Menghitung Hari

by - 3:31:00 PM



Daisypath - (HBHG)

toink toink..

jijah sedang menghitung hari menanti kepulangan kekasih tercinta. heeeee @_@
dah setahun lebih dia kena draft kat Kota Kinabalu.
kini dia pulang untuk berkursus kat Lumut. hehehee

sudah hampir 6 bulan tak berjumpa

Daisypath - (BB59)

memang tepat la firasat daku yang dia nak balik semenanjung tak lama lagi. wink. wink..

last dulu dia balik hampir 2 minggu pada 29 nov 2010 dalam entry ini


tu pon dia balik daku kena surprise malam raya aidiladha.
tengah sedap-sedap makan nasi impit kuih lodeh dapat panggilan tepon suruh daku tengok luar hujan ke tak.
rupa-rupanya dia tercegat kat depan pintu rumah sambil hadiahkan coklat cadbury!
romantiknya encik tentera laut ni.. ngeee~~


peh rindu beb!
ni rasa nak habiskan masa-masa terluang dengan dia banyak-banyak ni. hehe




macam suami isteri tak.muahaha

last dulu pun makan kat Ice Room dalam entry ini



then pergi jalan-jalan kat Time Square





adakah dapat daku keluar berduaan dengan dia lagi. hehhe
harap-harap dapat.. ngee~~


oh ya. ni lah encik tentera laut daku. sweet tak? tak nmpak macam askar kan..hehe
cuma badan je berketul-ketul. rasa nak gigit je. opssss...hahaha


dia balik isnin ni flight dari Kota Kinabalu pagi. sampai KLIA mungkin tengahari.
harap-harap perjalanannya selamat. Amin

p/s daku tak tahu jalan dari Port Dickson ke KLIA. siapa tahu macamner nak ke KLIA tu..huuuuu


You May Also Like

31 insan comel komen

  1. mesti x sabar nak date kan...weheeee

    ReplyDelete
  2. dr pd - chuah - simpang kanan menghala ke nilai - simpang kiri menghala ke f1, lcct, klia

    dh smpai klia, nak ke tempat ketibaan, jijah masuk line no 2(line kanan)..xyah cari parking, paking klia mahal...tunggu dalam keta jer...

    ReplyDelete
  3. ayung;

    amik simpang kiri kan ke f1..alamak ai takut pulak sesat..huhuhu harap2 tak..

    ReplyDelete
  4. noh;

    peh......terima kasih..hehe

    ReplyDelete
  5. ehah;


    wee~ shut diam2..rahsia kita..

    ReplyDelete
  6. teynteyn;


    thanks dear.u punya comel..

    ReplyDelete
  7. jijah..hehe, nih ayung bagi direction senang punya..

    1. dari chuah ke pekan sepang.
    2. simpang kanan menuju ke nilai.
    3. simpang kiri pulak nak ke f1.
    4. simpang kanan balik nak ke klia.
    5. terus smpai jumpa bulatan ambik 12.
    6. ada susur kiri nak ke klia.
    7. terus smpai nampak sigborad ketibaan/pelepasan klia.

    insyaAllah, x sesat punya..hehe..:)
    gud luck..

    ReplyDelete
  8. ALA JAHHH ..JELES MAK TGK NI NYAHHHH :D

    ReplyDelete
  9. sweet sangat..harap2 perhubungan nie sampai jinjang pelamin(akhir hayat)..~~k

    ReplyDelete
  10. wahhh...encik tentera laut dia nak balik sana dah...kena sambung study 10bulan kat lumut kan?...bestlah,dah makin dekat tue...akak doa2 je lah nanti lepas 10bulan dia dpt keja dekat2 situ...kalau balik sepanggar lagi..jauh balik.hikhikhik

    ReplyDelete
  11. Wah.. pasangan bahagia nih...Tahniah-tahniah...

    ReplyDelete
  12. wah....sakan jalan2 lepas 6bulan x jumpa ye...
    sweet sgt...
    cunndaa doakan jijah kekal bhgia ^^

    ReplyDelete
  13. fewitttt cik jijah~ moga hepy2 sokmo deh!

    ReplyDelete
  14. so sweet kak jijah !!
    hope encikTenteraLaut dapat pulang dengan selamat !! hehe
    fiqa gerenti akak leh kuar dating ngn dia..peeewwwiittt~

    ReplyDelete
  15. ayung ; jijah cuba ikut peta ni oke..thanks dear..syg ayung ketat2..

    hana: haha jgn jeles..p ajak boyfie date..ngeee


    si ngokngek: Amin..terima kasih syg..

    ReplyDelete
  16. ecadwinkyasha;


    haah smbg stdy 10 bulan kot.akak mmg nak dia kat sini je..tak nak dah g sepanggar..tapi dia beriya sgt nak g sana..huuuuu

    ReplyDelete
  17. wuming: haha tak la bahagia sgt..kerap gaduh gak tu..hehe


    cunndaa; mekasih syg mendoakan jijah..syg kamu!


    edina: ngeeee~~ hepi selalu InsyaAllah...

    ReplyDelete
  18. linaz;

    gerenti la leh keluar punya! hikhikhik...jom jalan2 sekali..ngeeee

    ReplyDelete
  19. wahh.. malu bertentangan mata tuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  20. :) sedondon le merahnye...

    ReplyDelete
  21. mesia ni banyak signboard jah.... takkan ko sesatnye nak g KLIA hihihi!!
    ikut hiway jek senang..PD-srbn-nilai-KLIA.. sediakan duit tol jek..

    ReplyDelete
  22. wah kemain lagi..mudah2han berjalan lancar.. :D

    ReplyDelete
  23. nak pergi KLIA tak tahu?...GPS kan ada?...guna saja le...hehe

    ReplyDelete
  24. haha,ntah apa gak yang best kat sabah ne dia nak keja balik sini.hahaha.
    akak,,jalan dari teluk sepanggar d airport sabah ne nak tau tak?..boleh eca ajarkan. :P

    ReplyDelete
  25. Wah, bestnya.. sabar yer jijah.. hihii

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!