelete
  3. TAK PERNAH DENGAR LAGI LAGU NIE...

    ReplyDelete
  4. wah....sentimental rupenye....tapi lagu ni memang sedap pun, tak ley nk nafikan

    ReplyDelete
  5. Dulu lagu ni pernah jadi faveret saya.
    Part paling best "usah raguuu, dengan takdirrr"
    *ceh, ternyanyi pulak.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!