Monday, June 13, 2011

Cinta Antara Benua



auw cak! entry ni ade lagu.. kalau rasa bising. klik je button X atas tu ye.. muahaha ^^

setelah sekian lamanya tak bertemu macam entry menghitung hari lalu. akhirnya jejaka tampan berbadan sasa aka encik tentera laut pulang ke pangkuan ku. ececeh. sengal betol!




tak tak. bukan kena kebas dek orang lain ke ape. tetapi dia sudah pulang ke semenanjung untuk berkursus tak lama lagi kat Lumut Perak! wee~~ makin dekat la nampaknya. hikhik


tapi sayang. daku tak dapat amik dia dari LCCT tadi. ibu dia yang pergi ambil sebab daku ada meeting pulak masa tu. hikhik


walaupun jumpa beberapa jam je tapi amat lah berbaloi. hehe


tiba-tiba nak layan lagu ni. so kalian, jom nyanyi sama-sama eh..





*walau berjauhan walau kesunyian ku tetap menantimu hingga akhir nanti
itulah sumpah kita yang terpatri
tak mungkin kan terlerai selamanya..*



11 comments:

  1. fuyooo...romantiknye org tu..hehe...
    sonok la tgk kak jijah dgn cek abg berbadan sasa tu..hehe.. ;)

    ReplyDelete
  2. bestnya bila dah lama tak jumpa keksaih hati, then jumpa kan. i'm happy for you. korang sweet! ;)

    ReplyDelete
  3. alololo...cweet nye siapa la nie ea?? auw cak ke? hehehe

    ReplyDelete
  4. Eewah...senyum sampai ketelinga ye kamu bila ada en navy disisi...happy couple...

    ReplyDelete
  5. nurse vs tentera..:)...

    sungguh sweet..semoga kekal hingga ke syurga..insyaAllah..cuma kekalkan batas2nya,Allah s.w.t akan kuatkan jodoh antara kamu berdua..selalulah doakan itu pada-Nya

    ReplyDelete
  6. wah, cik jijah gumbira...moge korg smpai ke jinjang pelamin ek...:)..Sweet sgt..

    ReplyDelete
  7. So sweet...pasangan romantik

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!