Day 29 – Something you could never get tired of doing.

by - 9:45:00 PM


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


Yehaa....cabaran 30 hari kini dah nak sampai penghujungnya...


"Something u could never tired of doing" of course jijah dah addict surfing internet!!





bahkan jijah pon dah ada search enjine page sendiri. eh bukan ke. muahaha ^^. jakun ai. kalian try lah search sendiri ok. rujuk entry ini.


tu lah penangan internet bagi jijah. baiklah bila dah surfing internet sudah pasti jijah akan terus


BLOGGING!!

yeah ini wajib! sejurus jijah balik keje tak kira syif pagi,petang mahupon malam jijah akan terus buka lappy dan search benda ni. dah memang bookmark lah. bukan setakat addict pon tetapi jijah dah jadi blogger tegar! memang langsung tak boleh nak tinggal blog. muahaha ^^ jadi blog memang benda yang tak pernah jijah letih untuk melakukan.


FACEBOOK!!

ini satu hal. sebelum adanya blog jijah addict ini dulu. tapi nampaknya jijah dah kurang berfacebooking sebab jarang member lain nak komen kat sana dan jarang jugak jijah post kat wall jijah tu. tapi jijah lebih masuk kepada group blogger. di sana lah tempat nak ping entry bagai. dan group yang selalu jijah lepaking KONGSI BLOG. semua kaki blogwalking! i like :)


BLOGPECUT!!

bila jijah dah tegar dengan blog sudah pasti jijah akan menyergah shoutbox orang lain tak kira masa dengan belogpecutnya. kahkahkah~~ kadang-kadang berduyun-duyun komen yang sama jijah masuk shoutbox orang tu [tapi berbeza masa lah]. hahahaha kita lebih friendly bila blogwalking ni. sambil meningkatkan trafik sesama.. tu yang penting!!



benda ini lah yang tak pernah membuatkan jijah letih melakukan!! bahkan semakin seronok dengan dunia ini. owah gilos jijah ni sampai dah tegar. adeh....tolonnnnggg!!


ook jumpa lagi cabaran terakhir 30 days challenge. daaaaaaa... :P


You May Also Like

11 insan comel komen

  1. Dah nak habis dah yer 30 days challenge tu..tahniah!!!

    ReplyDelete
  2. caya la cik jijah. tinggal satu hari je lagi.

    ReplyDelete
  3. @khairil;
    sesama..nak habis dah! letih perah idea.haha

    ReplyDelete
  4. @cikguden;
    tu la..tggl 1 hari je..sok last! yehaa!

    ReplyDelete
  5. blogwalking sini sambil bg komenan .
    awak ,
    nice entry lahh :)
    erm ,
    kami ada entry baru '2 hari teruss'
    mehh lahh singgah :)

    ReplyDelete
  6. pinjam enjin carian jijah

    ReplyDelete
  7. haha siap ade search engine sndiri tu .. hahaha :D

    ReplyDelete
  8. @mr pot;
    ok2 syg..dah terjah sana..hehe


    @terbelog;
    haha amik la kalau jumpa..lalala


    @amir aizat:
    yehaa...1 more challenge!


    @alif haris;
    hahaha jakun tau ade page sendiri.. lalala

    ReplyDelete
  9. WuMing pun sama... pagi-pagi masuk ofis terus buka blog... tengok blog kawan-kawan dan komen dulu.. lepas tu baru post entri... memang dah sedia dah...Syok woo...FB dah lama sangat tak buka... tak suka...

    ReplyDelete
  10. ahakz!!suka la ada enjin nama sndiri kan..heheh..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!