Day 27 – What kind of person attracts you?

by - 8:30:00 PM


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


wah. jeng jeng jeng.


what kind of person attracts you? atau bahasa malayanya Orang yang menarik perhatian kita.
jijah bagi secara rawak la yer. orang yang dapat menarik minat jijah adalah mereka ini...


  1. Beriman- jijah sedar jijah masih lalai dalam bab ni. tapi sekiranya kita berkawan dengan orang baik tak mustahil kita akan terikut tingkah laku mereka ye dak. alangkah beruntungnya dapat imam muda kat tv tu. tentu jijah tak jadi macam sekarang ni. hakhak :p takpe encik tentera laut leh jadi imam. InsyaAllah. hehe
  2. Handsome/Cantik- Lelaki yang hensem perempuan yang cantik mesti ramai suka tengok kan. juling biji mata korang tu kalau mereka lalu. lumrah manusia suka tengok yang cantik-cantik aje. dalam berblog sendiri pon pandang rupa bila nak naik sikit. betul kan. emm
  3. Tak sombong/Ramah- jijah suka golongan ni. bila berkawan je rasa happy. tak sombong. bila bercakap je penuh dengan rendah diri. orang kata duduk sama rendah. gitu la ayatnya. kekee
  4. Kelakar- tak tahu kenapa jijah suka sangat orang yang suka buat lawak. idea-idea yang di keluarkan selalu buat orang tergelak. cmner kan boleh jadi lawak camtu. bestnya. mereka bukan buat-buat tapi mempunyai keistimewaan sendiri yang boleh buat orang tak kering gusi. hehe


motif?? i dont no...hahahaha :p



ok habis dah. tinggal lagi 3 hari je nak habis challenge. rasanya kebanyakkan rahsia dah terbongkar. hahaha


You May Also Like

17 insan comel komen

  1. Sy tak summbong! Yay msuk lam senarai.. Hahahaha~

    ReplyDelete
  2. @liyana;
    yey!! i like u!


    @nuyui;
    cepat la habis..3 hari lagi. muahaha

    ReplyDelete
  3. saya kira termasuk tak dalam senarai tu?.....hehe

    ReplyDelete
  4. hehe..yg no 1 ngan 4 tu mmg pilihan hati :D

    ReplyDelete
  5. @khairil;
    abg khairil no3 paling utama! hehe



    @miss jannah;
    tahu xpe kan...lalla

    ReplyDelete
  6. 3 hari lagi .. huhu .. kejapnye rse ... =) masuk senarai ni . hehe .

    ReplyDelete
  7. @nurul solehah:
    tu la pasal..kejap je rasa tulis entry tu..hee lamanya tak nmpk solehah..

    ReplyDelete
  8. yg no 4 tu
    kena cari calon m.lawak tu he3

    ReplyDelete
  9. eh..yg cabaran 30 ari tu untuk apa..ada juga jumpa blog yg wat cabaran 30 arini..apa eak bnda tu? apa pun tak boleh

    ReplyDelete
  10. @terbelog;
    hahaha tak mo..takde yg memikat ahti..lalala



    @adam;
    cabaran ni untuk tulis entry selama 30 hari mengikut guideline. kiranya kalau kita takde idea nak buat entry so kita leh buat entry ni..kiranya blog tak bersawang lah. hehe

    ReplyDelete
  11. Pendekar laut just 1,3,4 je mampu.. Yg ke 2 tu pasrah je.. huhuhuhuhuh..

    ReplyDelete
  12. @pendekar laut;
    hahaha ok lah 3 sekali yang betol..ala ape ade gan rupa! hehe

    ReplyDelete
  13. no.3 yer...ok ler tu...hehehe thanks...

    ReplyDelete
  14. @khairil;
    semua bg abg khairil..tapi no 3 paling utama!! sesama :)

    ReplyDelete
  15. akak, saya pun tengah berangan nak usha imam muda ! haha

    ReplyDelete
  16. tu sume mst ciri bf kan .. hehehe :D

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!