Sunday, June 19, 2011

Day 19 – Your reflection in the mirror


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..



Alamak daku ni bukannya camwhore yang suka bergambar sendiri depan cermin. selongkar balik semua album akhirnya jumpa yang ini..


comel tak anak buah ai. muhammad haikal! grrrr..comey!





apa yang daku nampak disebalik cermin tu..

  1. daku rasa macam perlu memperbaiki sikap daku
  2. daku rasa daku perlu memjadi seseorang yang lebih confident sebab sebelum ni daku takut nak menonjolkan diri di khalayak orang ramai
  3. daku nampak yang daku seorang yang kuat padahal sebenarnya hati daku ni halus.
  4. daku nampak yang daku ni memang cembeng *kuat menangis*
  5. daku juga nampak yang daku banyak puaskan hati orang berbanding diri sendiri.



sekian ^^


16 comments:

  1. lme x dengar perkataan 'cembeng' heheh..

    ReplyDelete
  2. setiap perempuan mempunyai hati yang lembut dan halus..cume depends on de gurl nk showkan bende itu...apepun an, sy pun pntang nmpk cermin, muz nk snap2 la...hehehehehe

    ReplyDelete
  3. ezan idma;

    mmg jijah kuat nagis tau..kalau tgk citer sedih kt tv confirm2 la mgalir air mata..

    ReplyDelete
  4. syrupmasin;

    halus n lembut gitu..kahkahkah~~

    ReplyDelete
  5. imnabila;

    cembeng-kuat nagis.. bahasa jawa ke ek..org johor ckap gak bahasa ni..hehe

    ReplyDelete
  6. lady ainaa;

    tu la de gurls lembut tpi tak suke show kan..tapi jijah show jw kalau tak tahan sgt..kahkahkah

    ReplyDelete
  7. haha...dalam hati ada taman...:P

    ReplyDelete
  8. Cembeng ke? Hahaha.. Oh sy adelah insan tak reti posing dpn cermin.. Dgn itu sy jeles dgn anda yg reti berposing..

    Sekian jugek!
    =D

    ReplyDelete
  9. hati halus mcm kapas la..hahaha

    ReplyDelete
  10. kadang2 kita kena fikir pasal diri sendiri jugak.jgn asyik nak pleasee kan hati org lain.nant hati kita jugak merana :)

    ReplyDelete
  11. hehe..nampak macam apik yg tangkap gambar..hahaha

    ReplyDelete
  12. Memang tu Cik Azizah.. apa yang kita nampak itu tak sama dengan apa yan kita tak nampak.....

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!