Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days

6:00:00 PM 10 Comments A+ a-



Akhirrrnya cabaran 30 days 30 challenge sudah sampai penghujungnya. selamat juga daku menghabiskan cabaran ini tanpa sebarang masalah. heheee


ini merupakan entry terakhir dalam cabaran ni.


3 good thing yang terjadi dalam 30 hari ni..


  1. sesi mengedate dengan kekasih tercinta apabila dia pulang ke semenanjung untuk masuk sekolah. haha walaupon jauh sebelum ni bak kata cinta antara benua. bila dia dah pulang ke pangkuanku haruslah daku balas dendam setelah lama tak berjumpa. kihkihkih sambil mula lah berjiwang sakan dengan mengucapkan 143..Ashiteru. hehe
  2. ingatkan panas sampai ke petang rupanya hujan di tengahari apabila encik tentera laut harus bertugas dan sambung belajar kat Pangkalan TLDM Lumut pula. perasaan?? sama sekali tidak rela! tetapi kerana tugasnya sebagai seorang anggota tentera daku harus lepaskan dia pergiii... ececeh ^^
  3. Alhamdulilah duit hasil dalam blogging semakin banyak. 1st time nak cashout duit nuffnang berjumlah RM149.15. nanti InsyaAllah hujung bulan 7 sebelum raya dapat lah cek tu. dapat lah belanja untuk raya sikit. dan tak sangka juga dapat BE baru selepas daku cashout. Syukur. harap-harap duit tu masyuukk.


wah. tu la serba sedikit yang terjadi dalam masa 30 hari ni. kalau ikutkan banyak lagi sebenarnya. tapi daku cuba padatkan yang penting-penting. weee~~


terima kasih pada semua kawan-kawan yang tak jemu memberikan komen sepanjang 30 hari cabaran ni. kalau kalian rajin buatkan cabaran ni. ikut je macam daku punya entry tu. hehe daku tak marah pon. hikhikhik


sekarang dah tahu ye semua rahsia daku yang dah di selongkar habis dari 30 hari cabaran ni.*selongkar habis dah kot*. hehe




Mane yang baik datangnya dari Allah dan buruk tu dari diri daku sendiri.

Selamat Beramal semua ^_^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
6/30/2011 6:11 PM delete

tahniah2.. bahagianya hidup walaupon ada jerawat sebijik.. lalallala

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/30/2011 6:18 PM delete

@cikgu wan;
adeh..cikgu ni!lagi tak mo la jerawat ni..nyah ko jerawat! grrr!!

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
6/30/2011 6:43 PM delete

kamu ditag dear :)

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
6/30/2011 8:27 PM delete

tang dating tu yang bt cunda turut tersenyum bila baca...^^

Reply
avatar
Adam Idris
AUTHOR
6/30/2011 10:37 PM delete

wah ada smpai hari terakhir, tahniah!

VISIT ADAM-IDRIS' BLOG

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/30/2011 10:50 PM delete

tahniah sebab graduate dalam cabaran tu...lepas ni nak buat cabaran apa pulak?...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/30/2011 10:57 PM delete

@cik najihah;
haha ade homework la tu. hehe


@nuyui;
wakaka :) maceh2..mcm dpt award pulak. hehe


@cundaa;
oh ai malu tau! blushing @_@


@onet;
goooodd :P


@adam;
maceh. maceh. macam lumba lari la pulak. hehe


@khairil;
ha tgh pikir nak buat idea ape pulak. bahaha~~

Reply
avatar
Nurul Solehah
AUTHOR
7/04/2011 11:12 AM delete

semua rahsia kak jijah dah tahu , hehe .. ;p

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!