Thursday, June 30, 2011

Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days



Akhirrrnya cabaran 30 days 30 challenge sudah sampai penghujungnya. selamat juga daku menghabiskan cabaran ini tanpa sebarang masalah. heheee


ini merupakan entry terakhir dalam cabaran ni.


3 good thing yang terjadi dalam 30 hari ni..


  1. sesi mengedate dengan kekasih tercinta apabila dia pulang ke semenanjung untuk masuk sekolah. haha walaupon jauh sebelum ni bak kata cinta antara benua. bila dia dah pulang ke pangkuanku haruslah daku balas dendam setelah lama tak berjumpa. kihkihkih sambil mula lah berjiwang sakan dengan mengucapkan 143..Ashiteru. hehe
  2. ingatkan panas sampai ke petang rupanya hujan di tengahari apabila encik tentera laut harus bertugas dan sambung belajar kat Pangkalan TLDM Lumut pula. perasaan?? sama sekali tidak rela! tetapi kerana tugasnya sebagai seorang anggota tentera daku harus lepaskan dia pergiii... ececeh ^^
  3. Alhamdulilah duit hasil dalam blogging semakin banyak. 1st time nak cashout duit nuffnang berjumlah RM149.15. nanti InsyaAllah hujung bulan 7 sebelum raya dapat lah cek tu. dapat lah belanja untuk raya sikit. dan tak sangka juga dapat BE baru selepas daku cashout. Syukur. harap-harap duit tu masyuukk.


wah. tu la serba sedikit yang terjadi dalam masa 30 hari ni. kalau ikutkan banyak lagi sebenarnya. tapi daku cuba padatkan yang penting-penting. weee~~


terima kasih pada semua kawan-kawan yang tak jemu memberikan komen sepanjang 30 hari cabaran ni. kalau kalian rajin buatkan cabaran ni. ikut je macam daku punya entry tu. hehe daku tak marah pon. hikhikhik


sekarang dah tahu ye semua rahsia daku yang dah di selongkar habis dari 30 hari cabaran ni.*selongkar habis dah kot*. hehe




Mane yang baik datangnya dari Allah dan buruk tu dari diri daku sendiri.

Selamat Beramal semua ^_^



10 comments:

  1. tahniah2.. bahagianya hidup walaupon ada jerawat sebijik.. lalallala

    ReplyDelete
  2. @cikgu wan;
    adeh..cikgu ni!lagi tak mo la jerawat ni..nyah ko jerawat! grrr!!

    ReplyDelete
  3. tang dating tu yang bt cunda turut tersenyum bila baca...^^

    ReplyDelete
  4. tahniah sebab graduate dalam cabaran tu...lepas ni nak buat cabaran apa pulak?...

    ReplyDelete
  5. @cik najihah;
    haha ade homework la tu. hehe


    @nuyui;
    wakaka :) maceh2..mcm dpt award pulak. hehe


    @cundaa;
    oh ai malu tau! blushing @_@


    @onet;
    goooodd :P


    @adam;
    maceh. maceh. macam lumba lari la pulak. hehe


    @khairil;
    ha tgh pikir nak buat idea ape pulak. bahaha~~

    ReplyDelete
  6. semua rahsia kak jijah dah tahu , hehe .. ;p

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!