Day 25 – Who are you?

10:40:00 AM 8 Comments A+ a-


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


Who am I??

hanya little girl yang comey lagi cembeng! kahkahkah~~




dah dah. jangan mengarut. teruskan membaca. Nama tuan punya teratak ni Nur Azizah Binti Yahaya. siapa tak kenal lagi. mari kenal kenalan. wee~~


daku di lahirkan pada 24 mei 1988 kat kucing sarawak. oh ya sebab daku anak askar ye. tu pasal lahir kat sarawak. hehe sekarang dah pon berusia 23 tahun. adeh! semakin matang lol.


bersekolah rendah kat SK Panglima Adnan Port Dickson, Sekolah Menengah kat STPD Port Dickson. masa sekolah menengah ni lah start cintan monyet dengan encik tentera laut. baca kat sini yer. muahaha ^^





kemudian dapat dapat sambung belajar kat Politeknik PD kos Akaun tapi sempat setahun je sebab dapat panggilan SPA8 dalam kos Nursing. Alhamdulilah kini menjawat jawatan Jururawat U29 kat hospital kerajaan.




masa dolu-dolu suka layan friendster. lepas tu layan FB then beralih arah kat blog sekitar bulan 2 2010. Sekarang selesa dengan blog! weee~~


suka makan Big Apple, kek Secret Recipe. siakap 3 rasa. nyum nyum tapi badan tak gemok2. aiya!


Happy go lucky! sensitif! cepat terasa dan terus menangis! memang daku cembeng. kahkahkah


suke pergi karoke naik My Persona Elegance. nak kawen tapi tak tahu bile. hahaha ade jodoh, sampai seru InsyaAllah. doakan!


akhirnya daku gadis comey lagi kecik. ok nada *perasan* dan semuanya terkandung dalam Interesting Stories About Me.




Tamat Day-25. lalalala :p

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
Marniey
AUTHOR
6/25/2011 1:28 PM delete

oh, nurse rupanya.

Reply
avatar
lavenderlover
AUTHOR
6/25/2011 2:34 PM delete

cembeng tu pe ek?hehe..nurse azizah yg kiut!

Reply
avatar
akmareyna512
AUTHOR
6/25/2011 4:21 PM delete

wahh , elok pulak bace entri ni , dh la tgh sakit pale nii .. misi de ubat sakit pale takk ?? hahaha

Reply
avatar
Bluewendy
AUTHOR
6/25/2011 4:29 PM delete

ahakszz...hah, skang abru knal..=)

Reply
avatar
Bluewendy
AUTHOR
6/25/2011 4:29 PM delete

ahakszz...hah, skang abru knal..=)

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/25/2011 6:10 PM delete

lega abang tentera laut tu dapat cik zizah..maintanence tak tinggi...haha

Reply
avatar
qeen.3c
AUTHOR
6/25/2011 8:45 PM delete

kita pun suka big apple! nanti leh blanje kite :) ngee

Reply
avatar
EiZaRaZiErYa
AUTHOR
6/25/2011 8:47 PM delete

comey..kiut..kawaii~ ngee =D
cembeng 2..kuat nages eh..?? ^_^

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!