Saturday, June 25, 2011

Day 25 – Who are you?


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


Who am I??

hanya little girl yang comey lagi cembeng! kahkahkah~~




dah dah. jangan mengarut. teruskan membaca. Nama tuan punya teratak ni Nur Azizah Binti Yahaya. siapa tak kenal lagi. mari kenal kenalan. wee~~


daku di lahirkan pada 24 mei 1988 kat kucing sarawak. oh ya sebab daku anak askar ye. tu pasal lahir kat sarawak. hehe sekarang dah pon berusia 23 tahun. adeh! semakin matang lol.


bersekolah rendah kat SK Panglima Adnan Port Dickson, Sekolah Menengah kat STPD Port Dickson. masa sekolah menengah ni lah start cintan monyet dengan encik tentera laut. baca kat sini yer. muahaha ^^





kemudian dapat dapat sambung belajar kat Politeknik PD kos Akaun tapi sempat setahun je sebab dapat panggilan SPA8 dalam kos Nursing. Alhamdulilah kini menjawat jawatan Jururawat U29 kat hospital kerajaan.




masa dolu-dolu suka layan friendster. lepas tu layan FB then beralih arah kat blog sekitar bulan 2 2010. Sekarang selesa dengan blog! weee~~


suka makan Big Apple, kek Secret Recipe. siakap 3 rasa. nyum nyum tapi badan tak gemok2. aiya!


Happy go lucky! sensitif! cepat terasa dan terus menangis! memang daku cembeng. kahkahkah


suke pergi karoke naik My Persona Elegance. nak kawen tapi tak tahu bile. hahaha ade jodoh, sampai seru InsyaAllah. doakan!


akhirnya daku gadis comey lagi kecik. ok nada *perasan* dan semuanya terkandung dalam Interesting Stories About Me.




Tamat Day-25. lalalala :p

8 comments:

  1. cembeng tu pe ek?hehe..nurse azizah yg kiut!

    ReplyDelete
  2. wahh , elok pulak bace entri ni , dh la tgh sakit pale nii .. misi de ubat sakit pale takk ?? hahaha

    ReplyDelete
  3. ahakszz...hah, skang abru knal..=)

    ReplyDelete
  4. ahakszz...hah, skang abru knal..=)

    ReplyDelete
  5. lega abang tentera laut tu dapat cik zizah..maintanence tak tinggi...haha

    ReplyDelete
  6. kita pun suka big apple! nanti leh blanje kite :) ngee

    ReplyDelete
  7. comey..kiut..kawaii~ ngee =D
    cembeng 2..kuat nages eh..?? ^_^

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!