Cinta Antara Benua

10:15:00 PM 11 Comments A+ a-



auw cak! entry ni ade lagu.. kalau rasa bising. klik je button X atas tu ye.. muahaha ^^

setelah sekian lamanya tak bertemu macam entry menghitung hari lalu. akhirnya jejaka tampan berbadan sasa aka encik tentera laut pulang ke pangkuan ku. ececeh. sengal betol!




tak tak. bukan kena kebas dek orang lain ke ape. tetapi dia sudah pulang ke semenanjung untuk berkursus tak lama lagi kat Lumut Perak! wee~~ makin dekat la nampaknya. hikhik


tapi sayang. daku tak dapat amik dia dari LCCT tadi. ibu dia yang pergi ambil sebab daku ada meeting pulak masa tu. hikhik


walaupun jumpa beberapa jam je tapi amat lah berbaloi. hehe


tiba-tiba nak layan lagu ni. so kalian, jom nyanyi sama-sama eh..





*walau berjauhan walau kesunyian ku tetap menantimu hingga akhir nanti
itulah sumpah kita yang terpatri
tak mungkin kan terlerai selamanya..*



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
LiNaZ
AUTHOR
6/13/2011 10:22 PM delete

fuyooo...romantiknye org tu..hehe...
sonok la tgk kak jijah dgn cek abg berbadan sasa tu..hehe.. ;)

Reply
avatar
6/13/2011 10:36 PM delete

bestnya bila dah lama tak jumpa keksaih hati, then jumpa kan. i'm happy for you. korang sweet! ;)

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
6/13/2011 10:42 PM delete

alololo...cweet nye siapa la nie ea?? auw cak ke? hehehe

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/13/2011 11:39 PM delete

Eewah...senyum sampai ketelinga ye kamu bila ada en navy disisi...happy couple...

Reply
avatar
Syuxer
AUTHOR
6/13/2011 11:40 PM delete

nurse vs tentera..:)...

sungguh sweet..semoga kekal hingga ke syurga..insyaAllah..cuma kekalkan batas2nya,Allah s.w.t akan kuatkan jodoh antara kamu berdua..selalulah doakan itu pada-Nya

Reply
avatar
6/13/2011 11:51 PM delete

wah, cik jijah gumbira...moge korg smpai ke jinjang pelamin ek...:)..Sweet sgt..

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
11/26/2012 4:47 PM delete

So sweet...pasangan romantik

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!