Menghitung Hari

3:31:00 PM 31 Comments A+ a-



Daisypath - (HBHG)

toink toink..

jijah sedang menghitung hari menanti kepulangan kekasih tercinta. heeeee @_@
dah setahun lebih dia kena draft kat Kota Kinabalu.
kini dia pulang untuk berkursus kat Lumut. hehehee

sudah hampir 6 bulan tak berjumpa

Daisypath - (BB59)

memang tepat la firasat daku yang dia nak balik semenanjung tak lama lagi. wink. wink..

last dulu dia balik hampir 2 minggu pada 29 nov 2010 dalam entry ini


tu pon dia balik daku kena surprise malam raya aidiladha.
tengah sedap-sedap makan nasi impit kuih lodeh dapat panggilan tepon suruh daku tengok luar hujan ke tak.
rupa-rupanya dia tercegat kat depan pintu rumah sambil hadiahkan coklat cadbury!
romantiknya encik tentera laut ni.. ngeee~~


peh rindu beb!
ni rasa nak habiskan masa-masa terluang dengan dia banyak-banyak ni. hehe




macam suami isteri tak.muahaha

last dulu pun makan kat Ice Room dalam entry ini



then pergi jalan-jalan kat Time Square





adakah dapat daku keluar berduaan dengan dia lagi. hehhe
harap-harap dapat.. ngee~~


oh ya. ni lah encik tentera laut daku. sweet tak? tak nmpak macam askar kan..hehe
cuma badan je berketul-ketul. rasa nak gigit je. opssss...hahaha


dia balik isnin ni flight dari Kota Kinabalu pagi. sampai KLIA mungkin tengahari.
harap-harap perjalanannya selamat. Amin

p/s daku tak tahu jalan dari Port Dickson ke KLIA. siapa tahu macamner nak ke KLIA tu..huuuuu


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

31 insan comel komen

Write insan comel komen
ehah helmi
AUTHOR
6/10/2011 3:41 PM delete

mesti x sabar nak date kan...weheeee

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
6/10/2011 3:55 PM delete

dr pd - chuah - simpang kanan menghala ke nilai - simpang kiri menghala ke f1, lcct, klia

dh smpai klia, nak ke tempat ketibaan, jijah masuk line no 2(line kanan)..xyah cari parking, paking klia mahal...tunggu dalam keta jer...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/10/2011 4:00 PM delete

ayung;

amik simpang kiri kan ke f1..alamak ai takut pulak sesat..huhuhu harap2 tak..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/10/2011 4:00 PM delete

noh;

peh......terima kasih..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/10/2011 4:00 PM delete

ehah;


wee~ shut diam2..rahsia kita..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/10/2011 4:01 PM delete

teynteyn;


thanks dear.u punya comel..

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
6/10/2011 4:04 PM delete

jijah..hehe, nih ayung bagi direction senang punya..

1. dari chuah ke pekan sepang.
2. simpang kanan menuju ke nilai.
3. simpang kiri pulak nak ke f1.
4. simpang kanan balik nak ke klia.
5. terus smpai jumpa bulatan ambik 12.
6. ada susur kiri nak ke klia.
7. terus smpai nampak sigborad ketibaan/pelepasan klia.

insyaAllah, x sesat punya..hehe..:)
gud luck..

Reply
avatar
hana nabihah
AUTHOR
6/10/2011 4:08 PM delete

ALA JAHHH ..JELES MAK TGK NI NYAHHHH :D

Reply
avatar
si ngokngek
AUTHOR
6/10/2011 4:36 PM delete

sweet sangat..harap2 perhubungan nie sampai jinjang pelamin(akhir hayat)..~~k

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
6/10/2011 5:01 PM delete

wahhh...encik tentera laut dia nak balik sana dah...kena sambung study 10bulan kat lumut kan?...bestlah,dah makin dekat tue...akak doa2 je lah nanti lepas 10bulan dia dpt keja dekat2 situ...kalau balik sepanggar lagi..jauh balik.hikhikhik

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
6/10/2011 5:04 PM delete

Wah.. pasangan bahagia nih...Tahniah-tahniah...

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
6/10/2011 5:11 PM delete

wah....sakan jalan2 lepas 6bulan x jumpa ye...
sweet sgt...
cunndaa doakan jijah kekal bhgia ^^

Reply
avatar
Edina Kasyah
AUTHOR
6/10/2011 5:32 PM delete

fewitttt cik jijah~ moga hepy2 sokmo deh!

Reply
avatar
LiNaZ
AUTHOR
6/10/2011 5:36 PM delete

so sweet kak jijah !!
hope encikTenteraLaut dapat pulang dengan selamat !! hehe
fiqa gerenti akak leh kuar dating ngn dia..peeewwwiittt~

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/10/2011 5:47 PM delete

ayung ; jijah cuba ikut peta ni oke..thanks dear..syg ayung ketat2..

hana: haha jgn jeles..p ajak boyfie date..ngeee


si ngokngek: Amin..terima kasih syg..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/10/2011 5:48 PM delete

ecadwinkyasha;


haah smbg stdy 10 bulan kot.akak mmg nak dia kat sini je..tak nak dah g sepanggar..tapi dia beriya sgt nak g sana..huuuuu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/10/2011 5:50 PM delete

wuming: haha tak la bahagia sgt..kerap gaduh gak tu..hehe


cunndaa; mekasih syg mendoakan jijah..syg kamu!


edina: ngeeee~~ hepi selalu InsyaAllah...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/10/2011 5:50 PM delete

linaz;

gerenti la leh keluar punya! hikhikhik...jom jalan2 sekali..ngeeee

Reply
avatar
zureen
AUTHOR
6/10/2011 6:04 PM delete

wahh.. malu bertentangan mata tuuuuuuuuuuuuuuuu

Reply
avatar
diana
AUTHOR
6/10/2011 6:13 PM delete

:) sedondon le merahnye...

Reply
avatar
kakngah
AUTHOR
6/10/2011 6:14 PM delete

mesia ni banyak signboard jah.... takkan ko sesatnye nak g KLIA hihihi!!
ikut hiway jek senang..PD-srbn-nilai-KLIA.. sediakan duit tol jek..

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
6/10/2011 7:17 PM delete

wah kemain lagi..mudah2han berjalan lancar.. :D

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/10/2011 8:26 PM delete

nak pergi KLIA tak tahu?...GPS kan ada?...guna saja le...hehe

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
6/11/2011 12:20 AM delete

haha,ntah apa gak yang best kat sabah ne dia nak keja balik sini.hahaha.
akak,,jalan dari teluk sepanggar d airport sabah ne nak tau tak?..boleh eca ajarkan. :P

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
6/11/2011 1:02 AM delete

Wah, bestnya.. sabar yer jijah.. hihii

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
6/11/2011 5:44 AM delete

seronok la tu hehe

Reply
avatar
6/12/2011 11:31 PM delete

ololooo rumantisnya :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!