Day 20 – The meaning behind your blog name.

12:00:00 PM 16 Comments A+ a-


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


Interesting Stories About Me





  • itu lah tajuk blog yang daku beri dalam blog ni
  • semuanya berkisahkan cerita tentang daku yang adakala menarik untuk di sharekan..hehhee
  • almaklumlah ni blog personal daku jadi banyak juga lah cerita tentang diri daku ni
  • blog ni ibarat sebuah diari yang harus kita tulis saban hari.
  • di sini lah letaknya kehidupan daku,perjalanan seharian dan identiti daku yang semuanya di tulis dalam blog kudus ni. weee~~



dah. dah. tak tahu nak mengarut apa lagi dah. kahkahkah~~




semuanya

Interesting Stories About Me

lalalalalala ^_^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
6/20/2011 12:07 PM delete

suke gak berceloteh di blog sndiri =)

Reply
avatar
meaw
AUTHOR
6/20/2011 12:20 PM delete

tengok tajuk pon meaw tau dah about urself,hehehehe :D

Reply
avatar
6/20/2011 12:21 PM delete

msty tgh tade idea...kan ? nheeee

Reply
avatar
= d =
AUTHOR
6/20/2011 12:57 PM delete

wow..
da day 20 ar..
:)

Reply
avatar
6/20/2011 1:04 PM delete

hehe, cik jijah pun boleh post tentang "interesting stories about Eza"..Hik3..(gurau jer...) Eza singgah cik jijah punya blog hari-hari..sambil menyantaikan diri untuk beri comment terpnjang untuk setiap entry cik jijah..:P

Reply
avatar
6/20/2011 1:23 PM delete

blog ni pun mcm diari dah. semua kongsi dalam nie.hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/20/2011 1:44 PM delete

nuyui;

tu la suka mmbebel dlm blog ni..hahaa

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/20/2011 1:45 PM delete

meaw;

tu la pasal..tak tahu nak terangkan mcmner lagi..hehe semua dah jelas..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/20/2011 1:46 PM delete

miss candy mandy;

mmg takde idea nak tulis ape..hahaa

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/20/2011 1:46 PM delete

=d=;

nak dekat abis dah..adeh...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/20/2011 1:48 PM delete

eza boom boom;

wah bagusnya..ni buat jijah syg lebih kat eza ni...jijah xde pon..eza baca lah ape2 yg patut ye..ade petua,tips,cinta dll...haha

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/20/2011 1:50 PM delete

wah..yang ni pun boleh buat trademark ..."Awwcak!!! Jijah datang sergah kat sini"...hahaha

Reply
avatar
cikida
AUTHOR
6/20/2011 1:54 PM delete

interesting !!

Reply
avatar
chemay
AUTHOR
6/20/2011 5:08 PM delete

chmay letak name belog.
nama je.
hehe
:P

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
6/20/2011 7:00 PM delete

ok latu..blog jijah..cerita jijah la :) kitorang layan jer..

Reply
avatar
Putra Blog
AUTHOR
6/21/2011 8:01 PM delete

hye jijah..jemput2 ke blog

http://syukury.blogspot.com/2011/06/kehidupan-terkini-bekas-raja-permaisuri.html

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!