Cashout Nuffnang Pertama

8:15:00 PM 59 Comments A+ a-




hai kalian...


setelah menunggu beberapa bulan [dari bulan 3 tak silap dapat BE yang pertama] untuk cashout encik nuffnang, akhirnya jijah cashout pada hari ni. maknanya dah 4 bulan daku secara aktif dengan encik nuffnang.


Sebelum ni jijah tak nak cashout lagi sebab nak tunggu Celcom Iphone 4 jadi metered dulu dan akhirnya metered juga pada hari ni.




dah la encik nuffnang kedekut nak bagi BE sebaliknya dia bagi kempen CPC pulak. huhuhu tak best betol!


kalau nak tahu kan jijah dah setahun lebih berblogging,daftar nuffnang pada bulan 9,2010 dapat BE bulan 3,2011. punya la lama kan nak dapat BE. so earning ni termasuk lah sebahagian dari earning iklan kempen CPC jijah dari 22nov 2010-17jun 2011 dan hasil dari 8 BE jijah yang dah pon metered macam rajah kat atas tu.


tak banyak pon hanya dapat RM150.15 tapi tolak RM1 untuk transaction fee maka jadilah RM149.15. Tapi Alhamdulilah Syukur!




jadi nampak kan dah tinggal Rm0.00 sen je sekarang. huhuhu





blog jijah picisan je. tak mampu lagi nak dapat earning yang gempak-gempak. huhuhu sekadar rujukan buat jijah di kemudian hari. tiada niat nak menunjuk tau.


p/s: harap-harap BE bertambah lagi setelah daku cashout pertama ni. Amin..encik nuffnang tolong bagi jijah BE baru!! baru boleh sayang ketat-ketat!

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

59 insan comel komen

Write insan comel komen
cik najihah
AUTHOR
6/24/2011 8:19 PM delete

besnye da boleh cash out..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 8:25 PM delete

cik najihah;

baru first time sayang...huhu

Reply
avatar
saiazuan
AUTHOR
6/24/2011 8:28 PM delete

alhamdulillah.. ad la jugak duit.. kte ni, dr bln 12.. bape sen je msk.. huhu

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
6/24/2011 8:29 PM delete

wahhhh best2 ! ;D

Reply
avatar
cik putih
AUTHOR
6/24/2011 8:32 PM delete

hoho..tahniah2..belanja2..heheh :P

metered earning tu kena tunggu berapa lama ea?susah tak nak dapat?

jom lihat sini: NAK STOP BERBLOG LA :(

Reply
avatar
amir aizat
AUTHOR
6/24/2011 8:36 PM delete

ohh baru faham,heheh

Reply
avatar
cikguden
AUTHOR
6/24/2011 8:37 PM delete

wow bestnya. rezeki tue.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 8:43 PM delete

saiazuan;

dr bulan 12? jijah rasa tu kempen CPC la yunk..kena update survey kat nuffnang dan hantar tiket baru leh dapat BE

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 8:43 PM delete

sally:

ala sally pon otai gak..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 8:44 PM delete

cik putih;

metered tu kena tunggu smpai iklan BE tamat. akan dapat jumlah kita dapat sepanjang iklan..susah nak dapat BE..kena rajin hantar survey kat nuffnang

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 8:45 PM delete

amir aizat:

hehe paham ape? nnti tak paham tnya yer..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 8:45 PM delete

cikgu den:

hehe ade la sikit..baru first cashout!

Reply
avatar
6/24/2011 8:47 PM delete

blh blanja la? hehe. cm na cashout? banking ke?

sy tak tahu ape pon pasal nuffnang + heart beat. *kesian kan ? ;p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 8:47 PM delete

cikyana:

mekasih syg...yana punya lagi gempak!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 8:52 PM delete

tak kenal maka tak chenta;

cashout button kat nuffnang tu..nanti dlm ms sebln nuffnang anta cek kat rumah..

Reply
avatar
cik faten
AUTHOR
6/24/2011 8:55 PM delete

hehehe.. beznyer dapat cashout nuffnang.... semoge dpt byk lagi nanti pas2 leyy kungsi2.. hik33...

Reply
avatar
6/24/2011 8:55 PM delete

wahh..hebatnya.. tahniah..

tp cmna nk hantar survey kt nuffnang tu?? *sy budak baru belajar ;)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 9:02 PM delete

cik faten;

boleh..boleh..nanti jijah buat GA ye..mesti cik faten menang..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 9:04 PM delete

kisah gadis;

buka akaun nuffnang pergi kat blogger nio isi semua soalan tu yunk dan then submit!

