Wednesday, June 22, 2011

Encik Nuffnang ni kedekut lah!



hai kalian..


hari ni tiba-tiba tergerak hati nak tengok akaun nuffnang. Mane lah tahu kot-kot ade dapat BE baru ke kan. heeeee


tapi malangnya takde pon yang baru. cuma BE yang Celcom iPhone 4 still running lagi. dah lama betol BE ni. harap-harap tak metered lagi. sebab puas tunggu nak ada BE ni. hohoh sekarang pon tak nampak lagi tanda-tanda nak ada BE baru.


kenapa cakap encik nuffnang ni kedekut pulak?

kalian tengok la sendiri. semua iklan yang best-best ni macam Oreo..YTL Yes..Halls,Cadbury semuanya kat Kempen. grrrrrrrr!! geram ai tau. kalau dapat kat BE bagus. baru lah masyuk sikit earning tu..huuuuuu





tak syok tau. semuanya dekat kempen. kempen ni di bayar melalui orang klik. kalau BE tu melalui trafik. orang klik bukannya bukan sangat pon. memang susah lah nak naik earning tu.


tengok la hancur betul hati. iklan best-best dekat kempen pulak. saja je encik nuffnang ni tak nak kasi ai BE baru. kedekut! huuuuuu


harap-harap encik nuffnang dengar luahan hati daku ni. boleh dapat BE baru. nak BE tau bukan kempen! hohohoho




14 comments:

  1. hehe. nnt die bace tros die bg seploh be.

    ReplyDelete
  2. Tia banyak kempen je jugak . BE tak naik lagi . nak kena pancing kot ? heheh ;)

    ReplyDelete
  3. huhu..aq punya banyak kempen je..nak BE!!!T.T

    ReplyDelete
  4. miss b;

    biar nuffnang baca! baru dia tahu..haha dapat sepuluh best tu...hakhak

    ReplyDelete
  5. ini kisah tia;

    kita pncing la buat entry..mne tahu dia baca bagi BE banyak2..haha

    ReplyDelete
  6. apeach;

    samalah kita bnyak kempen dr BE! grrrr!

    ReplyDelete
  7. yui ni lgsgla..tp advert dh tnjuk pningkatan..

    ReplyDelete
  8. iklan grapevine ni biasa kita jumpa dkt mana2 blog.. blog fames slalu la ada.. alaa2 kene cr la jugak.. hihii

    bila jumpa iklan tu (gambar seperti dkt entry akak)1st kita klik share samada fb or twitter or emel.. lepas tu, kita hantar la emel kita dkt step 2..

    ohya, reward dia kira mcm churp2 la jugak.. 20sen per click..

    bila jijah klik jijah akan dapat link.. link tu lah yg jijah akan share... lagi ramai org klik lg byklah..

    iklan ni, bukannya kita apply or apa2 tp nuffnang & pengiklan yg berbesar hati nak letak dkt mana2 blog yg best bg dorg la.. hihii

    ReplyDelete
  9. pi publish kat innit tu..mmg dia bg BE nanti hehe

    ReplyDelete
  10. mesti dia bagi 5 be esok..:)

    ReplyDelete
  11. huhu.. untung la kamu semua...

    ReplyDelete
  12. tahniah...noh pon baru 2 je BE...satu yang opera mini tu, n satu lagi yang pasal pengurusan badan tu...

    ReplyDelete
  13. Relax..relax... bawa bertenang...WuMing dah lupa dah password masuk account NF...

    ReplyDelete
  14. woah best tu dah dpat jugak be tu,hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!