Day 20 – The meaning behind your blog name.

by - 12:00:00 PM


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


Interesting Stories About Me





  • itu lah tajuk blog yang daku beri dalam blog ni
  • semuanya berkisahkan cerita tentang daku yang adakala menarik untuk di sharekan..hehhee
  • almaklumlah ni blog personal daku jadi banyak juga lah cerita tentang diri daku ni
  • blog ni ibarat sebuah diari yang harus kita tulis saban hari.
  • di sini lah letaknya kehidupan daku,perjalanan seharian dan identiti daku yang semuanya di tulis dalam blog kudus ni. weee~~



dah. dah. tak tahu nak mengarut apa lagi dah. kahkahkah~~




semuanya

Interesting Stories About Me

lalalalalala ^_^



You May Also Like

16 insan comel komen

  1. suke gak berceloteh di blog sndiri =)

    ReplyDelete
  2. tengok tajuk pon meaw tau dah about urself,hehehehe :D

    ReplyDelete
  3. msty tgh tade idea...kan ? nheeee

    ReplyDelete
  4. hehe, cik jijah pun boleh post tentang "interesting stories about Eza"..Hik3..(gurau jer...) Eza singgah cik jijah punya blog hari-hari..sambil menyantaikan diri untuk beri comment terpnjang untuk setiap entry cik jijah..:P

    ReplyDelete
  5. blog ni pun mcm diari dah. semua kongsi dalam nie.hehe

    ReplyDelete
  6. nuyui;

    tu la suka mmbebel dlm blog ni..hahaa

    ReplyDelete
  7. meaw;

    tu la pasal..tak tahu nak terangkan mcmner lagi..hehe semua dah jelas..

    ReplyDelete
  8. miss candy mandy;

    mmg takde idea nak tulis ape..hahaa

    ReplyDelete
  9. =d=;

    nak dekat abis dah..adeh...

    ReplyDelete
  10. eza boom boom;

    wah bagusnya..ni buat jijah syg lebih kat eza ni...jijah xde pon..eza baca lah ape2 yg patut ye..ade petua,tips,cinta dll...haha

    ReplyDelete
  11. wah..yang ni pun boleh buat trademark ..."Awwcak!!! Jijah datang sergah kat sini"...hahaha

    ReplyDelete
  12. chmay letak name belog.
    nama je.
    hehe
    :P

    ReplyDelete
  13. ok latu..blog jijah..cerita jijah la :) kitorang layan jer..

    ReplyDelete
  14. hye jijah..jemput2 ke blog

    http://syukury.blogspot.com/2011/06/kehidupan-terkini-bekas-raja-permaisuri.html

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!