Reply
avatar
cik faten
AUTHOR
6/24/2011 9:19 PM delete

yeayyy...!!! belom buat GA lagi da taw pemenang.... suke33... buat la cepat cik jijah... lalalalal

Reply
avatar
6/24/2011 10:06 PM delete

best2! InsyaAllah rezeki cik jijah akn murah lagi lepas ni..Amiin~

Reply
avatar
uLan
AUTHOR
6/24/2011 10:06 PM delete

syukur.. inilah yg dikatakan rezeki kan jijah :-)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 10:12 PM delete

cik faten;

hahhaa nak free aje...lalala

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 10:13 PM delete

syrupmasin:

rezeki je...awak punya mst lagi gempak!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 10:13 PM delete

eza :

Amin..harap2 cmtu..leh simpan utk kawen..lalala

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 10:14 PM delete

ulan:

sis...tu la sis..rezeki dlm berblog..

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
6/24/2011 10:23 PM delete

tahniah jijah atas usaha selama ni dalam blogging ^^

Reply
avatar
Liyana Zahim
AUTHOR
6/24/2011 10:28 PM delete

Yay lanje jijah lanjeee!!!

Reply
avatar
fahmimustakim
AUTHOR
6/24/2011 10:41 PM delete

tahniah,dah boleh cash out :)

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/24/2011 10:46 PM delete

bila nak boleh belanja saya makan ni?...hehehe

Reply
avatar
Pojiekyra
AUTHOR
6/24/2011 10:57 PM delete

rezekiiiiiii hehee...

Reply
avatar
Melati
AUTHOR
6/24/2011 10:57 PM delete

takmo cash-out lagi heheeeee

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 10:58 PM delete

cunndaa;

mekasih syg..akhirnya penantian berbaloi walaupon sikit..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 10:58 PM delete

liyana zahim;

yey nanti jijah buat GA..baru leh blnje kalau menang..haha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 10:59 PM delete

fahmimustakim;

maceh fahmi..Alhamdulilah first time!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 10:59 PM delete

khairil:

hehehe boleh..boleh..nanti turun n9 boleh? hahha

Reply
avatar
mumui
AUTHOR
6/24/2011 11:02 PM delete

nak hantar tiket camne tu cik jijah?

Reply
avatar
HonEyBuNNy
AUTHOR
6/24/2011 11:12 PM delete

wah....

bestnya....nuff ila xnaik2 lagi pun..heheh

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 11:27 PM delete

mumui;

mui..buka akaun nuffnang>then g kat blogger bio> isi semua soalan> then submit!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/24/2011 11:28 PM delete

honeybunny;

hehe ist time ila.. lepas ni susah la nak naik..huhu

Reply
avatar
mumui
AUTHOR
6/24/2011 11:35 PM delete

okey!! thanks cik jijah..hehehehe...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/25/2011 12:12 AM delete

pojiekyra;

rezeki Alhamdulilah....hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/25/2011 12:12 AM delete

melati;

hehe terpaksa cashout..huhuhu dah tinggal Rm0.00sen je..

Reply
avatar
meaw
AUTHOR
6/25/2011 12:54 AM delete

tahniahhhhh lalink! hehe

Reply
avatar
ika
AUTHOR
6/25/2011 1:01 AM delete

ade jugak dpat kan? yg rapunzel nie nuffnang anti agaknye...dok 50$ dr 7 bulan lepas...=.="

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/25/2011 1:09 AM delete

meaw;

maceh sayanaangg!!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/25/2011 1:10 AM delete

ika;

tu jijah rasa kempen tu..nak dapat BE ika kena antar tiket o update survey!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/25/2011 1:10 AM delete

dela:

maceh! syukur

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
6/25/2011 5:19 AM delete

waaah bestnye .. jeles2 .. belanje lah sy .. haha :D

Reply
avatar
Syuxer
AUTHOR
6/25/2011 11:03 AM delete

perghhh 149 tuh..:)..tahniah..berblanja sakanla pasni..heheh

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/25/2011 12:00 PM delete

alif haris;

haha turun PD jom..lallaa

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/25/2011 12:00 PM delete

syuxer;

hahhaa duit untuk raya..kahkahkah~~

Reply
avatar
cik kacak
AUTHOR
6/25/2011 4:37 PM delete

sonok nye , kite tak pakai nuff pun HHE

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/06/dikejar-hanya-kerana-100-plus.html

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/25/2011 4:42 PM delete

cik kacak;

tak pakai eh..npe? hehe rugi lah..

Reply
avatar
ADAM
AUTHOR
6/25/2011 7:11 PM delete

yahoo..cik jijah..belanja telur cepat...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/25/2011 7:16 PM delete

adam;

nanti da dapat cek belnje telur puyuh jelah ye..haha

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!